Re kā citur pasaulē pārvietojas pa ūdeni.
Divi igaiņi sēž upes krastā . Pirmais:" Tu zini krievi uz mēnesi aizlidojuši ?" Otrais pēc stundas :" visi ?" :DDD
им также непонятно- как это возможно- воды в речке- по колено а рыбы- дохуя!
aмериканец не мог понять,почему хуево-это плохо,а пиздато-это хорошо.И почему пиздец-это хуже,чем хуево,а охуенно-это лучше,чем пиздато!!
:)
kamēr virst zivju zupa.Šodien Burtniekā pilnīgs obloms.Skaidrs , ka līdakas maina zobus.Tad es atcerējos kāda veca rūjienieš nostāstu par to kā viņi darījuši sen senos laikos, kad diktan gribējies kādu zivteli.Tā arī izdarīju.Vispār- diezgan vienkārši- jāņem parastais dzelzs grābeklis ar ko grābj koku lapas un jābrien pa ūdeni lēnām velkot (itkā grābjot)pa grunti, un riezi pa reizei lēnām paceļ uz augšu un paskatās.Nomestie žokļi ir dažāda lieluma.Gadās kā zirga pakavi.Tāpat gadās arī pērnējie - tie neder!Tur gaļas nav klāt nemaz vislabākie- apakšējie - tikko mainītie- tie ir visgaļīgākie.Labākās vietas- Govs līcis kur ietek Seda, jo tur gar zālēm ir normāla staigāšana un nav pārāk dziļš.Recepte zupai stipri līdzīga kā no burtnieku asarīšiem.Mēģināts apžāvēt- nekas dižs nesanāk.OK kundzīte jau sauc mani pie galda!
Latvijā nav bezdarbs, Latvijā vienkārši viss jau ir izdarīts! :)))))
2 vīrieši nes uz 9. stāvu klavieres. 1.saka otrajam : man ir 2 ziņas,viena -laba , otra-slikta.Labā - mēs esam 8. stāvā, sliktā-citā poģī
Tumša kāpņu telpa. Pilns vecis guļ uz trepēm.Divas dāmas nāk no veikala.Nez kas tas tāds?1.dāma ras šo aiz olām-manējais tas nav, kaimiņš arī nē.2.dāma arī šo aiz olām-šitas tak vispār nav no mūsu kāpņu telpas.
...kilka...
...ko brīnies-guguce ir moldavānu [ moldāvu ]pasaku tēls...
...tipa -ivanuška duračok ,sprīdītis rūnītis,u.c.,...D
Mjā guguci tas man vēl priekšā. Šķiet, ka es TUR nemēģinu ieJiet, kamēr viņa (kas mamma, māsa, sieva??) KO darās :DDD
Tik īsti nesaprotu, ko tu ar to domāji. :DDD
Daimler Motors" inženieri izstrādājuši ierīci, kura par 95 procentiem samazina troksni mašīnas salonā - sievas mutes aizbāzni
Kaimiņiien,uz kurieni Tu? - Uz aptieku! - Kāds slims? - Nē! Meistars atnāca skrūvēt skapi un teica, ka būs piša uz visu dienu..
kilka nezinu tavu gadu gajumu..bet vai nu tew viss vel prieksa vai nu esi pats ari to izjutis :D
"pamegini tur iejiet kamer vina ko daras"
Affigeķ, kas pa tekstiem, nemaz aņuki nav vajadzīgi!
:DDD
aakis pietiek jau ar vienu sievieti mājas..pamegini tur iejiet kamer vina ko daras...
Sievietei nav katru rītu jāskujas./DDD
Ja ir viena vannas istaba un vairākas sievietes mājā-tad ar to skūšanos-..celsies piecos,lai tiktu laikā!!!!