...viņš(ne jau Gagarins) auga ļoti nabadzīgā ģimenē. Ja viņš(noteikti ne Gagarins) nebūtu bijis puika, viņam vispār nebūtu bijis ar ko spēlēties....
aiga tā kā tu nesaprastu ar ko bija domāts dr .lv ... tu esi vnk stulbs vai izliecies? :) Tev vienīgā lieta kā vari lietot prezervatīvus ir tikai sacensībām- lai ir no kā bojas uzpūst! :D
Prezervatīvi tomēr nav pavisam droši. Viens mans draugs reiz bija vienu uzvilcis...viņu notrieca autobus...
nu man vismaz ir kur viņus lietot, tā tik bebri atšūti, lien virsū copmaņiem :))
Aptiekā Gagarins pērk prezervatīvus. Pārdevēja prasa: Maisiņu vajadzēs?? Gagarins: Nē, paldies, viņa ir smuka.
izlasi tēmas nosaukumu :DDD
Pamācīju puišeli.....
:DDDDDDDDDD
Muaaahaaaahaaaaaaa
Traks ar tevi aigar var palikt!
kāds te ar mani sakars, pamācīju puišeli, lai nerunā apr lietām, ko nezin
aigaigars tev jau nav apnicis būt ''vis...nu tādam''? :D Ja jau zini ,kas tas tāds dr.lv ir, tad jau droši ,ka esi tā portāla lietotājs? :D Bet ja neesi- varbūt padomā un tāds kļūsti...varbūt kāds tev spēs palīdzēt! ;)))
draugos jau tur ar izpuvušām gemotavām piesmirdēts viss portāls.
laikam nekur vairs nerakstīsu dr.lv jo tas izrādās kkāds medicīnas portāls :DDDD nu bet daudzi tik un tā saka! :DDDDDD aigaram taisnība
Tu maz saproti ka ši strīdēšanās kas ir dr.lv sākās no viena sīkuma??!! bet nu lab... gudrākais piekāpjas....
sīkais, stulbs tu esi, vispirms uzzini, kas ir dr.lv un tad runā
...kas i ko ,ar krāniņiem mēraties! :)))
ja nezini tad dr.lv skaitās www.draugiem.lv nē nu protams katrs šo portālu sauc kā grib!!!
ute, tu maz zini, kas ir dr.lv?
tie, kas nav šajā grupā drošvien nevarēs izlasīt.