atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Anekdotes par copi

silpeiv 19.09.13
Steidzami meklējam kārtīgu un mīļu auklīti gadu vecam puikam.
Pārējais jau vairāk vai mazāk pofig, galvenie noteikumi - nedirsties un nepiedirst.
Lūdzu, sūtiet savu pieteikumu ar foto jau šodien.
kirdikts 18.09.13
- Tavs vīrs smēķē! - Jā, bet tikai pēc seksa? - Bet veselība? - Nu nedomāju, ka trīs cigaretes gadā viņam baigi kaitē!
mjuniors 18.09.13
Skolā: Jānīt, kādēļ tev ir tādas pašas kļūdas kā Ieviņai, kas sēž blakus? - Tāpēc, ka mums ir viena skolotāja! :D..
valens 17.09.13
Benzīns pajicis dārgāks, elektrība dārgāka, gāze dārgāka.Vienīgi jahtas palikušas lētākas.Tā taču ir liela laime priekš mums.
Tonis 16.09.13
Joks vecs...,
tik uz ko Tu tēmēji,vai tik ne uz jaunā pārdevēja nacionalitāti?....Skaties,forumā nacionālā neiecietība nav atbalstāma!...
tauruss 16.09.13
Vienkāršs lauku puisis vēlējās strādāt lielākajā supermārketā.
Boss,uzmetis viņam paviršu skatienu,jautāja: ''Vai tu,puisi,esi jau strādājis par pārdevēju?''
''Jā,'' puisis lepni atteica. ''Es strādāj iekš to man ciem bodīt.''
''Nu,labi,'' negribīgi piekāpās priekšnieks. ''Atnāc rīt: pastrādāsi vienu dienu makšķerēšanas piederumu nodaļā, un dienas beigās es paskatīšos, vai vari būt mums noderīgs.''
Lauku puisis aiz makšķernieku nodaļas letes pavadīja garu un smagu dienu, līdz pienāca veikala slēgšanas laiks, un vadītājs nāca apraudzīt testējamo darbinieku: ''Nu,cik klientu šodien apkalpoji?'' ''Vien,'' atbildēja jaunais pārdevējs.
''Tikai vienu ?'' sašutis iesaucās priekšnieks. ''Lielākā daļa darbinieku pamanās apkalpot simtiem klientu dienā, bet tev nav kauna man teikt,ka paguvi tikt galā tikai ar vienu nieka pircēju?!Paturi tos piecus latus,ko viņš tev samaksāja un brauc labāk atpakaļ uz savu ciema bodi!''
''Šamējais samaksāj trēs miljon lat,kungs...'' kautrīgi ierunājas jaunais pārdevējs.
''Ko, ko? Cik - trīs miljonus? Kā tev tas izdevās ? '' veikala vadītājs bija pilnīgā neizpratnē.
''Nu...'' iesāka jaunietis, ''tas kungs atnāc, un es šim pārdev vien maz zivj āķ.Tad es šim teic,ka nekad nezin,kas par reņģ piekož, un pārdev vien lielāk zivj āķ.Un tad vien ļot liel zivj āķ.Tad es teic,ka vajag vien riktīg makšķer ar, un pārdev viņam vien mazāk makšķer priekš to mazāk zivj āķ, vien lielāk makšķer priekš to vidēj zivj āķ, un vien ļot liel makšķer priekš to ļot liel zivj āķ.Es tad šim jautāj, kur tad šis domā laist uz to copi, un šis teic, ka uz jūrmal.Tad es teic,ka šim tad jau vajag vien smuk laiv,lai var tai jūrā iebraukt iekš; es šo noved lejā uz to laiv nodaļ, un šis nopirk vien liel smuk motorlaiv ar tiem diviem dzinēj un to palag...Kā bij - ā, to buru.
Tad šis man sak,ka šmējā opelīc laikam nespēs šito laiv pavilkt.
Un es šo noved lejā uz to mašiņ nodaļ, un šis tur nopirk to lielo hammer džip...''
Boss,neviltotā izbrīnā pakāpies pāris soļus atpakaļ, jautāja: ''Tu tiešām pārdevi to visu klientam,kas atnāca,lai nopirktu vienu makšķerāķi?''
''Ne-e,'' puisis atteica. ''Šamējs atnāc nopirkt vien tampon kastīt savai sievai.Es tad šim teic,ka viņ nedēļs nogal tāpat ir piečakarēt un ka šis tikpat lab var braukt uz cop.''
tauruss 16.09.13
Vienkāršs lauku puisis vēlējās strādāt lielākajā supermārketā.
Boss,uzmetis viņam paviršu skatienu,jautāja: ''Vai tu,puisi,esi jau strādājis par pārdevēju?''
''Jā,'' puisis lepni atteica. ''Es strādāj iekš to man ciem bodīt.''
''Nu,labi,'' negribīgi piekāpās priekšnieks. ''Atnāc rīt: pastrādāsi vienu dienu makšķerēšanas piederumu nodaļā, un dienas beigās es paskatīšos, vai vari būt mums noderīgs.''
Lauku puisis aiz makšķernieku nodaļas letes pavadīja garu un smagu dienu, līdz pienāca veikala slēgšanas laiks, un vadītājs nāca apraudzīt testējamo darbinieku: ''Nu,cik klientu šodien apkalpoji?'' ''Vien,'' atbildēja jaunais pārdevējs.
''Tikai vienu ?'' sašutis iesaucās priekšnieks. ''Lielākā daļa darbinieku pamanās apkalpot simtiem klientu dienā, bet tev nav kauna man teikt,ka paguvi tikt galā tikai ar vienu nieka pircēju?!Paturi tos piecus latus,ko viņš tev samaksāja un brauc labāk atpakaļ uz savu ciema bodi!''
''Šamējais samaksāj trēs miljon lat,kungs...'' kautrīgi ierunājas jaunais pārdevējs.
''Ko, ko? Cik - trīs miljonus? Kā tev tas izdevās ? '' veikala vadītājs bija pilnīgā neizpratnē.
''Nu...'' iesāka jaunietis, ''tas kungs atnāc, un es šim pārdev vien maz zivj āķ.Tad es šim teic,ka nekad nezin,kas par reņģ piekož, un pārdev vien lielāk zivj āķ.Un tad vien ļot liel zivj āķ.Tad es teic,ka vajag vien riktīg makšķer ar, un pārdev viņam vien mazāk makšķer priekš to mazāk zivj āķ, vien lielāk makšķer priekš to vidēj zivj āķ, un vien ļot liel makšķer priekš to ļot liel zivj āķ.Es tad šim jautāj, kur tad šis domā laist uz to copi, un šis teic, ka uz jūrmal.Tad es teic,ka šim tad jau vajag vien smuk laiv,lai var tai jūrā iebraukt iekš; es šo noved lejā uz to laiv nodaļ, un šis nopirk vien liel smuk motorlaiv ar tiem diviem dzinēj un to palag...Kā bij - ā, to buru.
Tad šis man sak,ka šmējā opelīc laikam nespēs šito laiv pavilkt.
Un es šo noved lejā uz to mašiņ nodaļ, un šis tur nopirk to lielo hammer džip...''
Boss,neviltotā izbrīnā pakāpies pāris soļus atpakaļ, jautāja: ''Tu tiešām pārdevi to visu klientam,kas atnāca,lai nopirktu vienu makšķerāķi?''
''Ne-e,'' puisis atteica. ''Šamējs atnāc nopirkt vien tampon kastīt savai sievai.Es tad šim teic,ka viņ nedēļs nogal tāpat ir piečakarēt un ka šis tikpat lab var braukt uz cop.''
raivo022 16.09.13
Vai kādam ir gadījies noķert ĀMURU vai KĀRPU ? :DD

Zivju makšķerēšana:
Licence - 8Ls/dienā (t.sk. zivis uz 8Ls)
Papild.Makšķere - 1.00Ls/dienā

Zivis:
*Kārpa, Karūsa, Lins - 3.00Ls/kg
*Līdaka, asaris - 3.00Ls/kg
*Forele - 5.50Ls/kg
*Āmurs - 5.50Ls/kg
*Sams - 8.00Ls/kg
*Store - 8.00Ls/kg
Ja viens zivis ir vairāk pa 5kg - 6Ls/kg

Paild.pakalpojumi:
*Liela nojume ar galdu uz 100 cilvēkiem – 50.00Ls/dienā
*Mājiņa – 45.00Ls/diennaktī
*Japāņu pirts Furako –50.00Ls/dienā
*Nojume ar galdu un mangalu + elektrība– 15.00Ls/dienā
*Galds ar soliem un mangalu - 7.50Ls
*Batuts 30min – 1,00Ls/st.
*Ogle - 2Ls
*Malka - 2Ls
*Aizdedzināšanas šķidrums - 2Ls
*Ogle - 2Ls
*Katliņš - 2Ls
mjuniors 13.09.13
Profesor, cik garam jābūt referātam? - Kā meitenes svārciņiem - pietiekami garam, lai nosegtu tēmu, un pietiekami īsam, lai piesaistītu uzmanību.
mjuniors 12.09.13
Dakter! Ar manu kaktusu viss kārtībā?
aakkis 08.09.13
Ir jau tagad visādi brīnumi....piem.,sievietēm zeķbikšu aizvietotāji,...nozieķē kājas kādā tonī grib!pēc tam kā plēvi noplēš ar visu apmatojumu!DD Tā apmēram!
forelzellis 08.09.13
aakkis, smuki jau ir, tik mani biedē kas notiks kad šitas ūdensatgrūdējs sāks lielos daudzumos nonākt apkārtējā vidē kopā ar atkritumiem. Domāju visiem skaidrs ka ar laiku šo lietos visai plaši..
aakkis 08.09.13
Drīz jau drēbes nebūs jāmazgā!!DD
MrDaniiC 07.09.13
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DZrjXSsfxMQ#t=50

Nezinu kā ielikt video!

Bet, varbūt kādam noder! :D:D
nelietigais 31.08.13
Zēniem patīk tādas meičas,
Kuras velkā īsas kleičas.
Bet visvairāk patīk tādas,
Kuras nevelkā nekādas.
silpeiv 30.08.13
legionars 24.08.13
Pienotavas runcis visu laiku baidās,ka tik viņu neizkastrē!Jo nevar takš visu laiku dzīvē iet tik labi!:)))
Sencis 23.08.13
Nasen kaut kur izlasīju:
-Mīļā, tu neguli?
-Ļaunums neekad neguļ!
aakkis 22.08.13
Zvana pie durvīm. Mamma: Dēliņ aizej un paskaties kas atnācis! Dēls atgriežas un saka: Tur viena sieviete kas prasa ziedojumu bērnu peldbaseinam! Mamma: Iedod viņai spaini ūdens
aakkis 22.08.13
Atnesu mājās kāmi būrī. Tagad manam runcim arī ir televizors.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs