atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Anekdotes par copi

vlDream 23.11.12
Ko vīrietis nekad savā mūžā neizdara - neuzvelk sievietei atpakaļ bikses! .
mjuniors 23.11.12
Viena raksta virsraksts lika man pasmaidīt!:)
"Kaut kas neticams! Melnādainie Āfrikā vāc ziedojumus salstošajiem norvēģu bērniem".
Malikis2011 22.11.12
Tā būtu jāstāsta krieviski:
Viens kontrolējošais ierēdnis uzcēlis glaunu māju un nopircis jaunu mašīnu,kolēģis viņam prasa par kādu naudu to visu dabūji gatavu, tas atbild:
No atvaļinājuma naudas(atpuskniji),
Kā es ar atvaļinājuma naudu knapi galus savelku.
Vajag zināt ko atlaist(atpuskaķ).
vlDream 22.11.12
krievs kas dzimis Latvijā ir latvietis! - Esmu dzimis slimnīcā tad esmu ārsts! .
skiperis 22.11.12
;)))
legionars 22.11.12
Lietojiet, draugi, garumzīmes, jo minēts, mīnēts un minets nudien nav tas pats!:)
abloms 21.11.12
Divi iedzēruši draugi stāv un čurā.
Pirmais vaicā: "Kāpēc Tev skan, bet man neskan?"
Otrais: "Tāpēc, ka es Tev laižu uz kurpēm, bet tu man uz mēteļa..."
abloms 21.11.12
- Janka, vai elektrisko urbi nevari aizdot?
- Nevaru, urbis man pašam visu dienu būs vajadzīgs!
- Ļoti labi! Tad jau tu vari man uz visu dienu aizdot savu spiningu?
ashukainis 21.11.12
Čukča aiziet uz viesībām, nostājas pie galda un rāda uz ēdieniem - Šito esmu ēdis, šito esmu ēdis, ierauga rasolu - to kāds cits ir ēdis!
vlDream 21.11.12
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām. . .
kraft 21.11.12
lol
normis123 21.11.12
tas nav aņuks tā ir preteklība !
sevalods 21.11.12
Nu ja jau aņukus lasam nopietni ! Tad tas jau nau normāli!
normis123 21.11.12
sevalods tev pašam nav pretīgi.Normālam vecim tas izraisa riebumu neko vairak !
sevalods 21.11.12
Kultūrists svarenē trenējas nu ritīgs monstrs, nokačājies visās vietās. Pēc treniņa ieiet dušā noskaloties. Skalojoties ziepes izkrīt no rokām. Šis pieliecas lai paceltu. Te kur gadījies kur ne , no mugurpuses tāds maziņš vecītis hops un ar savējo iekšā. Monstrs pagriež galvu un saka, velc ārā! Mazais - neee! Monstrs- velc ārā!!! Mazais- nnneeea!!!! Monstrs iztaisnojas un hops sasprindzina dibena muskuļus un saka , tad ejam uz policiju ar visiem pierādījumiem!!!!!
nelietigais 20.11.12
atcerējos superīgu aņjuku..:D:D:D:D
Ezis ielien alā,anekdote galā :D:D:D:
abloms 19.11.12
Заходит блондинка в автомагазин и спрашивает у продавца: - У Вас есть датчик? Продавец: - Какой датчик? Блондинка:- Ну такой датчик, чтобы, когда я в зад даю, у меня лампочки загорались!
mjuniors 18.11.12
Noņēmu logu tīrītājus, un vairs nesaņemu soda kvītis par auto novietošanu neatļautā vietā.
abloms 18.11.12
Sēž mežā Vērsis un lauva dzer aliņu. Lauvam zvana mobilais telefons. Lauva paceļ : Jā , jā mīļā, tūlīt braukšu mājās, protams mīļā arī veikalā ieiešu. Vērsis ņirdzīgi: tu nu gan esi lupata kā sieva zvana tā -jā miļā..tulit braukšu mīlā ..Es gan sievu nolieku pie vietas! Lauva atbild: Tu nejauc divas dažādas lietas Tev sieva ir GOVS man sieva ir LAUVENE.
abloms 18.11.12
. Onkul, ko tu tur dari? - Es, Jānīt, lieku mēslus uz zemenēm. - Mēs gan mājās uz zemenēm vienmēr liekam putukrējumu...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs