atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Anekdotes par copi

suits 31.10.12
Biju pēc šances bišk atlūzis - zvans pie durvīm, tāds nervozs un neatlaidīgs. Attaisu - maķ, stāv divi izkrāsoti skuķi pridurki: -saldumus vai izjokosim! Es saku - davai izjokojiet. Šīs protams ņih..a nav mājās sagatavojušās, es šīm izlaižu suni koridorā, lai bišk paspiedz. Ieeju iekšā, domāju ko šīm iedot, lai beidz spiegt - skatos stāv man stūrī dzeltenie kabačveidīgie cukini - tādi ne pārāk resni un gari ar paresninātu galu. Es šīm vienu iznesu un dodu, šīm tāds stulbs smaids un neveikls situeišns. Abas nokautrējās, saskatījās un fiksi slapstījās prom. Es saku, lai tik ņem - tāds riktīgi foršs izmērs, ja nedabūs saldumus - vismaz papriecāsies, bet nē - iznesās no poģika un prom bij. Tā es savu kabacīti nesu atpakaļ un lieku kaudzītē. Bet izmērs tiešām foršs...
bums 31.10.12
Spuļgi tas ir labena !!!:DDDDDDD
spulgits 31.10.12
Sieva mājas bāriņā ieliek konjaka pudeli un saka vīram: "Redzēji? Stāvēs līdz 23. februārim!" Vīrs novelk bikses: "Redzēji?... Gulēs līdz 8. martam!"
Kviesis 31.10.12
ko ta nepasvītro visus vārdus?
Kviesis 31.10.12
Īrijā iespēja bezmaksas auto tīklu attēlu video mašīnu Zviedrija jaunuma Bite
Hooked 26.10.12
Uzraksts tajā pašā tualetē: Lūdzu nemetiet izsmēķus pisuāros,jo slapjus grūti aizsmēķēt.
dizuks 26.10.12
Uzraksts bāra tualetē: "Darbinieks, kurš izvāc jūsu izsmēķus no pisuāra, liek arī ledu jūsu glāzēs"
dizuks 26.10.12
- Sildītāju nopirki?
- Jā, trīs pudeles.
dizuks 26.10.12
Parādījušās pirmās Ziemassvētku reklāmas. Tātad, reklāmisti jau zina, ka pasaules gala nebūs!
Adrenalins2 24.10.12
Toļik, kur atrast dzīves jēgu? - paskaties somā, vēl vienam jābūt! :D:D
daugavietis 23.10.12
Paldies vietā iedevusi?:)))Paprasi!:)))
Adrenalins2 23.10.12
Mana kaimiņiene kaut arī skaista, bet maita. Es viņai visu elektroniku salaboju, kaut paldies būtu iedevusi....
Adrenalins2 23.10.12
Dēls pārnāk mājās ar auskaru ausī. Tēvs skatās un saka: Vēl senos laikos, auskarus nēsāja vai nu pirāti vai pi*arasi. Es tūlīt paskatīšos pa logu, nedod Dievs, dēliņ, tur nestāvēs Tavs kuģis...
raihs 23.10.12
Lūk kā izskatās googles tante:)
kutis 23.10.12
Eu miegamice celies....Maiga ļauj vēl drusku pagulēt....es neesmu Maiga bet viņas vīrs.
Viskijs 23.10.12
++++:):)šitas labs
silpeiv 22.10.12
Pēc tam, kā uzkāpu uz svariem es sapratu, ka uzraksts uz konfektes papīrīša "Gotiņa" nav nosaukums, bet gan brīdinājums
avtt 21.10.12
:)))
suits 21.10.12
Ne par copi, bet no personīgās pieredzes.
Piektdien bērnudārzā audzinātāja sūdzējās par manu 3,5-gadnieku. Esot kaut ko veidojuši ar papīru un plastalīnu - manējais sēž un sačko. Audzinātāja prasījusi - ko ta Tu neko nestrādā? Uz ko manējais atbildējis - "baigais čakars".
raihs 19.10.12

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs