atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Anekdotes par copi

Vabolite 28.12.11
Atminiet mīklu...
Kas piedzimst bez ādas...uzmini nu:))
Vabolite 28.12.11
Kāds iereibis vīrs iet pa trotuāru. Viņam pretī nāk kāds cilvēks, kurš iereibušajam jautā: “Sakiet, lūdzu, kas pašlaik spīd pie debess - Saule vai Mēness?”
“Patiešām nezinu, neesmu vietējais, ” atbild iereibušais.
sagittario 28.12.11
:DDD
Šitā tiešām varētu būt "jaunāko laiku" anekdote Nr.1!!!
:DDD
P.s. "bampšļi"- tas ir vietvārds vai jaunvārds? :D
avtt 28.12.11
;))Biju liecinieks šodien...

Ienāk bodē vīrelis,kurš vēl z-svētku noskaņojumā,un prasa divus bampšļus!Un tikai Stipro Vanagu 7%!Redziet,šamais saka,ka viņš jau neesot šāds tāds,tos citus sūdus-bampšļus viņš nestrebjot gan,tik Vanagu vien,vanagu vien!
Cepuri nost par tādu vīreļa nostāju!;)))
rai6 28.12.11
Kad biju jaunāks, man nepatika iet uz kāzām, jo visas tantes bakstīja sānos, sakot:" Tu nākamais!". Viņas to pārstāja darīt, kad es tāpat kā viņas sāku uzvesties bērēs .
aakkis 25.12.11
Доктор, можно к вам?
- Что у Вас?
- 500 баксов.
- Заходите... . Показывайте.
- Вот (протягивает банкноту)...
- Батенька, это же рубли - Вам к психиатру.
epox59 24.12.11
Atgādinājums nepacietīgākajiem!
nobody 23.12.11
Telefona zvans...
Sieva: "Kur tu esi mīļais?"
Vīrs: "Pie mīļākās..."
Sīeva: "Nedirs! Atkal copē?"
Piratello 23.12.11
sexiigi ir oomes smieklinji:DDD
sragiagiaA 23.12.11
Ahahahahaa, kā par šito autoskolā rēcām, kad barā visi iesāk, ir grūti apstāties :DDD
epox59 23.12.11
Ne gluži par copi...!
spulgits 23.12.11
Tēvs strostē dēlu:Tā vietā,lai mācītos, tu skraidi pakaļ meitenēm! -Tā nu gluži nav. - Klusē! Kurš te ir tēvs,tu vai es?! - Abi,tēt, abi.
spulgits 23.12.11
Visapkārt kladzina, ka cilvēki mirstot alkohola dēļ. Bet kurš saskaitīs, cik cilvēku ir nākuši pasaulē, pateicoties alkoholam???
spulgits 23.12.11
- Любимая,а что ты хочешь на Новый год? - Я так хочу...шубу... - Моя ты хозяюшка..., ладно, завтра схожу за свёклой и селёдкой.
valens 23.12.11
Sieva vīram:
-Dārgais.Ko tu man uzdāvināsi dzimšanas dienā?
-Redzi ārā aiz loga melno mersi?
-Jā.
-Vot tieši tādā pašā krāsā zeķubikses.
valens 23.12.11
Čalis draudzenes tēvam saka:
-Nuuu protams tā ir formalitāte,bet jūs jau neiebildīsiet ,ja lūgšu jūsu meitas roku?
-Ha.Kurš tad saka ,ka tā būtu formalitāte?
-Ginekologs.
spulgits 22.12.11
Dzer,ka es saku. Tēt,es nevaru vairāk. Dzer,dzer, ka tev saka. Nu, nevaru,kāpēc tu mani moki. Es tevi nemoku,es tevi izlaidumam trenēju.
spulgits 22.12.11
Telefona saruna: -Mīļais, kur tu esi...? -Medībās...! -Bet kas tur elš...? -...Lācis...!
spulgits 22.12.11
Kāpēc sievietēm mazākas pēdas nekā vīriešiem? Lai varētu stāvēt tuvāk plītij! :D:D
spulgits 22.12.11
Es aizvien vairak parliecinos par to, ka daziem cilvekiem galva - tas ir dekorativs pielikums pakalai... :D:D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs