pagājušogad visi bija ja atceros 11 vai 12 minūtēs caur netu, tākā diezvai 10.tais aprīlis ir labākais variants :D
Kāds vispār ar pasta starpniecību pieteicās?
kurā datumā jūs pieteicāties? :D Es 10aprili, laikam būšu nokavējis:D
Atceroties ka viena pelīte te pīkstēja:redz ar rapalu visvairāk pasaules rekordzivju noķerts,atliek domāt ka netikai zivij ,bet lētticīgam cilvim ar māneklis patīk.p.s. nepiedalos ,jo neviena Latvijas rekordzivs ar rapalu nav noķerta!!!
a tas vispār bija 1.aprīļa joks! :D
nu vot, cerams nebūšu salaidis visu grīstē, pieteicos ķipa clackina :)
Tur arī bija jāpiesakās, vienkārši no sākuma bija ielikti klakina apraksts un tie noteikumi, tagad ir x-rapa :)
A vispār, kā Jūs pieteicāties, cik atceros tur bija tikai Clackina anketa, tajā arī pieteicāties?
Dzeerve - laimīgie tiek paziņoti 3 darbadienu laikā!
Vot Vot.. Noteikti ka piekāsa mūs rapala :)) Nedos nevienam! :D
nu, kur aizkavējies rapalas testa laimīgo saraksts?
...nu tak uzjautā Lizzy vai Normark...
...tie pateiks konkrēti un nemelos ...).
es tev ieteiktu nepirkt nevienu no šiem :) nopērc lētāku un labāku river2sea bubble pen. rapala nestāv klāt, diemžēl tā jāatzīst.
Varbūt viņi atšķiras ar savu spēli. Jo nezinu kuru pirkt, ta sanāk vienalga kuru?
...konkrēti izcils jautājums...D...
...Ilmār -ko tu gribi dzirdēt...?
Kuru labāk jūs ieteiktu Rapala X-rap walk vai Rapala Skitter walk?
Sevis mekleetos rapala cd 9 hs un p atradu tik daljeeji,p-celjo no ASV,bet hs nav pat ebajaa,tik krievijas int.veikalaa uzduuros,tachu vinji nesuuta uz LV. Bet veel ebajaa uzduuros uz sho modeli ar ekskl.kraasojumu,cenas-liidz pat 150 dolaariem,tachu ir ar leetaaki. Taa nu viens 15 dolaaru veertiibaa celjo no Japaanas. Buus ko ekspermenteet..
es savu laikam esmu par maz un necopēs vilcis ārā, jo noķēris neko vēl neesmu :(