atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

RAPALA

sienaazis 08.11.10
urmas, ieskriessu albakoraa paskatiities, varbuut ka ir, ja buus tev pannemssu
sienaazis 08.11.10
urmaas es jau mekleeju ssodienu un tikko atradu, un peedeejos 3 man atlika.
urmaas 08.11.10
Sienaazis
tieši tāda voblera,no manis apmeklētajiem 4 veikalim,nebij nekur!!!
ar citām krāsām lūdzu,bet šo ŅERA!!!
:)
L.Cope 08.11.10
sienaazis: Kimko, Albakors...
sienaazis 08.11.10
bez Salmo un Rotiņa, kur vēl ir rapalas sortiments ?
daks 05.11.10
ja būs normāls cipars ,tad nekas neaizķersies
Lizzy 05.11.10
marti: tieši tā arī tas ir :) Katalogos un mājaslapās informācija tiek atjaunota regulāri, savukārt veikalos mēdz "aizķerties" kāda sērija vai krāsojums.
marti 05.11.10
rapalas lapaa esot jaunie modelji, bet veikalu plauktos veel meedz buut modelji no senaakaam seerijaam ar citiem kraasojumiem. ceru, ka ne otraadi :P to man rapalnieki pastaastiija. vienreiz biju satraucies par viltojumu :D
Lauric 04.11.10
Vispār ja tā vērīgāk paskatās gan www.rapala.lv ,gan www.rapala.com ,tad es vismaz pamaniju,ka dažas krāsas vispār nav nekur pieminētas.Piemēram manis iekārotā HP(Hot Pink) nefigurē nemaz.Kautgan veikalu plauktos šur tur tādas ir manāmas.Piemēram vēl RUCW(Rusty Crawdad).Tas arī nav manāms.Tikai reāli nesaprotu kam to ražo,jo izskatās praktiski identiski ar G (Gold).Tikai muguriņas krāsa nedaudz atšķiras.Neminēšu nemaz spīdīgās krāsas!
derexx 04.11.10
Neiet runa par izskatu, bet ja es ieeju veikalā un paprasu par kadu produktu kadu atsauksmi un vinš pasaka , ka jau 6 gadus nav bijis copet un nedoma to dariit , un visa cope vinam pieriebusies , varbuut chalim jameklee cits lauciņš kur strādat.....
Lizzy 04.11.10
janchuk: www.rapala.lv :)

derexx: puisim vienkārši maldīgs izskats :))
derexx 04.11.10
Lizzy Rotiņā jau nemaz nevar iet iekšā ja strādā challis, tad vins no sākuma Tevi izlamās un peectam varbuut uzmetis uz galda un nedod dievs nenopirksi tad izdzis ar slotas katu araa , nafig es tur vais savu kaju nesperšu tada atieksme....
janchuks 04.11.10
janchuks 04.11.10
Lauric 04.11.10
Ļoti labi.Vēl tikai HP interesē atrast.
Lizzy 04.11.10
Rotiņā HS krāsojums ir pieejams.
Lauric 04.11.10
Es to ļoti labi zinu.Pašam viss praktiski no ebay.Taču brīvdienās jāmauc uz copi un vajag pāris krāsas,kuras neuzspēju no ebay iepirkt.Pietam XR12 ebayā maksā tik pat cik Latvijā.Nav starpība kur pērc.XR10 gan ebayā sanāk 40% atlaide stabili. :) Lielie izmēri taču ir ejošie....īpaši rudenī.
hecs7 04.11.10
Lauric, paskaties un no ebaja, vai cita ārzemju veikala pasūti, visu ko sirds vēlas, es ar pāris rapalas no ebaja sūtīju, ir ok un cena $ kā pie mums lvl.
Lauric 04.11.10
Dikti gribētos atrast HP un HS.
Lizzy 04.11.10
Kāda krāsa interesē?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs