atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana no kajaka

Man gan kajaks tik aprīļa beigās ienāks Vācijā un tad ceļš līdz LV. Pārdevu savu laivu ar piekabi, vēl šādus tādus nevadzīgus loriņus un paņēmu Jackson Coosa HD.

streem, 8.aprīlis 2015, 09:37

Opā, kā tev izdevās tikt pie jacksona?
es ar itkā gribēju, bet nevarēju atrast iespēju dabūt uz LV.
beigās gan lure pārliecināja ar kaut vai to riteni ķīlī :)
osscar 08.04.15
Coosa ar būs labu labais aparāts! Maija beigas būs ok. ja rīkojam pasākumu, es varu pieskaņoties arī citiem laikiem .
pludinsh 08.04.15
ok :)
kajaks 08.04.15
Pludinsh, Tu tak liels džeks jau, kopā ar vecākiem iesaku pamēģināt, ja gribi, dod ziņu! Iedošu bezmaksas uz kādu dienu!
pludinsh 08.04.15
Kajak man tik 14gadi:)man plani tadi nakotnw obligat nopirkt kajaku:))
streem 08.04.15
Man gan kajaks tik aprīļa beigās ienāks Vācijā un tad ceļš līdz LV. Pārdevu savu laivu ar piekabi, vēl šādus tādus nevadzīgus loriņus un paņēmu Jackson Coosa HD.
kajaks 08.04.15
Pludinsh, atbrauc, iedošu uz kādu laiku Mokenu pavizināties! Plus, kad taisam ballīti? Uz maija beigām?
osscar 07.04.15
Lai labi kalpo jaunie jusu aparati !
osscar 07.04.15
Nu tad atliek tikai notestet! Lidz copes sezonas sakumam nav talu :-)
pludinsh 07.04.15
Ehh es ar gribētu kajaku,bet nevaru:D
Izskatās forši!!
ramex 07.04.15
Man ir milzum liels prieks, ka mēs jau kļūstam vairāk. gaidu to pirmo reizi, kad uz ūdens kādu varēs satikt, jo makšķerējot 10 gadus no laivām nevienu kajaku nebiju vēl redzējis :)

janiszilvers, 7.aprīlis 2015, 22:09

nu, mani būs grūti Latvijā sastap - es blakus valstī rezidēju :)
Man ir milzum liels prieks, ka mēs jau kļūstam vairāk. gaidu to pirmo reizi, kad uz ūdens kādu varēs satikt, jo makšķerējot 10 gadus no laivām nevienu kajaku nebiju vēl redzējis :)
Flakais 07.04.15
ramex un janiszilvers

Apsveicu un tiekamies uz ūdeņiem! ;)
ramex 07.04.15
Nu ko, tā diena notika un izmurgojot nezcik scenārijus tomēr nonācu pie gala slēdziena un šodien mājās tika atvests Lure 11,5. Paldies Kajaks.
Tiekamies uz ūdens.

janiszilvers, 7.aprīlis 2015, 20:40

es toties pie Fisherman 12 :)
Nu ko, tā diena notika un izmurgojot nezcik scenārijus tomēr nonācu pie gala slēdziena un šodien mājās tika atvests Lure 11,5. Paldies Kajaks.
Tiekamies uz ūdens.
kajaks 07.04.15
Šo var dabūt, 40 EUR, man jau liekas foršāks par iepriekšējo apspriesto, plus lētāks, un ja nevajag, var turētājā ielikt ko citu no scotty. https://www.youtube.com/watch?v=ezaXCScI3MA
Kādam ir pieredze ar šādu enkuru sistēmu: http://www.yakattack.us/product_p/aw-ky410.htm ?

streem, 5.aprīlis 2015, 10:48

pieredze nav, bet izskatās baigi labs variants :) tad kad uzstādīsi, pastāsti kā i :)
streem 05.04.15
Kādam ir pieredze ar šādu enkuru sistēmu: http://www.yakattack.us/product_p/aw-ky410.htm ?
streem 04.04.15
Paldies par ieteikumi, laikam būs jāpapēta tā enkuru sistēma ar maināmo pozīciju, izskatās interesanti.
osscar 04.04.15
pašu enkuru ar karabīnīti piekabinu kā nu kurā situācijā vajag. man kajakam ir katrā pusē vismaz 3 vietas kur var jamo pieāķēt.

var likt to speciālo enkura troses sistēmu , kad var mainīt enkura atrašanās vietu un līdz ar to kajaka stāvokli attiecība pret straumi. tepat atpakaļ biedrs sandiko par to rakstīja.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs