atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Polarizējošās brilles

Forelpuikas 11.07.13
Lietoju SHIMANO pa 19Ls, apmierina. Ūdens atspīdumu atsita un tas arī ir viss, ko no brillēm gaidu. Cita lieta, ja esi pa pusei akls un ir jāskatās uz labas kvalitātes un dārgām brillēm, tad protams naudu nežēlo :) Bet ja nē, tad līdz 20Ls var atrast brilles copei :)
usis 11.07.13
pirms briļļu izvēles derētu palasīt optometristu viedokli,ja lietošanai .pakausī spraušanai protams svarīgas citas vērtības.
lacuks007 11.07.13
paskaties uz Browning izstrādajumiem :)
jpb 11.07.13
Nekas jau dzīvē nav par velti,Cena atbilst kvalitātei.
līdz 20Ls jau var kautko mierīgi atrast,ja ir vēlme un
vajadzība
ggrants 11.07.13
Balzer, Salmo-labas kvalitates brilluki-Nac ciemos Salmo Spicē-palīdzēsu ar Izvēli:)

MADHAUSE, 11.jūlijs 2013, 14:17

Ja cilvēks spēj apgalvot- lētais gals un vēl laba kvalitāte, tad nu es gan no šī cilvēka palīdzības briļļu izvēlē atteiktos.
MADHAUSE 11.07.13
Balzer, Salmo-labas kvalitates brilluki-Nac ciemos Salmo Spicē-palīdzēsu ar Izvēli:)
nomads 11.07.13
salmo, pilnīgi ok
eerglis 11.07.13
es izmanto polaroidu, bet tas laikam nav šajā cenu kategorijā.
latvians88 11.07.13
sveiki! ko varat ieteikt no polarizejosam brillem? lidz 20 ls! kada pašiem pieredze?
Juriks 02.07.13
Varbūt kāds var padalīties ar kontaktiem,
kādreiz visādās izstādēs viens vīrs tirgojās ar brillēm pa pieciešamām cenam un normālu kvalitāti. Mans EXTREM modelis neizturēja sievas spiedienu. Bija vizītkarte bet nu kad vajag nevaru atrast. Varbūt kāds saprata un var izlīdzēt ar t. numuru ?
Bandito 28.05.13
http://www.ebay.com/itm/Fishing-Glasses-Polarised-for-Trout-Carp-Fishing-Hard-zip-Case-UK-Polarized-lens-/400276682953?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&hash=item5d325978c9

pasutiju tiko shitas,ceru ka bus labas

cojs, 28.maijs 2013, 19:24

kad saņem, oadalies pieredzē!
cojs 28.05.13
Bandito 28.05.13
Vižinekspresā akcija - pērc brilles un saulenes tai pat cenā līdz 40Ls dabon par brīvu!
Darbs apmaksā brilles 40Ls vērtībā, iepirku tās par 40Ls, dabūju polarizējošās saulenes par 40Ls un darbs 40Ls atdeva... :) Pašam kauns kā sanāca!
osscar 27.05.13
nu tā ir - labas ar stikliem ,etc - domāju ar ls90 sākas - jebkurā optikas salonā var atrast. Plastmasenes, nu nezinu - acis var sabojāt, bet protams var lietota, ja izmanto retas reizes. a tā ikdienā pie auto un copē - kvalitatīvas billes ir pareizā izvēle.
Bandito 27.05.13
Zinošāki kungi! Lūdzu iesakat brilles. Doma ir tieši foreļupi bradājot.
Neko nesaprotu, ir kādas lētas, bet dzirdēju, ka, šajā jomā patiešām tā ir - jo dārgākas, jo labākas!
Kas un kā? Kādas skaitās labas polarizējošās brilles?
derekk 04.05.13
Es gadu atpakaļ ieķēru savējās salmo bode
Balzer cena ap 10 ls
Apmierīnāts ka margarīns
bez viņām nekur nedodos :)
Vairis30 04.05.13
Es nopirku šādas priekš copes un stiprinājums arī OK, nebojā lēcas!!!
_EKA 04.05.13
Domāju, ka jāskatās šeit - uz ražotājiem, kas specializējušies briļļu ražošanā:
http://www.gandrs.lv/udenssporta-saulesbrilles/
kraft 04.05.13
Vīri man arī aktuāls jautājums. Salasijos visādas gudrības, kas tik tur nav, aizsardzība tāda, aizsardzība šāda. Vajag saulenes copei, + ar Velo braukt. Noteikti polarizējošas, ideāli būtu, ja nenoskrāpētos pēc pirmās reizes. Es kautkur lasiju, ka bezmazvai jo dārgākas, jo ātrāk sabeidzas, hvz. Neko no tā nerubiju. Varbūt kāds var padalīties ar kādu sevi pierādijušu modeli, saprotams brilles ir diezgan individuāls rīks, bet tomēr.. Varbūt tiri tehniskām detaļām kam pievērst uzmanību? :) cenā ap, +30ls

Un varbūt arī kur. Salmo pagaidām izvēle maza.
mazkalns 03.05.13
Jā un virsū liekamās poloroid,kas gan tagad ķīna,ap 24 lvl,toties nekādu sānu atspīdumu un garantija 2 gadi.Tomēr tās rapalas vai bērklīši tādi vienreizīgi suvenīri vien ir.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs