Malgomajfisk
30.10.19
Urmaas draugs ,šitā bija viena no....
Malgomajfisk [30.10.19]: Atkal pavadītas neaizmirstamas copes dienas Ziemeļzviedrijā.Dienas paliek īsākas,temperatūra vēsāka.Bet pāļukiem tas patīk...Atklājām jaunas copes vietas,Vojmsjon ezers.Vai šitā?
Izcilas vietas un zives.Zives bildēs.
Malgomajfisk [13.09.19]: Urmaas,kaut ko tu te fleitē,man bildi ielikt nesanāk....
Sveins visiem ar SWE copi slimajiem.
Atkal bijām Vilhelmīnē.Ķērām diezgan daudz,ēdām arī...Pārsvarā alatas,asarus un līdakas.Ar pālijām diemžēl pašvaki...Uz tām arī īpaši laiku netērējām.
Lielākā līdaka -6.5 kg.Asaris -1,250kg,Alata -1,1kg.
Ne asakas arī jums...
Malgomajfisk, 12.septembris 2019, 20:36
Sveiki!
Septembra beigas būšu Zviedrija, Helsingborga.
Kads var lūdzu pateikt kur tur var paspiningot?
Vai ir japerk kada licence?
Paldies!
Genadijs, 10.septembris 2019, 14:19
Skalopendra [08.09.19]: Skalopendra [32m]: urmaas [11:01]: Skalopendra [10:53]: svens76 [6.sep]: Abavnieks [Vakar]: Skalopendra [41m]: Moins. Zviedrijā uzgāju mazu upīti bet iekšā tādaa vimbas !!! Lielākā bija 78 cmNejauc ar sīgu?par to pašu padomāju. ja nav grūti, ieliec foto. lielāko vari nelikt:)Lūdzumeža vimba arī ir vimba:)
Skalopendra, 7.septembris 2019, 09:14
Esmu tikko ienācis šijā forumā. Kā var ielikt bildi? Nedanāk !Blakus lodziņā, kurā raksti tekstu, ir fotoaparāta simbols ar "+".
Uzklikšķini
Izvēlies bildi
Pagaidi kad bilde parādīsies lodziņā
PievienotMēģinu ielikt bildiNu tāda bija pēdējā. Uz rotiņu paņēma.Agri no rīta, ap saullēktu
Skalopendra [08.09.19]: urmaas [11:01]: Skalopendra [10:53]: svens76 [6.sep]: Abavnieks [Vakar]: Skalopendra [41m]: Moins. Zviedrijā uzgāju mazu upīti bet iekšā tādaa vimbas !!! Lielākā bija 78 cmNejauc ar sīgu?par to pašu padomāju. ja nav grūti, ieliec foto. lielāko vari nelikt:)LūdzuNu tāda bija pēdējā. Uz rotiņu paņēma.Agri no rīta, ap saullēktu
Esmu tikko ienācis šijā forumā. Kā var ielikt bildi? Nedanāk !Blakus lodziņā, kurā raksti tekstu, ir fotoaparāta simbols ar "+".
Uzklikšķini
Izvēlies bildi
PievienotMēģinu ielikt bildi
urmaas [08.09.19]: Skalopendra [10:53]: svens76 [6.sep]: Abavnieks [Vakar]: Skalopendra [41m]: Moins. Zviedrijā uzgāju mazu upīti bet iekšā tādaa vimbas !!! Lielākā bija 78 cmNejauc ar sīgu?par to pašu padomāju. ja nav grūti, ieliec foto. lielāko vari nelikt:)LūdzuMēģinu ielikt bildi
Uzklikšķini
Izvēlies bildi
Pievienot
Skalopendra [08.09.19]: svens76 [6.sep]: Abavnieks [Vakar]: Skalopendra [41m]: Moins. Zviedrijā uzgāju mazu upīti bet iekšā tādaa vimbas !!! Lielākā bija 78 cmNejauc ar sīgu?par to pašu padomāju. ja nav grūti, ieliec foto. lielāko vari nelikt:)LūdzuBlakus lodziņā, kurā raksti tekstu, ir fotoaparāta simbols ar "+".
Esmu tikko ienācis šijā forumā. Kā var ielikt bildi? Nedanāk !