atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

"Cope" Zviedrijā

Urmaas draugs ,šitā bija viena no....
urmaas 30.10.19
Malgomajfisk [30.10.19]: Atkal pavadītas neaizmirstamas copes dienas Ziemeļzviedrijā.Dienas paliek īsākas,temperatūra vēsāka.Bet pāļukiem tas patīk...Atklājām jaunas copes vietas,Vojmsjon ezers.
Izcilas vietas un zives.Zives bildēs.

Vai šitā?
Atkal pavadītas neaizmirstamas copes dienas Ziemeļzviedrijā.Dienas paliek īsākas,temperatūra vēsāka.Bet pāļukiem tas patīk...Atklājām jaunas copes vietas,Vojmsjon ezers.
Izcilas vietas un zives.Zives bildēs.
21.10.2019. braucam uz rudens PĀĻIJĀM.
Ja kādam "dullajam" ir interese,varam paķert līdzi...)
urmaas 22.09.19
Malgomajfisk [13.09.19]: Urmaas,kaut ko tu te fleitē,man bildi ielikt nesanāk...

.
Oktobra vidū plānojas kārtējais brauciens uz Ziemeļzviedriju.Ja kādam ir interese,dodat ziņu uz PM vai pa tālruni 29208904.
Urmaas,kaut ko tu te fleitē,man bildi ielikt nesanāk...
swe
Kurjer, ieliku bildi arī tavai gaumei...)
Bruņčik,dzērieni zviedros arī ir pieskaitāmi pie ēdieniem,savādāk nevar...:)
Kurjer,uz prāmja tos plikos čičus var gana apskatīt...)
BrunoL 12.09.19
Ķērām diezgan daudz,ēdām arī...Pārsvarā alatas,asarus un līdakas.
Antoha, ja es nebūtu gājis labas uzvedības skolā, teiktu- tikai nedirs, tikai ēdām. Un nedzērāt!? Nemaz, nemaz?
kurjers6 12.09.19
Sveins visiem ar SWE copi slimajiem.
Atkal bijām Vilhelmīnē.Ķērām diezgan daudz,ēdām arī...Pārsvarā alatas,asarus un līdakas.Ar pālijām diemžēl pašvaki...Uz tām arī īpaši laiku netērējām.
Lielākā līdaka -6.5 kg.Asaris -1,250kg,Alata -1,1kg.
Ne asakas arī jums...

Malgomajfisk, 12.septembris 2019, 20:36

sūds ar zivīm,pliki čiči bija?
Sveins visiem ar SWE copi slimajiem.
Atkal bijām Vilhelmīnē.Ķērām diezgan daudz,ēdām arī...Pārsvarā alatas,asarus un līdakas.Ar pālijām diemžēl pašvaki...Uz tām arī īpaši laiku netērējām.
Lielākā līdaka -6.5 kg.Asaris -1,250kg,Alata -1,1kg.
Ne asakas arī jums...
seedoo 10.09.19
Sveiki!
Septembra beigas būšu Zviedrija, Helsingborga.
Kads var lūdzu pateikt kur tur var paspiningot?
Vai ir japerk kada licence?
Paldies!

Genadijs, 10.septembris 2019, 14:19

Lūdzu, studē.
https://www.ifiske.se/
Genadijs 10.09.19
Sveiki!
Septembra beigas būšu Zviedrija, Helsingborga.
Kads var lūdzu pateikt kur tur var paspiningot?
Vai ir japerk kada licence?
Paldies!
fish1 08.09.19
Jā,tikai gonoreja nav honorārs....
svens76 08.09.19
Skalopendra [08.09.19]: Skalopendra [32m]: urmaas [11:01]: Skalopendra [10:53]: svens76 [6.sep]: Abavnieks [Vakar]: Skalopendra [41m]: Moins. Zviedrijā uzgāju mazu upīti bet iekšā tādaa vimbas !!! Lielākā bija 78 cmNejauc ar sīgu?par to pašu padomāju. ja nav grūti, ieliec foto. lielāko vari nelikt:)Lūdzu

Skalopendra, 7.septembris 2019, 09:14
Esmu tikko ienācis šijā forumā. Kā var ielikt bildi? Nedanāk !Blakus lodziņā, kurā raksti tekstu, ir fotoaparāta simbols ar "+".
Uzklikšķini
Izvēlies bildi
Pagaidi kad bilde parādīsies lodziņā
PievienotMēģinu ielikt bildiNu tāda bija pēdējā. Uz rotiņu paņēma.Agri no rīta, ap saullēktu
meža vimba arī ir vimba:)
Skalopendra 08.09.19
Skalopendra [08.09.19]: urmaas [11:01]: Skalopendra [10:53]: svens76 [6.sep]: Abavnieks [Vakar]: Skalopendra [41m]: Moins. Zviedrijā uzgāju mazu upīti bet iekšā tādaa vimbas !!! Lielākā bija 78 cmNejauc ar sīgu?par to pašu padomāju. ja nav grūti, ieliec foto. lielāko vari nelikt:)Lūdzu

Esmu tikko ienācis šijā forumā. Kā var ielikt bildi? Nedanāk !Blakus lodziņā, kurā raksti tekstu, ir fotoaparāta simbols ar "+".
Uzklikšķini
Izvēlies bildi
PievienotMēģinu ielikt bildi

Nu tāda bija pēdējā. Uz rotiņu paņēma.Agri no rīta, ap saullēktu
Skalopendra 08.09.19
urmaas [08.09.19]: Skalopendra [10:53]: svens76 [6.sep]: Abavnieks [Vakar]: Skalopendra [41m]: Moins. Zviedrijā uzgāju mazu upīti bet iekšā tādaa vimbas !!! Lielākā bija 78 cmNejauc ar sīgu?par to pašu padomāju. ja nav grūti, ieliec foto. lielāko vari nelikt:)Lūdzu

Uzklikšķini
Izvēlies bildi
Pievienot
Mēģinu ielikt bildi
urmaas 08.09.19
Skalopendra [08.09.19]: svens76 [6.sep]: Abavnieks [Vakar]: Skalopendra [41m]: Moins. Zviedrijā uzgāju mazu upīti bet iekšā tādaa vimbas !!! Lielākā bija 78 cmNejauc ar sīgu?par to pašu padomāju. ja nav grūti, ieliec foto. lielāko vari nelikt:)Lūdzu

Esmu tikko ienācis šijā forumā. Kā var ielikt bildi? Nedanāk !
Blakus lodziņā, kurā raksti tekstu, ir fotoaparāta simbols ar "+".
Uzklikšķini
Izvēlies bildi
Pievienot

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs