atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

"Cope" Zviedrijā

BUKS 31.12.18
Tonis [30.12.18]: Buks,ko tad tu veco labo Kramforsu aizmirsi? Tur tak upes dziļajā līcī ,pretī manai vecajai mājai,smuki zanderi dzīvojās...Vienīgi tur uz džigu pagrūti strādāt,daudz baļķu apakā,labāk uz dzīvo...
Toni, paldies par info. Pagājušā gadā aiz lielā tilta (pa upi uz augšu nemēģinājam) pamatīgi aplauzāmies. Mums tur bija savas lielo asaru točkas un līdaku vietas. Rezultātā palikām tikai uz pēc pusdienas copi un no rīta laidām jau prom.
Tonis 31.12.18
Ziemeļu pusē žaņu naf...
karlismoto 31.12.18
Tik man jautājums,kur tu tā taisies kapāt,ja manā pusē ,tad nav brīv...

Tonis, 30.decembris 2018, 23:31

Kur braukšu vēl nav skaidrība - līdaku un žaņu meklējumos... Savu laivu gribu līdz jo tā ir liela un ērta. kā ierasts braukšu ar Sievu un sīčiem.
Iesakiet ko labu!
Tonis 31.12.18
Usi ,pierunāji,-nebarošu un nedzirdīšu,copēt arī nadzīšu,paguli un atpūties...)
usis 31.12.18
Tonis [30.12.18]: Usi ,tik nevajag,kaur kā neatceros ka no tavas puses kāds būtu nācis..)Bet nekas ,atvedīšu,ja tik tu darbā būsi...)
da nevajag jau , es tiem kas interesējas vienk dodu nr, pēčāk tie pastāsta kā gājis, tas reizumis garšigāk par biezu fileju
;)
usis 31.12.18
urmaas [30.12.18]: Usis
Piespēlē vēl pāris kaklus un Tev brauciens būšot uz šarīti! :)
man var piemaksāt, ar nebraukšu, nedēļu tevi baro, dzirda,dzen makškerēt, es brivs putns, kā gribu tā atpūšos, vai otrādi
;)
Tonis 30.12.18
Usi ,tik nevajag,kaur kā neatceros ka no tavas puses kāds būtu nācis..)Bet nekas ,atvedīšu,ja tik tu darbā būsi...)
skutans 30.12.18
Skutāns
Šēras, fjordi, sauc kā gribi! :)
Dzīvoju tur krastā un prāmjiem varu pamāt ar rociņu! :)

urmaas, 30.decembris 2018, 23:53

Tak joku padzīt neļauj :)Bet jā, pierunājuši nobraukt.
urmaas 30.12.18
Usis
Piespēlē vēl pāris kaklus un Tev brauciens būšot uz šarīti! :)
urmaas 30.12.18
:)
usis 30.12.18
Tonis [30.12.18]: Iedod manu teļeponu,vienosimies..29208904
No manis tev forelis..)
vispirms atved iepriekšējas 5
;)
ēdu svaigas.
urmaas 30.12.18
Skutāns
Šēras, fjordi, sauc kā gribi! :)
Dzīvoju tur krastā un prāmjiem varu pamāt ar rociņu! :)
Tonis 30.12.18
Iedod manu teļeponu,vienosimies..29208904
No manis tev forelis..)
skutans 30.12.18
Piekritīšu Antoham, kādas šēras...? Manējie divreiz gadā brauc pie zināma babuļa, kurš to saimniecību uz nedēļu izīrē, licezes ar vairs nepērk... Pierunājuši uz pavasar' pus nobraukt līdzi...
usis 30.12.18
kādos datumos brauksi , viens kadrs vakar interesējās- 2 vietas ?
Tonis 30.12.18
Borik pa kādām vēl šērām,man līdz tām tālu,un vispār, tu jau zini,Antoham viss po...)
urmaas 30.12.18
Vispār jāinteresējās tajās komūnās kur grib copēt. Jo komūnās noteikumi mēdz atšķirties.
urmaas 30.12.18
Tonis [30.12.18]: Nu it kā jau līdz 30 zs oficiāli bez koričkām var,bet neoficiāli tur visiem ir pie kājas kā tu brauc,nav LV...
Pa šērām līdz 50 ieskaitot, vai līdz 12m. Tā vismaz vietējais John stāstija.
Tonis 30.12.18
Tik man jautājums,kur tu tā taisies kapāt,ja manā pusē ,tad nav brīv...
Tonis 30.12.18
Nu it kā jau līdz 30 zs oficiāli bez koričkām var,bet neoficiāli tur visiem ir pie kājas kā tu brauc,nav LV...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs