Zviedri un divi Igauņi bija jau otardien,kad izvilku to lielo tad bij pilns ezers.
Skatos manas vietas kļūst pārāk populāras...:)
Šodien pilns ar Zviedriem bij saskrējuši,busiņš ar leišiem arī...
Sestdien no rīta busu pie mājas redzējām,bet uz ezera nesatikāmies.
Copes bodē mani jau informēja...:) Malači,no kāda dziļuma paņēma?
Man ne visai ziemā uz viņām patīk sēdēt,vajadzīga pacietība,a man patīk aktīvāka cope...Man vakar tajā pašā reģionā gar krastu 6 foreļi,šodien no pēcpusdienas 4 foreļi 1,3-2kg svarā...
Tā bija Pālija 9,23kg.Pareizi ir esam Jelgavnieki,un atpūtāmies saviem spēkiem.
Logjiski domaajot nevar tur nekas cits buut kaa varaviiksnes forele
Nevajag man par demokrātiju stāstīt - es to gandrīz piecus gadus tur baudīju. :) Raksts vienkārši tāds jokains "lielu zivi izvilka". Publicētāji arī kā tādi losīši - paķer tēmu un nemaz neizlasa, ko pārpublicējuši.
Zviedrija ir demokrātiska valsts un tur vairs nav zivju rasisms, tādēļ tur zivis ir vienkārši zivis :)
Kas tā par zivi? Varavīksnes forele vai kas cits?
kādam jau vienmēr paveicas....
Nu varbuut taapeec ar nokjeera,Tonis jau neved uz ziviigajaam vietaam :D
http://apollo.tvnet.lv/zinas/latvietis-parsteidzis-zviedrijas-iedzivotajus/719038
Letiņi pārspēj Zviedrus
Andzy35, 25.janvāris 2016, 21:45
Vilhelmiinee.Tonim vajadzeetu zinaat kas tie par fruktiem :D shodien arii pa radio piemineeja par tiem 10kg
Ruu, 25.janvāris 2016, 21:52
Tie bija Jelgavnieki, atpūtās paši saviem spēkiem, bez Toņa :D
http://apollo.tvnet.lv/zinas/latvietis-parsteidzis-zviedrijas-iedzivotajus/719038
Letiņi pārspēj Zviedrus
Andzy35, 25.janvāris 2016, 21:45
Vilhelmiinee.Tonim vajadzeetu zinaat kas tie par fruktiem :D shodien arii pa radio piemineeja par tiem 10kg
Es nepateikšu,bet nekas savādāks jau nav,brauc, skaties un mēģini!
Sveiki vīri, kādu laiku sanāks padzīvoties pa Norčopingu, varbut kāds taja apkārtnē ir copējis un var ko ieteikt uz ko iziet , cauri pilsētai tek upe, jūra ari blakus , ūdeņu daudz , bet kas un ka, varbut kads tur pabijis un var padalīties kādā noderīgā info... :)
Sprīdīt ,neņem galvā,mums "veciem pirdieniem"te savs tusiņš...:)
Cik saprotu esam visi te pieaugusi, bet prats ka maziem berniem.
TIK nolikt viens otru. ....
SWE protams dārgāk,un arī zive cita...