Dady,Tas tikai tādā gadījumā,ja tiks atsākti"oficiālie' reisi,ja tie specializātie "darba'reisi līdz augustam,tad bez biksām var palikt...Man jau arī solīja uz 1.jūliju kajīti ar mašīnu turp atpakaļ pa 500eu,bet solīts makā nekrīt... Laikam jūlijā būs uz Ālandiem jāaizlaiž,sen nav būts...
Tfu,ko muldu,tagad-1200 ...)
Malgomajfisk, 19.jūnijs 2020, 02:11
Droši vien Tevi atcerās un par saplēsto spoguli pierēķina. :)
Tikko paskatījos - augustā Rīga-Stokholma-Rīga 4 cilvēkiem ar auto A klases kajītēs 480 eur
Tagad tak visiem algas tūkstošos,cik tur tā darba samaksāt 1200.Es kā pensionārs no vienas pensijas nopērku auklu,no nākamās pērku āķus!
Tfu,ko muldu,tagad-1200 ...)
Tagad tas pats trīsreiz dārgāk sanāktu...
Cenas saskrūvējuši nepaknapo. Vēl gada sākumā 2 personas plus auto, izmaksāja 152€!
Tieši tā,mums jau cope tikpat kā darbs...Tā kā ja kāds vēlas braukt "pastrādāt",nav problēmu...)
Biļešu cenas tikai neadekvātas...
Es vienkārši velku paralēles at Kolas pussalu- 2017ajā tur bija pēdējos 80 gados aukstākā ziema, bet izskatās, ka šis gads to pat "pārspļaus". Tā ka daļēji esmu pat priecīgs, ka rezervētā tūre nojuka, jo lašu tur tāpat jūnija vidū vēl nebūtu...
Maija beigās parasti jau kaut kāda kustība sākas,bet šogad vēlāks pavasaris.Uz Jāņiem būs OK.Vienīgi ar to TALLINKU problēmas...
raihs [29.05.20]: Šis pavasaris tur statistiski skaitās vēls, ja?
Normāls nord/swe klimats. Maija sākumā no ledus ta ir norma. Nesaproti ko Antoha popjorsja uz turieni? Ja nu no laivas sīgas patramdīt ..
Šis pavasaris tur statistiski skaitās vēls, ja?
Tikko kā...Bet praktiski vēl nekā...Vilhelmīnes pusē knapi ledus nokusis,vēl pāris nedēļas jāpagaida...
Sivēn,uz kurieni tu brauci?
copmaņi un visi pārējie-es bieži neko nekomentāju ,bet patīk palasīt un esmu nonācis pie secinājuma ka pagājušā ziema ir visus sačakarējusiunkatrs cenšas izgāzt savu žulti kur vien var.ne asakas visu cieņu.un ja kas tad pie......ties var arī stabam ka nav pareizā vietā iestādīts .
Tāpēc braucu no Amarnaas uz augšu lai nav badakāši kā te
Pēc tā kūpiņa,ko reklamēji?
Pēc cieņas vai veselības ?.....:)