atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķernieku karte

daddy_j 28.12.10
zivniek - APK 80.pants. Medību, zvejas un makšķerēšanas noteikumu pārkāpšana

Par makšķerēšanas noteikumu vai licencētās makšķerēšanas noteikumu pārkāpšanu —

uzliek naudas sodu no divdesmit līdz piecsimt latiem, konfiscējot pārkāpuma izdarīšanas rīkus un pārkāpuma priekšmetus, tai skaitā pārkāpuma rezultātā iegūtās zivis, kā arī peldošos līdzekļus ar aprīkojumu vai bez konfiskācijas.
maituputns 28.12.10
kāds inspektors :)
Zivnieks 28.12.10
vai ta bij tik bargs sods??? man liekas, ka ja pateici, ka mājās esi aizmirsis, tad bij kāds 5īts, bet var jau būt, ka viss mainījies :))
maituputns 28.12.10
nu jā bet ja kaut vai asarītis tad uzreiz dabas resursu zaudējumi + administratīvais. pareizi jau ir par sodien, bte nu es savos galos neceru ieraudzīt insektoru!
ashukainis 28.12.10
ja nav neviena zivs -pirmajaa reizeee vismaz 20Ls
H-O-H 28.12.10
Cik maksā makšķerēšana bez MK?
ashukainis 28.12.10
nu re GUgu! :)
tas priecē, ka manā galā ir salīdzinoši bieži sastopami inspektori, ja vairaak naudu piešķirtu degvielai, varētu katru dienu sastapt inspektorus, būtu vispār ideāli,- negudri cilvēki ne maliķotu vismaz....
skrejejs 28.12.10
ashukainis.Viņš nemelo tik tiešām tur ir padārgi sanāks bez atļaujas.Pieredze ir,pašam.
gugu 28.12.10
ashukainis tew ir inspektori..ok nebraucu ciemos :d
ashukainis 28.12.10
manā galā padārgs prieks būtu nepirkt karti, it seviški pēdējos gados, kad biežāk inspektori sastopami, kas protams priecē!
agrāk vienu laiku tas bija ļoti forši, ja reizi gadā inspektorus satikt varēja, bet šogad satiku reizes 5 vismaz inspektorus, moš pat vairāk!
klops_G 28.12.10
Nu nezinu, neesmu tāds optimists un neceru, ka situācija ar inspektoriem uzlabosies! :D
maituputns 28.12.10
ka tik tad nenostrādā mau**ības princips - tieši sāks pārbaudīt!
klops_G 28.12.10
Es 1x esmu pārbaudīt! Bet, lai uz nākošo gadu samazina kaut 1 inspektoru- nu i naxu*, karti vairs nepirkšu!
maituputns 28.12.10
mja tip es viņus esmu redzējis pie ūdeņiem :)
klops_G 28.12.10
Nākošajam gadam varat kartes nepirkt, jo inspektoru vairs nebūs! :D
andzus69 22.12.10
es karti un licenzes lieku tādā plastmasas kuļukā ar aiztaisāmu augšu. un pēc tam makā. nekādu problēmu, ir gan maks izmircis lietū, gan ūdenī iekritis.
maituputns 22.12.10
nu jā es staipu līdzi, btw cik nav bijis kad foreļojot viss maks ir iegāzies ūdenī un tad ir čau :)
ashukainis 22.12.10
aha, ir tāda lieta..... parasti atstāju maku ar karti mašīnā, kad atbrauc inspektori pārbaudīt karti -aizskrienu līdz mašīnai pēc maka, jo copē gadās visādi.... lietus utt, izmirks karte un čau......
maituputns 22.12.10
nu tāda jau vispār būtu ideāla lieta. bet nu man karte sadalās neatkarīgi no inspektoru satikšanas, kas jau nav noticis gadus 2 laikam. vienalga vienmēr makā ir un maks attiecīgi aizmugurējā kabatā, tam visam es pa virsu un ilgi nav jāgaida :)
ashukainis 22.12.10
ja inspektorus gada laikā nesatiec, tad jau karte vesela paliek :)))
ja satiec bieži inspektorus, tad karti gada beigās no 4 gabaliņiem kopā jālīmē! :D
varēja uzbliezt tāpat kā bankas karti tādu-tik katru gadu pārskaitītu tos 10 Ls un copē tālāk ....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs