atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Sūdzību grāmata - par copes veikaliem

doks1959 13.08.19
doks1959 [7m]: Mokos ar bildes ievadīšanu. Savā pastā dabūju iekšā - tāļāk nu ne traks!Ieliec no telefona, re pa kreisi kameras bildīte.

usis, 13.augusts 2019, 22:32

Skat. albumos bildi.
Čeku diez vai atradīšu, bet pirku otrdien, 6.08. ap 15. 40. Maksāju ar karti, tā kā var jau galus savākt. Vēl pirku čupiņu džiga galvas. Kopā ap 13 eiro maksāju.
usis 13.08.19
Diži neatminos, nepievērsu uzmanību, bet, šķiet, ka iepakojuma ar Mepps uzrakstiem nebija. Cena bija uzlīmēta uz lapiņas. Sieva vēl šausminājās, kad nejauši ieraudzīja.

Par šo brīnos, mums viss Meps blisteros.
irseejs 13.08.19
Nu ja viņam ir čeks saglabāts nu tad gan būs jautri :)
usis 13.08.19
doks1959 [13.08.19]: Mokos ar bildes ievadīšanu. Savā pastā dabūju iekšā - tāļāk nu ne traks!
Ieliec no telefona, re pa kreisi kameras bildīte.
doks1959 13.08.19
Mokos ar bildes ievadīšanu. Savā pastā dabūju iekšā - tāļāk nu ne traks!
irseejs 13.08.19
100procenti feiks
doks1959 13.08.19
Iemet foto, Dok

irseejs, 13.augusts 2019, 21:23

Nofočēju. Mēģināšu ielikt.

doks1959, 13.augusts 2019, 21:27

Mepps Salmo
irseejs 13.08.19
Esti pois, viedi vārdi.
urmaas 13.08.19
Līdz šim par salmo bodēs nopirktās produkcijas maiņu nav bijis neviens gadījums kad atteiktu! Ja pašiem mute branga tik pie galda un internetā, tad neceriet ka klāt pienesīs.
Ir bijis gadījums, ka copes laikā nobirst spole(ne salmo, bet pirkta gan pie šamiem). Vai tamdēļ jāplēš mati no padusēm? Aprunājieties un tiks līdzēts.
irseejs 13.08.19
Un kur tieši tu kaut ko pierādīji? :) Kaut ko papļurksteji un tas arī viss. Pierādīt tu varētu tikai uzrādot rēķinus par iepirkto produkciju pa tiešo no ražotāja. :)
irseejs 13.08.19
Par to ka nav nākuši pretī, savā ziņā, nekad neesmu apgalvojis pretējo. Savā ziņā man ir vienalga, bet jūsu pašu interesēs ir uzlabot servisu. Tikai salmo veikala pārdevējs var iedomāties, ka grāmatvedība 10 eiro apmērā ir svarīgāka par klienta 3 stundu patērēto laiku kaut kur braucot :)
usis 13.08.19
Redz, irsēj, tā dzīvē notiek, ir liela preču aprite, cilvēciskās kļūdas, grāmatvedības noteikumi un citas nesaistītas nejaucības kas kavē izbaudīt copes priekus, cik atceros Salmo vienmēr ir nākuši pretī pircējiem dažādās, pat visai amizantās, situācijās un mainījuši ražotāja, transporta, vai pat lietotāja neprasmes bojātas preces, un klaji apmelot ir visai zemiski, ko arī norādīju. Punktc.
doks1959 13.08.19
Ienāc un parādi brāķi, pirms pāris nedēļām likām plauktos tikko atsūtītos, nemanījām.

usis, 13.augusts 2019, 21:41

Rīt iebrauks. Strādāju 3 min. braucienā. Diži neatminos, nepievērsu uzmanību, bet, šķiet, ka iepakojuma ar Mepps uzrakstiem nebija. Cena bija uzlīmēta uz lapiņas. Sieva vēl šausminājās, kad nejauši ieraudzīja.
Vēl tikai piebildīšu, ka man nav bijušas pretenzijas pret pirkumiem Salmo (bija reize par apkalpošanas līmeni), tāpēc arī neuzstāju uz savu 100% taisnību.
irseejs 13.08.19
usis [13.08.19]: Ienāc un parādi brāķi, pirms pāris nedēļām likām plauktos tikko atsūtītos, nemanījām.
Jā jūs jau daudz ko nemanat. :)
irseejs 13.08.19
Zini kā ir Usi, ja jūs nebūtu tāds pipe@kantoris es te pat neko nerakstītu. Mans gadījums. Džeks iesit čeka preces, kuras neesmu iegādajies. Tā vietā, lai man atskaitītu atpakal piķi pēc epasta aizrakstīšanas un paskatītos kamerās ierakstu, kas tiek ielikts maisinā, vai tiešam man ir taisniba, man tiek pieprasits ierasties veikalā. Kādā sakarā? Tā tas jūsu "cienījamais" veikals strādā? :)
marcinsch 13.08.19
Brīnos par vienu lietu,kāpēc pats Salmo klusē par šīm lietām.Varētu kaut vai šeit cilvēkus izglītot,kā atšķirt īsto no neīstā.Un šī problēma jau ir sen.Un nevajag stāstīt,ka Salmo par šīm lietām nezina.
usis 13.08.19
Ienāc un parādi brāķi, pirms pāris nedēļām likām plauktos tikko atsūtītos, nemanījām.
irseejs 13.08.19
Jeb otrs variants. Žids tomēr liek notirgot brāķi, kaut gan esat jau saņēmuši atpakaļ iepirkuma izmaksas? :)
irseejs 13.08.19
usis [13.08.19]: Salmo tirgo tikai blisteriepakojumos, ko franči saražo, tas arī ir.
Parādi rēķinus. :)
Kāpēc nesūtat brāķēto produkciju atpakaļ, bet liekat pa zemu cenu nocenotajos?
doks1959 13.08.19

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs