Gan jau mākslinieka kungam blati bija ;) Nākošreiz, kad būšu ciemos būs jālūdz ieskatīties pūrlādē :D
skudrinieks, 15.novembris 2013, 15:49
Būtu ļoti intresanti :) šādi atceroties mēs varam salīdzināt kādiem milzu soļiem aizgājusi uz priekšu visa makšķerlietu tehnika un pričendāļi:DDD
Grands uz kāda principa tā makšķerīte darbojās ?
šo biju nofotografējis Zviedrijā ar tādām zviedri slānija foreles
Šī no Usmas asaru bendes Brunfriča rīks/bijušis īpašums/
šis no Latgales Kombuļu pagasta
šis bija iedotas remontā ,bet tā arī āķus nepārlodēju :)
Ausmas rīki.
No Kaņiera ezera izvilktā un atrestaurētā
Lai nebūtu jātirina.
Padies bums ,pašam nesanāca.
Tur gan viena spole izkritusi -pirmais Delfīns :)
Par to Ņevas (spoli)...atmiņā ataust apsisti pirksti,kamēr iemācījos mest.Fāteris pēc mana lūguma iemācīt mest spiningu, uzdāvināja man dzeltenu stiklšķiedras spini ar Ņevu un 0,5mm.Kļinskaja auklu...pielika pasmagu vizuli bez āķiem un vienreiz parādot un apstāstot norādīja uz tuvējo skolas sporta laukumu...tā gribējās iemācīties mētāt,ka bija vienalga kas un ko par mani domā,jo skats diezgan amizants...kaut gan taijs laikos (kastings) bija diezgan populārs.Nu un par DEDERON auklām jau reiz rakstīju...tas bij kruti krāsas dēļ vien!:)
Gan jau mākslinieka kungam blati bija ;) Nākošreiz, kad būšu ciemos būs jālūdz ieskatīties pūrlādē :D
Bilde no Skudrinieka fonda
Es arī tādas atceros Kādreiz Patērētāju biedrību savieniba viņas dalīja savieb blatņikiem :))
Taj laikā Pāvels Beļugins savu vārdu štancēja latviski :) intresanti
Šādi,raih, man arī vēl ir mājās, nez vai nem kas uz tiem, neesmu lāga mēģinājis?!
Un reku divotne no slavenā leišu(ja nemaldos) 4 vizuļu komplekta
Reku viens no pirmajiem kvalitatīviem krievu laika rotiņiem,ko Pāvels Beļugins samenedžēja. Ēda viņus tiešām labi.
to bums
tēma tik tiešām teicama,
priekšlikums:
ievietot arī to vizuļu bildes, par kuriem nav nekādas jēgas kā tie pareizi vadāmi/izmantojami, jo man personīgi ir gadījies tā, ka koka vizuli, kurš domāts velcei zandartiem mēģināju pielietot uz mētāšanu, un arī citas bezpridel stulbības, vispārinot - bez pagātnes nav nākotnes.
Šis bija manas jaunības veiksmīgākais tikai zīmejums bija uz zils krāsas Tā ka Vairi liec virsū un vālē būs senioru līdakas
Šis nav mans Bet Ginta
Es ar ielikšu savu artavu no mana fāterīša kolekcijas:
+