atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Virsdrēbes & Peldošās drēbes

vieplis 12.11.10
Avt, neko tu neatcerēsies. Pat zaraza neko par beisleijeri nav dzirdējis, tāpēc svīst kā...
:)))
usurs 12.11.10
mr. VIEPLI......par to SūDA ledu gan tu zrja...
avtt 12.11.10
vbiepli,kad būšu ujz ledus,atcerēšoas Tevi!Nu,Tu mani saprati,ja?
:DD
zaraza 12.11.10
viepli...

nu tu gan p... ar pirkstu salīdzini. Plusu temperatūru ar -10+
vieplis 12.11.10
Zaraza, ko tu velc zem tā Guahoo? Piedod par intīmu jautājumu.
:)))
vieplis 12.11.10
Neesu gan! Bet ziemā, kamēr nav tas sūda ledus, mēdzu aktīvi pārvietoties ūdeņu tiešā tuvumā.
:)
zaraza 12.11.10
viepli...

Teorijā jā, bet praksē ar viskavalitatīvākajā termoveļām (lietoju Guaho, Seafox, Jaxon) utt. pie aktīvākas urbšansas un kustēšanās svīst. Te ir vienkārša fizika - jebkurā gadījumā peldošais kombinezons ir hermētiskāks (savādāk nepeldētu) un novada mitrumu un "elpo" sliktāk.
avtt 12.11.10
viepli,un tad saki ,ka nesi bijis uz ļedus tirināt!?
;)
winstons 12.11.10
vakar pa ltv7 radija ko apmeram gerbt un kadam kartam
vieplis 12.11.10
Winstons taisnību glagoļī. Apakšā mitrumu novadošu baselayer, tam pa virsu termoflīsi un ir Ok.
:)
winstons 12.11.10
vajag normalu velu apaksa,tad ari nesvist,ta vismaz saka
winstons 12.11.10
vnk doma ir ko lidzigu iepirkt,pa sakarigu ciparu var dabut
zaraza 12.11.10
winston

man tāds Jaxons kaut kur skapī mētājās - būtībā nav jau nekādas vainas - Jaxons slavens ar to ka samērā kvalitatīvi kopē citus brandus un šitas uztaisīts 1:1 ar Salmo/Norfin :). Es pats gan laikam principā esmu atteicies no peldošiem kombinezoniem - tomēr viņos stipri svīst un sūdīga termoregulācija, tad labāk ar plasmasas pudelēm apsieties :) Norfin Extreme 2 rullē forever - nepeld, bet ērtāku un universālāku mantu nezinu...
winstons 12.11.10
sveiki! ko jus domajat par Jakson firmas ziemas peldoso kombinzonu?
Vairis30 13.10.10
Esi drošs, vari mierīgi lietot kā rakstīt reklāmā par viņu. Man ir divdaļīgais un kad iemaucos -6, tad manu masu (~120kg) izmeta virspusē k;ā pludiņu un čomaks aiz kapuča izvilka ārā. Vienīgais kad piecēlos kājās, TAD tika viss ūdens ielija man aiz zzābakiem, tāpēc pareizi izvēlējies ņemt kombinzonu, novelc visas manžetes un būs OK.
aranmeiden 13.10.10
Sveiki gribeju pajautat par so peldoso kombinzonu-NORFIN ULTRA FLOAT,varbut kadam ir,prieks krizes apstakliem cena normala,bet vai pa pirmo ledu nenojiesu pa burbuli un nenosalsu???
AndisN 30.09.10
Es kad testēju savu norfin kombi mēģināju pat tā -pēc peldes,kad viņš jau bija galīgi piemircis to novilku,un uzklāju uz ūdens,tad virsū uzgūlos pats un varēja peldēt kā ar piepūšamo matraci.
never 30.09.10
Mirtins - no laivas izkrist var jebkurš un arī skaidrā. Es 30 gadu laikā divus esmu izvilcis - Lielupē un Kaņierī, vienreiz pats Babītē izglābos pēdējā brīdī iztaisnojot jau gandrīz līdz lūpai piesmelto laivu - kolēģis paklupa mīžot un uzkrita uz malas. Lieki piebilst, ka visi pasākumi oktobrī, novembrī. Vasarā jau štrunts, tik rīkus var pazaudēt.
daddy_j 30.09.10
reku tāds rakstelis par CE. http://www.lifejackets.co.uk/Lifejackets-CE_Approval.htm

no pieredzes (gan citā jomā) zinu, ka lai to drošības sertifikātu dabūtu, izstrādājums tiek nopietni testēts, lai atbilstu visām attiecīgā standarta prasībām.
daddy,"neskaitās glābšanas līdzeklis"?
Sauksim lietas pareizos vārdos,uz kuģa vai laivā ir glābšanas riņķis nevis peldrinķis,kuru pamet glābjot slīkstošu cilvēku,bet ne ,lai viņs peld tālāk !

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs