Doma rīt Rīgā iepirkt to Shimano ziemas kostīmu. Izlasīju ka ēsmā ir labas cenas. Varbūt kādam veikalniekam ir kāds superpiedāvājums?
Shimano kostīmiem arī atlaide -30 %, kādas atsauksmes, cena gan stipri lielāka...
Es tikko nopirku SEAFOX PRO - labākus kombenzonus pagaidām neesmu redzējis!
man pašam ir vecais Norfin Survival kostīms, ļoti labs, man patīk, bet ja tagad firkšu tad tikai sea fox vai sundridge!
archa - čomam ir un viņš nesūdzas. Viņš gan nodarbojas ar ziemas copi.
Salmo veikalos Norfin thermal kostīms pa 50 Ls?!?!?
kādas atsauksmes, saprotu, ka pa tādu nudu nebūs super truper, bet tomēr?
(Ar ziemas copi nenodarbojos)
JanKa_K: ja runa iet par peldošo/elpojošo kostīmu mazgāšanu,... tad veļasmašīnā kā arī ķīmiskajā tīrītavā nav ieteicams... vislabāk vienkārši ar švamīti noberzt un noskalot un viss :)
Es nevaru isti saprast . Vai var bast mazgaties velashmasiina vai nevar?
Labākie un lētākie termosi netā - 2twins.lv, tiešām iesaku.
Pārdodu ļoti ļoti labas kvalitātes pilnīgi jaunu Cabela's Revolution™ Fleece Dry-Plus® 4-in-1 Biezo jaku ar izņemamu oderi, Modelis: REALTREE AP HD, Izmērs:XL. Un ļoti ļoti labs kvalitātes pilnīgi jaunas Cabela's Dry-Plus® Silent Suede™ siltinātās bikses, Modelis: MOSSY OAK NEW BRK-UP, Izmērs:XL . Viss kopā tikai LVL 200. Ideāls apģērbs makšķerniekiem un medniekiem. Vienīgais pārdošanas iemesls - man par lielu. Derēs cilvēkam ar augumu 1,82m - 1,90m, svarā ap 85 - 90kg. Apskatīt jaku un bikses un palasīt atsauksmes variet šeit:
http://www.cabelas.com/ Ja ir interese zvaniet, tel. 29464898, Aigars.
ta jau redzees kaa valkaasies-buuutu bi aukstumi kamaa vilkt!
Lai tad tev labi valkājas tā teikt. Bet cik veikalā nav nācies dzirdēt sliktu par norfinu, bet tas tā. ne asakas.
Paldies M. Bukanon-es beigaas paardomaaju un pakeeru Norfin EXTREME 2
Garais nemaisies pa vidu. mums ar ašukaini sava ģēla.
atemi ir zils ar mellnu, ahti zaļš ar mellnu. principā divi vienādi kostīmi. manuprāt nearko neatšķiras. viens zaļš otrs zils. atšķiras tikai cena. atemi123 ahti138
paga apskatishos, bet manuprata bija zili-melns
Varbut tu doma zaļi melno. maksa tas 138; var dabut atlaidi. dzirnavu 92 Esma.
sveiki copmnaji!
es gribeeju paintereseeties par zili melno Atemi peldosho-kaadas atsauksmes?cik vins aptuveni maksaaa?kaut kaa norfin extreme2 materiaals ne visai.....
paldies
Saka jau ka cūku sūdu zaļš.
nu tās krāsas ja kas tad var vismaz cilvēku redzēt ! manējais ņorfin tāds zaļganpelēks, liakam būs jāpārkrāso :)))