Tieši tā - alus kausu!
Esot tā upe diezgan attīrīta no zivīm. Nu tas tā - viens vietējais pirms pāris gadiem teica.
Rītvakar došos uz viesu māju pie Užavas upes. Gribu apvienot patīkamo ar lietderīgo, kādas makšķeres man ņemt līdz? Spiningu vai gruntsmakšķeri?
cento, 7.augusts 2015, 22:36
Alus kausu!
Rītvakar došos uz viesu māju pie Užavas upes. Gribu apvienot patīkamo ar lietderīgo, kādas makšķeres man ņemt līdz? Spiningu vai gruntsmakšķeri?
Kurzeme ir plaša, kurā pusē būsi ? Ventspils pusē varu ieteikt kempingu "Ventaskrasti", tad vel kempings pie Nabes ezera un vari apciemot Lembergu , Puzes ezers "Greiži":)
vento, 6.augusts 2015, 09:12
Paldies, par info, bet visas minētās vietas bija aizņemtas.
Tikām vienā kempingā pie Usmas ezera, makšķeres piekrāmēju pilnu mašīnu, jo nezinu ko tajā vietā varēs ķert :D:D:D
Vari paguglēt par kempingiem pie Zvirgzda ezera. Kaut kā vienreiz iemaldījos un vienu nakti un dienu vasarā, smuki brekšus izdevās pavilkt ar fīderi.
Kurzeme ir plaša, kurā pusē būsi ? Ventspils pusē varu ieteikt kempingu "Ventaskrasti", tad vel kempings pie Nabes ezera un vari apciemot Lembergu , Puzes ezers "Greiži":)
Sveiki! Ir doma no piektdienas līdz svētdienai apmeklēt Kurzemi.
Varbūt kāds var ieteikt kādu patīkamu vietu ar kempinga mājiņām, kur var paķert sauli un zivis?
PM
Mans ar rīt uz to pusi taisās, tā teikt izlūk gājiens.
Biju pārbaudes copē, ledus labs, labakais kas šogad bijis, āliņğus vilka ciet, rīt jālaiž uz kādu nopietnāku vietu. Tas Rendā
No moļa vajag Liepājā tikai baigi pirksti salst kilogramnieki nav bet 300-500g gan ir un redzēju kā ar mencu izvilka ne īpaši lielu....
Gribetos riit aizbraukt bet negribas aplauzties:)
Mežniecībā un 2rubulī ledum jābūt normālam.Tur pat vecais noteikti pilnībā neizšķīda!
Varbūt kads zin kāds ledus ir mordangas ezeros vai to apkārtnē?
Vai kāds varētu pastāstīt, kas notiek Rojas upē pie ietekas jūrā?
winstons
es jau ar mēģināšu kādu dienu gan jau tiks pie kada asara nevis zirgzobiem!tik jāmeklē kā jau visur!
paldies par info! bet tomer gribas pameginat kas un ka..
winstons
tikai mormene un motilis!Nu balto es lieku ja uz baltajām zivīm ceru raudas utt
ar mormeni,balto un motili nemēģināji?
winstons
divas reizes biju nesen!pirmajā reizē ķērās gan uz bļitku gan murmuli otreiz tikai uz murmuli bet galīgi sīkie!Nebija neviena cepama!bet uz bļitku ņēma bišķi lielāki nekā uz mormišku!
vnk doma kkad pameginat.. pats esi bijis tagad?