vienā žurnālā lasiju ka zandartus ķer ar spilgti zaļu auklu un galā tvisteris
katraa upē foreles toč nav!!! Par krāsām ..nu nepateikšu varbūt pārējiem ir kas vairāk zināms.
KAM IR DOMATAS SPILGTAS KRASAS AUKLAS.
PIEM.(DZELTENA ,ZALA.SARKANA)???
KADS NAV SPININGOJIS MERGUPEE?
VAI VISPAR KATRAA UPEE IR FORELES?
..JA VARAT LUDZU ATBILDAT UZ VISIEM JAUTAJUMIES ..
(PALDIES :))
tests toč ir mazāks, bet par to cenu tev nepateikšu, jo pirku viņu kādus trīs mēnešus atpakaļ! neatceros vairs! veca galva jau ;)))
man liekas padārga tā aukla un tests ar švakāks ka parastai , cik ta tagad viņa piķo ?
;)))) nja laikam būs! a es tā cerēju ka kāds pirms manis jau būs noprovējis!!!
nu izmēgini un tad pasaki , vai tik gadījumā neķerās tik tās neredzmās zivis !:))
tipa jā! nopirku 30m mājās stāv! nezinu vai likt vai nē! viņas baigi labi var redzēt pa ūdens virsmu - negrimst! a ūdenī neredzama!
tās ķipa tās neredzamās ? nē !nevaru neredzamo uzsiet , neredzu taču :))
mja visādi gadās! starp citu kāds ziemā ir mēģinājis fluorokarbona auklas?? + un - ??? vai ir vērts?
Pārdomas iz dzīves .... Kadreiz auklas bij tik vienā krāsā , uzņēmīgākie krāsoja auklas ar sīpolu mizām . Bij gadījums kad uz parasto auklu divas karūsas un tumšo auklu vilka vienu pēc otras !
es pats copei izmantoju dažādas krāsu auklas! man ir pītās gan sarkanas, gan dzletenas! ar monofilajām ir tas pats! uz ziemu tagad nopirku Red Mono auklu! 0.12mm tumši sarkanīga! kāds man no tā visa labums? īsti nezinu! labāk redzu kur aukla iet! bet zivis man liekās ka tas diži neaizbaida!
A tās spilgtās auklas lai braļukas lieto , man vēl acis normāli rāda :))
Nu inerces spole ir laba ar to ka salauzt kaut ko tur nav iespējams , un izvilkt krokodollu man liekas ka var ! :))
To roluks 7
Tu taču arī esi pamanījis uz mola ka tādu auklu izmanto braļukas lietuviškas uz butēm. Bet vietējie uz parasto monofīlo. Vislabākie ir senie vīri ar inerces spolēm !!! Apbrīnojama meistarība un pacietība...
liek uz gruntenēm lai pa nakti viegli var ieraudzīt auklu !
Kāds var pastāstīt ko ķer ar šādām spilgtām auklām? Zivis tik spilktas krāsas nepamana?