gulbis tas ir "zhmih" vai kā nu to krieviski sauc, un to reāli izmanto volgā uz karpām vietējie.
copnix,vot tad,kad tu ieliksi bildes ar pasha kjertajaam akuunaajaam ziviim,tad arii apspriediisim teemu par govs meeslu efektivitaati zivju piebaroshanaa...ja tieshi par brekshiem runaajot,tad tai zivij patiik saldas lietas vasaraa,un asaakas smarzhas ziemaa.....
tnig tas noteikti bija trapper :D es pagājušo gadu nedēļu sarkanām rokām staigāju :)
tnig
redz kaa ar tiem iebarojumiem, pamats daudziem ir vienaads, tik piemeeram breksim buus malums rupjaaks un koriandrs vairaak klaat, bet raudai vairaak kas cits, kas taisa maakoni, upju bariibai buus vairaak klaat liime, bet pamati praktiski ir vienaadi.
Biju nopircis iebarojamo nu tādu aromātisku,breksis saucās nu mēsls kautkāds,sarkans rokas nevar atmazgāt,nevis tās zivis pievilina,bet atbiedē drīzāk,no tā laika vairs nepērku tos iebarojamos mēslus,ir ar ko citu dabiskāku iebarot zivis,un domā ja tur rakstīts breksis tad būs tieši brekši,smiekli nāk.
muļķi gāž naudu visādos sūdos kuri tāpat jebkuram ir pieejami. Ja gribi labu copi,tad piejauc bariibai apžuvušu govs pļeku....!!! Ja Jums liksies ka es muldu...man ta kas :D man jau labaak,vienspats keršu tādā veidā...pat videomateriāls bija...zivis kaa debīlas ēd tos izkārnījumus...a kapēc gan ne...ja angļju efektīva un diezgan laba,populāra barības piedeva ir baložu izkārnījumi...a te ar visaadaam meliseem,naatreem un rabarberiem meegjina ap.ist zivi :D piedodiet man,bet ja kaadam kabatu kaaposts spiež tad šauj tik vaļā :D
mazie brekseeni Lielupee veel nav iznarstojushi,shodien speciaali pakjeeru kaadus desmit...visi bij ar ikriem vai pienjiem....pa starpai panjeema viens ap kilo,tas gan bija tuksh....
korķītis vai pāris liekas pieņemami, vienkārši Normunds jau savā raidījumā piegāza pusi vienai copes reizie..tad gan likās par šerpu..
es melasi nopirku pa 1,80 ls 0,5 litri.....bet taa jau daudz nav jaalieto,smachokam,un viss,kaadu korkjiiti piegaazh...tad veel salmo izplata lietuvaa razhotu stipras koncentraacijas aromatisko piedevu rauda-breksis -karpa....30grami 0,70ls...nez,nav uz to prooveejis....
un tie atraktori ir tie, kas NG raidījumos pavīd- salmo?
cik viņi maksā?
jaa..dobeles dzirnavniekam ar ir peldoshaa divi veidi....
Jā Straumē var nopirkt dažādu,pat peldošo,upē neesmu mēģinājis to peldošo,bet dīķi skats labs.To peldošo bumbiņu liela ķirša lielumā karūsas dzenā,tad karpa plokš un apēd.Liku ar āķi,bet nav jau māksla ķert ja ir karpas un pieradinātas pie barības.Fasējumi ar dažādos lielumos pēc izvēles.
un jaa,piemirsu,kombikormam jaajauc klaat linseeklas,savaadaak zivs pieedaas,un pasaka ataa..taas ka caurejas zaales,veikala ir linseeklu izspaidas,ja nemaldos,maksaa 200gramu iepakojums 60 sanji...
taa kaa dziivoju netaalu no dobeles,tad peerku to Dobeles dzirnavnieka veikalaa...bet tukumniekiem ir Straumes produkcija,starp citu,labas atsauksmes.
A kur uispār to kombikormu tagad tirgo?
mans domaat,ka nevajag paaraak saspringt,ja rociiba shaura,uz dargajaam bariibaam-labaak nopirkt kombikormu,5kg izmaksaas labi ja 1,50ls,un kaadu speeciigu atraktoru,kaut vai to pashu melasi,un viss...to visu uzbriedinaat,sajaukt,un buus ok.
janchuks,mans domaat,ka ir dalja brekshu,kuriem vispaar dzimumgataviiba neiestaajaas..nu taadi,nekatras dzimtes:)
Nu nezinu, ir jau kāds procents iznārstojis...
Daudzi, jau ir noķēruši, kuriem veders tukš, tai skaita es.
janchuks,nu ku ta..tikko veel bij ar ikriem...domaaju,ka tagad tik saak....
ev veči Lielupē noķēru breksi, gālīgi asas zvīņas - tas nozīmē, ka nesen nārstojis.