Kur vai kā to filmu var dabūt vai redzēt?
andis,skaidrs,ja tu fidereetu,tad ir laba krievu filma par fidereshanu,vispirms to var paluureet...bet fiderim jau ar var zvanu pielikt,ne jau tradicionaali kaa gruntenei uz auklas,bet uz spices ....
gulbis,ja atklāti,tad uz to,ko ieteiks "spečuks":)
Bet īstenībā es neteiktu,kaman fīderis ļoti patīk,kaut kā nepatīk visu laiku blenzt virsū.
Bet,ja vajag fīderi,ķeršu ar fīderi:)
andis,ja nav nosleepums,tu gribi kjert uz fideri vai parasto grunteni?
Nav par to runa:)
Vienkārši nekad neesmu upēs ķēris brekšus,tikai ezeros.
Bet esmu dzirdējis par labiemlomiem pavasaros,piemēram Briedē:)
andis,arii spechukiem ne katru dienu kjeras:)
Varbūt kāds spečuks var paņemt mani līdzi uz brekšiem kādā upītē?
Transports un benzīns mans.
gulbis37 - uz tāda, kuru var izdurt cauri kukurūzai. Es parasti sāku ar 1 graudu, kopā ar baltajiem vai slieku. Ja traucē sīkie, mēģinu bez tārpiem un vairākus - 2 - 3 graudus. Ja var smuki izdurt cauri kukurūzas graudam āķi, tad es tos parasti uzveru uz auklas. Tāpat izdaros arī ar makaroniem. Izskatās baigi seksīgi - 3 graudi uz auklas un apakšā slieku vai balto pušķis :D
cik un uz kada aakja izmeera parasti kabina kukuruuzu breksim?
Šodien ar čomaku Lielupē,čomam breksēns 50cm uz slieku,man ašuki.
daddy_j - ja no vakara bērsi, tad pamēģini gan kanti, gan seklumu, tiem plakanajiem uz pavasari bzdings ir galvā, mēdz izlīst krastā kaut ko uzēst :D un no paša agra rīta kamēr šie lēnām lien atapakaļ uz bedri tu viņus tu paņemsi vēl siltus. Un ir gadījie,s ka šiem iepatīkas un nemaz atpakaļ uz bedri neiet :DDD
mirtin
paldies par idejām! man ir doma jau šovakar iebērt un tad rīt sraņja... :))
ir jau ok..ja nebuutu sho silto dienu starpaa,tad vispaar veel vareetu droshi staigaat...peec paris dienaam jau baigos plusus nesola vairs...
Ziemas jā , viss . Es ar savu svaru uz šaubīga ledus nekāpju .
es domaaju,ziemas brekshu sezonu:)
Kā beidzu ?!!! Es gaidu kad izies ledus un tad tikai sāksies .
gintsgg,tad kaa ar brekshiem...sezonu jau beidzi?
štrunts ar ģīmi , ka tik pie labas veselības !
gintsgg,pietiek lureet uz manu smuko gjiim,kadam veel iepatiksies..:DDDDDDDDDDDDDDD