Gulbis šodien kā kaleidoskops mainās , vai tik nebūs ko nelāgu apēdis ?
daddy_j - skatoties kad copēsi. Ja copēsi vairāk pa dienu, tad mēģini iebarot arī dziļo bedri, jo šie reizēm pa dienu mēdz sēdēt bedrē un vakaros nākt lauklā uz sēkli. Es sabarotu jau no rīta vairākas vietas un tad ik pa laikam pārbaudītu.
man viņš vidzemes augstienē, ceru, ka būs OK, ka nevajadzēs kombera peldētspēju izmēģināt... :)
daddy,tu skaties ar tiem ezerinjiem,vakar zebrus un usmas jau pecpusdienaa palika virspuseejaa kartaa pagalam irdeni:)
tad lūk! izskatās, ka brīvdienās ledus būs ok, jābrauc uz 1 nelielu ezeriņu brekši paslaktēt. Kā tautai šķiet kur viņus tagad labāk/barot pievilināt - bedrē (7-8m) laikam nē? Droši vien uz kantes, kādi 5-6m dziļumā?
malēniet..., viss ir bumbās, gan jau mums arī, reiz, savs dārziņš būs
ZG, tev jau nav tādas, kontuzētais! Vai tu domāji to madamm's šūmkaroti?
Kā koka protēze lokās, vai jau uz četrām kājām staigā
mjaa..aluksnee forshi,tur veel salinsh uzkniebj labs....
kaat, atbrauc šurp! Baig gribās tev pa dibenu iespert, ledus smeļamo kaisiņu iesprauzt starp vaigiem!!! :)))
Labrīt, defektīvais! :d
Malēniet, tu no Alūksnes esi?
Kur i, tā upekaka
Vakar, pēc Breksīša un Mankifeisa ciemošanās, es atradu iemeslu, nebraukt uz copi! Motilis nebija tā izmēra un muškāpuri nebij tā baltuma! :) A, kolega aizbrauca...15 minūtes, svaigā āliņģi div copes. Atvelk līdz augšai, ieskatās viens otram acīs un....un tikko aizbizoja uz bodi pēc gafa!
Es...es kotlešu masu gatavoju un....:)
ZG, tā taisnība ka pagājušās nedēļas beigās daži pa pilnām kastēm ar lielajiem pievilkuši? :))
Daddy, uz Alūksnes ezera ledus vēl ilgi varēs sēdēt ;)
ZG
iekaisi, iekaisi pirmdienas rītā sāli brūcēs...nez vai līdz brīvdienām noturēsies tāds ledus, lai virsū tiktu... :((
Upeskaktā, lielie sakustējušie! :)
tā jau arī būs, ka meļeņka... i paiģom... :)) tipisks cenzētais video, ko rādīt sievām... :))
Pēdējais teiciens bija priekš viņiem vislabākais
nujaaa..shitaa jau var aizrauties,un vienaa dienaa ar visu telti uz grunti noiet:)))))))))))))))))))))))))
Es daru tā: visus, mazus, lielākus kā mazus un vidējus notīru. tad, mazā sālsūdeni ar lauru lapām un pipariem pavāru 10 minūtes. Atdzesēju. Ar galda dalšiņas palīdzību atdalu gaļu no ribām, spurām, mugurkaula. Samaļu kopā ar sīpolu, ķiploku, speķi(nedaudz). Piešauju klāt olas, smalkos piprus, drusku specijas. Taisu viendabīgu mīklu. Veidoju plācenīšus un cepu brūnus. Super, ļoti garšīgi, arī auksti! Labu apetīti! :)
Nu jūs čaļi laižat. Breksis ir ļoti garšīgs, un asakas nekādas. Visas ir lielas un viegli atrodamas. Gan cepts veselā gabalā līdz brūniem kraukšķigiem sāniņiem, gan kūpināts ļoti garšigs.