Es pie copes piestrādāju ļoti rūpīgi.Pēc Jūsu rakstītiem komentiem sapratu ,ka copes un plezīra attiecība ļoti daudziem satāda 50/50 .Man cope ir 100% ar plezīru varu nodarboties no copes brīvajā laikā ;))))
Bums.bieži gadās? :DDD (protams nikā personīga).
ja kas tad ņepomņu kad pēdējo reizi esu bijis karpovņikā.bet brekšiem jau patīk ka šamējos kā sivēnus baro.tik pārcensties gan nevajagot.jo lielie aiziet un paliek tik finierīši.
bums, neredzu sakarības...
Jus kungi sitaties karpotavās es Usmā . Nēsmu pieradis ar ģīmi rosola spainī gulēt ;)))
Tā būs aiziešana pēc zivīm, vai cope?:)))
Piezīme ja būvejat iebarošanas galdus brekšiem veiksmīgākā cope ir ar gumiju
Usma Iebarošanas galdu sameisteroju.Pagājušā gada vietā izmainījies dūņu slānis .Granti gandrīz 6 tačkas ielādēju Barību arī jau sāk strādāt.Laikam rīt no rīta taisīšu pirmo piegājienu.Tiko biju nogājis pie ezera apskatīties ,kaut kas jau sāk rakties burbuļu strīpas aktīvas.Barošanai Tukuma dzirnavu zivju kombikorms /grimstošais/ Grieztās sliekas un vēl šis tas.Domājams ,ka intensīva cope sāksies ne ātrāk par piektdienu
Vakar Abula brekshi narstoja pilna spara
Klejotājs.Es biju no pretējās puses nekā ievērības cienīga,copītes bija bet švakas.
tiko atvilkos no copes galiigais tukshums ,,viena cope un taa pati realizeeta,,bija gan baltie,gan sarkanie,,tarpeli,,,
Nu ko laikam nonārstojuši Jāsāk taisīt iebarošanas galdu un uz priekšu Līdz brivdienām ja ūdens sasils +16 +17 Būs cops
šitās brīvdienas Klintaines raj. breksēni uz barotavu, baltais ar sarkano bij topā... bet tādi līdz 1kg.
Adrenalins
Uz karmušku barotavu jeb grunteni?pagajušo gad ar ap šo laiku Ventā bija labi brekši!
Gan Gostiņos,gan otrā pusē aiz kapiem Daugavā
kada grunts tada bariiba lai nepiesaista pleeseejus!!!!
Kā tur bija ar to iebarošanu tmša grunts gaiša barība vai otrādi.......
Kas ar breksi Daugavā, vakarā taisos aizlaist, ir vērts?
Roberto
Ir brekši un smuki tādi pa1kg un 1,5kg.
Zuja.Gan jau Aiviekstes izejā Gostiņos.
kaa ar brekshiem ventaaa tieshi ventinos..