atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Brekši

linis1 21.05.09
Vai kāds ir un ja ir tad kur ķeras Lielie brekši...
zuja 20.05.09
Pļaviņās brekši ņem pa nopietnam.
Hooked 16.05.09
Daugavā pie Daugmales breksītis ņem, bet tā neregulāri. Copi stipri ietekmē HESu darbība, arī plaukstas lieluma plicēni reizēm uzmācas, bet process notiek.
tnig 15.05.09
Vai nav kāds bijis Daugavā uz brekšiem,pie Pļaviņām vai Aiviekstē.
Hooked 13.05.09
Biju pārsteigts, kad pagājušā gada 11. oktobrī starp citiem-pēc izskata normāliem brekšukiem –viens pusotrinieks bija ar nārsta pumpām.Bilde albūmā Savādi gan.
gk23 12.05.09
droši vien būs jāmeklē Daugavā,tur vismaz vienu bet,katru reizi var izmānīt.
bums 12.05.09
secinājumsviens -ne visur nārsta gatavošanās notiek vienādos laikos.Viss atkarīgs no ūdens temperatūras
papilo 12.05.09
par to kāzu tērpu-es ķēru brekšus 2. maijā lielupē pie kalnciema un visi lielākie (+-kg) jau bija asi un pumpaini-trāpījās arī pāris asas raudinjas! tas tā pārdomām!
andzha14 12.05.09
draugs dazas dienas atpakal Gauja dazus brekshus dabuja no1,5-2,2kg. Bus kkad jaizstaiga vinos :)
bums 11.05.09
pagaidām vēl gludi bez kāzu tērpa Nārsts būs uz ceriņiem tā ka vēl nedēlu vai pusotru var mēģināt.
ARCHA 11.05.09
pievienojos visiem nesekmīgajiem :)
Arī cenšos apgūt fīderi, bet otrā cope un rezultāts 0
Šodien biju Ventā, a ķeras tikai vīkes un mini ašuki.
griezos pēc padoma pie cienījamā Grabovska kunga...
gk23 11.05.09
vēl jau vajadzēja ķerties! varbūt tas ka tas stiprais vējš?
Es gan neesmu īpaši uz brekšiem sēdētājs, bet vai viņi visi tagad nav nārsta vietās ?
gk23 11.05.09
sestdien vakarā un svētdien no rīta biju Laidzes ezerā ar feederie un... SKUJU. pāris plakanie plaukstas lieluma.
knife 11.05.09
Šorīt biju aizgājis paskatīties uz Tosmares kanālu, veči sēdēja, bet no brekšiem ne smakas. Laikam auksts palika
Šijā laikā Tosmarnieka kanālā tiem ir jāņem !!!
aigarsa2 11.05.09
Liepājas kanālā pa laikam ķeras tādi dīvaini trekni pliči, bet no brekša ar ne smakas!!!
Cik es šogad tur esmu bijis uz dzīvo, arī neesmu redzējis ka kāds no tiem brekšu ķērājiem būtu kādu breksi tur izvilcis !
aakkis 11.05.09
Vai tad citur uz to barību brekši nāk?Varbūt vieta nav pareizā,viņi jau ar ir cimperlīgi.Visās vietās tā nemaz nebarojas.
aigarsa2 11.05.09
jau kuro reizi laižu uz Nīcu uz Bārtas upi, baroju, pludinu pludiņu, metu gruntenes, bet kā breksis naf tā naf...... vajag kāda spečuka padomu, citādi Liepājā sāks pietrūkt gatavās barības!!!!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs