atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Brekši

aakkis 17.04.09
Paskatās manās bildēs,:pludiņi un citi sīkumi;tur ir kāts ar pludu.Tas pluds ir ar trubiņu,tā vietā jāver griezeklis ar karabīni.
aakkis 17.04.09
Kad nāks garāki rudens vakari sabildēšu un ielikšu,tas joks.Veikalos ir,paskatās pie tām atdurēm un cena ar ~0.6Ls
igorski 17.04.09
Točna bildi vajag!
ScOfilD 17.04.09
A kadam nav bildiite kur sadu sistemu var redzet, jo vnkarsi isti neiebraucu jusu stastiijuma???
Breks 17.04.09
aakkis
Es šādu sistēmu izmantoju jau gadus 15, apakšējā solikona vietā var likt diegu.
aakkis 17.04.09
Tādas jau ir orģinālas pārdošanā,ar vienu vilcienu visu to uzvelk uz auklas.Tai griezeklī kabina karabīni un slīdošo pludu galā,lai varētu ātri nomainīt.Tikai tās silikona atdures ir baigais fufelis (ātri pārplīst,apakšējā netur,visu laiku pie piecirtiena ar pluda svaru maina attālumu).Ir vieni otri materiāli kuri kaut cik kalpo,pārsvarā izmantoju paštaisītas-no blīvslēgu gumijām.Pavadas pie tā griezekļa nekad neesmu stiprinājis.
Breks 16.04.09
Lai nemestos pavada man ir šāda sistēma.
Uz pamatauklas uzver silikona atduri+pērlīti+griezulīti+pērlīti+silikona atduri. Visā sistēmā viens mezgls, pie svina!
bums 16.04.09
Too Breks
piekrītu ,bet bombardaj nav tādu slodžu kā špinim un tos es izmantoju tikai lai izvairītos no pavadas samešanās .Kas ir aktuāli šim copes veidam
Hooked 16.04.09
Esu redzējis,ka trīsdaļīgos griezuļus izmanto spiningošanā pavadiņas vietā. Pavadiņu cilpas arī sienu divas reizes aptinot un tad ieverot cilpu ( astoņnieks).Kopš sāku tā siet, nevaru atcerēties, ka pavada būtu trūkusi mezglā.
arnjuha 16.04.09
Piekrītu!!!! Es daru tieši tāpat.
aakkis 16.04.09
Es pavadiņas sienu tikai ar astotnieku(mezglu),savelku un apgriežu liekos galiņus.Norauju,sienu nākošo,man nav problēmas pat ar izturību tai mezglā.
ScOfilD 16.04.09
Nu bet sistemai cilpa cilpā arī ir tie divi liekie mezgli???? Ko tad iesaki??
Breks 14.04.09
bums
Visstiprākā pasaules ķēde ir tik stipra cik stiprs ir tās vājākais posms.
Tur ir divi lieki mezgli!!!!!
bums 14.04.09
Neko sliktu par 3 daļīgajām karabīnēm nevaru teikt es tās izmantoju strādājot ar bombardu pavadiņa nekad nesametas
zuja 14.04.09
Daugavā brekši iet(ķeras) pilnā sparā. Piektdien jāmēģina izrauties...
Motelitis 11.04.09
Motelitis
Trīsdaļīgie griezuļi ir FUFELIS baigais!
Vakar, 22:28

Kapec?
Breks 10.04.09
Motelitis
Trīsdaļīgie griezuļi ir FUFELIS baigais!
sieksta 09.04.09
Motelītim taisnība,esmu pamēģinājis...Trīs ļoti mazi virpulīši kopā-labs variants...Ir arī taisīta cilpa cilpā-nemaz ne slikts variants,lai gan kaut kā esmu palicis pie virpulīšiem...Bet es jau praktiski copēju tikai ar grunteni...mums te Gauja diezgan fiksa,negribās visu laiku tikai mest un mest...:)
Motelitis 09.04.09
preiks upem ir speciali pavadinu virpuli ja nemaldos 3kopa la mazak auklu verp!veikala ieje un parasi,pats straume lietuju ir labaki ka parastais,vienpusigais
gk23 07.04.09
starp citu,no dzeltanas lukturīša gaismas ši baidās daudz mazāk.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs