atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Brekši

tokito 25.05.11
Sapirku 45gramigas barotavas un 6izmera akisus,ka ari te slavinatos 8 izmera akisus un gatavosos uz ritdienas copi,tad rit redzes vai nu man bus cope,vai nu vairs nemaku copet!
brauksu pie Tomes zvejot Daugava!
parasti uz aka lieku divas sliekas lielas-varbut nepatik tik mega liels kumoss???
mjuniors 25.05.11
bet tie āķu nr. taču atskirās katrai firmai! man ar ir tas 4nr. cobra.. nu neliekas gan ka baigi liels tas akis butu!?
Karlis_K 25.05.11
Bebrs> tu droši vien līdakas necopē, jo kas gan ir 4. āķis tām, 1/0-4/0 kā minimums :) Ja vien mērķis nav dūcīši uz mailēm :)
Bebrs 25.05.11
es 4 nr āķus izmantoju tikai līdakai un karpām. Breksim likt ir galīgi garām.
eerglis 25.05.11
la piepildītu 4 numura āķi ir vajadzīgs milzīgs kumoss vismaz viens naktenis. Lielākais ko izmantoju ir 8, tas ir ja copē ar makaronu un slieku.
Smagāka vai plakanāka barotavavar palīdzēt cīnīties ar straumi.
tokito 25.05.11
Vel breksu copes speci,kadu risinajumu ieteiktu speciga straume-likt smagaku barotavu???
Teiksim ,ja lietoju 4 izmera akisus tas ar ietekme copi,jo piemeram ieprieksejos tris gadus ,ka saku lietot tada izmera akisus cope retaka,bet eksemplari lielaki!?
ivo 24.05.11
kur tu keeri to foreli man arii taadu gribeetos taa kas rokaa bildee ? ja var taadas dabuut kaadi tur brekshi :
Draiskulis 24.05.11
Jo rupjāka maluma iebarojamais, jo vairāk piesaista lielos eksemplārus, tapēc ieteiktu vasarā pie brekša barības piejaukt karpu iebarojamo(rupjāks malums) un saldie karpu aromāti breksim vasarā netraucēs. Daudz pateikts priekšā.
Ne asakas :)
ivo 24.05.11
tagad ja gribi pavilkt tad tikai plicus var iebarot uuun aiziet burviigi !
ivo 24.05.11
ehh fugu tur kur vini ir diezgan var vnk bariibinu kobikormu iemet bumbaas sataisiitu ja grunteni iekshaa auzparsl un sarkanaas sliekas un tik velc taa bija man n.. ezeraa sen jau kad tur veel bija zivis !
Fugu 24.05.11
Nu reāla situācija ir tāda,sākumā kad sāc tiko copi,iebaroji...nu fakts ka pašā sākumā neliks mieru tie sīkie pirdieni,tapēc sākumā ķeram mazos,bet kad mazo cope norimstas,drusciņ vai pavisam pazūd tad ir skaidrs kā diena ka āķis ir jāmaina uz lielāku un lielais klāt,vot pēdējo reizi kad biju,tad tā arī bija. Un,kad lielais pārstāja ņemt,sāka atkal sīkās pirdes tirināt slieku,tad es noņēmu pavadu un sazvetēju ar barotavu normālu barības porciju atkal...paiet minūtes 10 un lielais atkal klāt :) Varbūt kāds nezin,varbūt kāds jau to dara,bet ir knifs tāds... pa druskai barotavā ielieku saldo kukurūzu un sagriestas sliekas...breksis kā saukts uz balli :)
Draiskulis 24.05.11
gulbis37

izvēlies mazāka izmēra sliekas un veselas, spraud caur vidu, varbūt divreiz, sliekas 4-5 un galā vienu balto ja vajag. :)
gulbis37 24.05.11
nu tie jau mazi aakjiisji..mans domaat,ka to slieku vajag gabalinjos ,un tad likt uz aakja virsuu..sanaak taada kaa puchka..kaa krievi saka..
Draiskulis 24.05.11
Breksim nevajag lielu, bet gan smalku un daudziem galiem (sliekas)
Draiskulis 24.05.11
Lielākais nr.10 - 14 , ir pierādījies necopes dienā sāku expermentēt un uzliekot nr 12 āķi un 2vus baltos tiek izcelts 2nieks breksis un pēc neilga laika velviens. Vēlā rudenī un agrā pavasarī 12 un 14 nr ir labākais, jo breksis neko lielu nevēlas.
gulbis37 24.05.11
draiskulis,tad kaadu aakji tu ar slieku lieto uz fiidera..kads numurs..
Draiskulis 24.05.11
gulbis37

vari likt lielo āķi un maukt naktinieku, būs noteikti copju mazāk, bet rupjāka zivs(gruntene parastā), mazais āķis un patstāvīga iebarošana(fideris), copes vairāk un pa dienu, uz nakti ja vēlies pārsien āķi un ar naktstārpu, bet es maucu uz mazo āķīti un gan lielie, gan mazie, diena vai nakts. Ir cita fīča, ja zivs ir ēdelīga copes reizē, tad apēdīs gan lielo slieku, gan mazo, bet ja zivtiņai kā sievietei ir un vēstures skolotājai (vecmeitai) dienas nelabvēlīgās(atmosfēras spiediens, ūdens līmeņa maiņas), tad zivs izvēlēsies mazo kumosu biežāk.
Paša pierdze !
urmaas 24.05.11
Nakteniekiem lielāku par 8nr nelietoju.:))
gulbis37 24.05.11
nu te choms staastiija,ka brekshus kjeeris uz naktenjiem..ibio,ar kaadu aakji tad jaakjer..un esot tak nokjeeris...
Draiskulis 24.05.11
Iz pierdzes, ne lielāku par 10nr., parsvarā uz nr 12, neviens nav tecis kad vajag nenormāli lielas sliekas likt, mazais āķis ieķeras, ka citu reizi jāņem palīgā ķirurga saspiedšķēres .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs