atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Brekši

Bebrs 14.05.11
Vāri putru un būs vakariņas. Manuprāt grūbas barošanai ir par smagu barība, uz āķa var likt bet barot nē.
aincis3 14.05.11
Varat ieteikt ko es varētu pagatovot no gūbām?
Ļoti daudz sakrājušās mājās un tapēc varētu lietderīgi izmantot.
ranban 12.05.11
guga ,pagājušo nedēļ esot baigi ņemis,tagat esot pierimis ,tikai pa kādam trāpoties..
guga 12.05.11
sveiki,vai ir kāda informācija par to kā ķerās brekši zvārtavas ezerā?
Raiders 11.05.11
Kā ir ar brekšiem Daugavā pie Jēkabpils??? Ir doma brīvdienās pasēdēt uz fīderi
trokiis 10.05.11
Vakar biju Daugavā, man nekas kolēģis tieši 1 kg breksi dabūja ... :)
eerglis 10.05.11
es laikam brīvdienās iešu brekšot ;)
silpeiv 10.05.11
Kāds varbūt ir ķēris gaujā pie garkalnes ?
sienaazis 10.05.11
nu ko, ievas zied, jāsāk ķert brekši....
Ruu 06.05.11
auksts+breksis gatavojas naarstam,taa ka pacietiibu,tikai pacietiibu
dzhi 06.05.11
labi pofig iedodiet kaut info aarpus Riigas rajona :D
dzhi 05.05.11
come on, nagi niez gribaas tikt pie breksha. atsuutiet kaadu info uz PM, ja negribaas publiski likt.
dzhi 05.05.11
salacaa neesmu makshkjereejis un uz duru arii negribaas braukt, jo prieksh aplauziena taadu gaisa gabalu dziities negribaas. Cita lieta, ja kaads piesakaas par takuzini :)
seinass 05.05.11
rīgā nezinu bet zinu salacā pa brīvdienām vari braukt vakar tur smukus brekšus ķēru
dzhi 05.05.11
kur ap Riigu vareetu aizlaist brekshos? citaadi plichu armija man jau liidz kaklam.
bacis 02.05.11
pagasgad ap 10.maiju spinojam Saukas ezera.viena sturi kautkas baigi nemas,braucam skatities.izradas breksi narsto.bij lidzi makskere dzivo kersanai un vel no ziemas saglabajusies aparisi.pameginajam copes bij,vienu uz kili un divus sikos nokeru kada pusstunda.del maza aka dauzus neizdevas piecirst.taka nem vini ari narsta laika.varbut ne gluzi tai bridi kad kapj vecenei virsu,bet nem.nekur citur tai diena vinus nemaniju,tikai tai viena sturi.
Ruu 02.05.11
jaa taadus ar palielu troinjiku aiz kules aizcemmereet un tad kaadu kilometru pavilkt
Lauric 02.05.11
Tie,par ko Tu runā nav cilvēki!
Ruu 02.05.11
nedomaaju ka tu vinjus baigi trauceetu,taa jau shie neliekas ne zinis par makshkjereem.Vot traki ir ar tiem galjeniekiem kas apzinaati shos cemmeree naarsta laikaa
Lauric 02.05.11
Aptuveni skaidrs.Liels paldies.Negribas tiem puikām maisīties pa vidu,kad tie ņemas.Tad labāk drusku pagaidīši līdz iznārstos.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs