sienaazi,garais laikam traapiijis uz bedres kanti,kur shamie iznaak baroties....
Un Varkaļu kanāls ir unikāls.Šad tad sanāk pacopēt tur,ja ir straume pareizā.Tad ir cerība ko noķert,ja nav,tad jāsūkā ledus:)
Tā bedre ir ap 1km gara.Man vienkārši ik pa reizei paveicas.Iepriekšējo reizi biju tur,nekā nedabūju.Ja bars ir tur kautkur tuvumā,tad viņš pienāks pie iebarotās vietas.Iesaku pie barības pielikt tīģerriekstu atraktoru.
garais, luuk ko raksta taipat laikaa lpr.lv
Moss tev tur laba bedriite.
Re: Варкалю
bigfoot » 20 сен 2010 20:41
Сегодня угол Лиелупе и Варкалю,с 9 до 18 ти,как в ванне.
Droši vien uz "mata", ja jau karpu gaidīja.
sidla5, kā tu liec to kartupeli?
Šovakar 1.8 kg uz kartupeļa,tā jau likās,ka pēc copes nav karps.
garais,no cikiem liidz cikiem biji?
šodien labs kļovs Lielupē. 12gab+1plicis, lielākais 1,840kg.
Shodien atkal pasedeju 9 dabuju . Bilde albuma.!
Rit ari laikam japasezh bus vien.
koleega meegginaaja, nekas nesanaaca.
Es uz parasto slieku ( suda) Nesudzos. Kaa tev toreiz uz austeri kkas sanaca?
janka, vajag motili un lietai jaaiziet, jaacer naakam briivdienaas dabuut , taa lai arii paikai var pielikt. Ja nebuus uz motili, tad lai tie brekssii iet n......
Tikko no lielupes ( varetu vel sedet bet laiks spieda ) Kopumaa 4x ap 500gr un viens ap 800gr. Parits ap to izmeru vel aizgaja un viens smukulis ilgi purinajas purinajas kamer nopurinajas :(
nu i laicinnss, jaacer ka riit vecciem lucavsalaa usmaidiis sauliite, passlaik vienk pretiigs.
kola ir, ssogad retaak, pag gad pie passa pontona seedeeja ccupaam, ssogad kautkaa nemanu.
Sienāzi, pie tevis ķīši vasarā arī ķerās? Vai tikai agrā pavasarī un rudenī?
man ar sienaazi identiski rezultaati,piedevaam taadaa puutienaa pat nezin,kur fiidera spici baazt:))))))))))))))0
sienāzi es aptuveni vienu spotu zinu Daugavā, bet vai varēšu ar fīderi aizsniegt... tas ir interesants jautājums :D