nopērc granulētos ķiplokus (kaltēti vai vītināti nezinu, lietoju bundžiņā Latplanta vai kaut kā tā.) un pieber tik klāt. nu tā lai smaķeli jūt. Dažreiz pieberu gatavojot arī sev ēdienu :DD
Smalki strādājiet ,pat ar dozēšanu.Es gan (parocīgāk)pieberu ķiploku pulveri,nu nepateikšu daudzumu,pie tā jau pierasts.Ja pa daudz iznāca,ar nepārdzīvoju.
Es to kiplock ellu ieguustu saadi:
4 lielas daivinjas notiru un saspiezu ar spiedi un sameto to visu traucinjaa. Pa virsu 30m partikas rafineto 0livellju un visu kartigi samaisu un lieku tumsa sturi diennakti pastaaveet.
Nakosajaa dienaa visu caur marliti izfiltreju un kiplock ella gatava :)
To visu iepildu beernu deguna pilienu traucinjaa ar pipetiti, kas lauj dozeet.
nu nez, vai nav vienkāršāk uzvārīt makaronus un tad iebērt samaltās auzupārslās? smarža jau būs ļoti līdzīga, varbūt, ka ne tik intensīva + vēl var piešaut visādas labas lietas, kakao, vai vaniļu vaī čiploku. Makarons jau baigi sasūc visus aromātus.
auzu pārslas var sagatavot likšanai uz āķa, pats neesmu mēģinājis, bet esmu redzējis gatavas, turās uz āķa labi, auzu pārslas mitrina, liek zem sloga u.t.t., precīzāk tehnoloģiju nepateikšu, bet vispār veči tās gatavo
man nav ne jausmas, kā Tu Jaņķeli, gatavojies dabūt uz āķa auzupārslas un vēl šokolādi. Iebarošanai protams, attiecīgi sagatavojot var izmantot, bet tad arī jāsaprot, kā to šokolādi dabūt auzupārslās, ja atraktora veidā, vai nav ērtāk nopirkt 1kg gatavās barības?
Uz āķa domāju joprojām labs ir makarons, bet arī par slieku un baltajiem jau sāk parādīties brekšiem interese.
sweiki, es taa dzirdejo no viena dzeka ka breksis labi nem uz auzu parslaam+sokoladi, bet nezinu vai taa ir. ja kads zin kautko tad ludzu pasakat vai taa vareetu buut vai nee.
Nu tā akurātie vācieši baro ar zemi un māliem+tikai motiļi.Viņiem pat zemi maisos pārdod-neies jau rakt!Štekeri jau var aizstāt ar citu veidu un nepilnās 10min. samērā daudz parādīja,pat breksi izvilkt paspēja.
Zvanīju tikko kolegam, no rīta sēž, brekšu nav, Lielupe vēl klusē.
Iespējams bik jāpagaida, straujais temper kritums dara savu, bet laikam vajag aklimatizāciju.