jaa emont izskatas ka visu laiku cope pec sadas metodes atskir kurs plicis, kurs breksis :D paldies visiem kuri palidzeja ar breksa un plica atskirsanu :)
emont, no kurienes tik padziļinātas zināšanas? Izklausās pēc tavas personīgās pieredzes.
Bums , piezvejā biji, ko noķēri ?
Plicis Spuras var būt rozā krāsā parasti nav lielāki par 700 gr
Breksis, Plaudis
viens jau ir tik tālu gājis.....,bet parasti jau zivis makšķerē!!:(:(
Ja runā kā atšķirt plici no brekša, tas taču elementāri....plicim ir divas rindas zobu,bet breksim viena.....iedod aiz vaiga vienam,tad otram no kura ātrāk beidz tas plicis.....
Hmm it kā jau laika maiņa nav labas copes garants! Biku lai nostabilizējas, tad gan kofers ar diviem rokturiem varētu pieteikties!
nu, shodien taadaa dienaa uz vakaru var laist copee?
pieteiksies kaads rexis?
respect mirtinam par tēmas atjaunošanu! ;)
P.s Vīri, lai tas smerdelis smird nav jēga kustināt, tad smaka būs mazāka un nejūtamāka!
P.s.s Ja smerdeli tomēr samku laid manā virzienā, tad sūti vēstuli!
Plicis un breksis - man jau šķiet ka ļoti laba pazīme, kā tos atšķirt ir zvīņas - breksim kuprī aiz galvas zvīņas ir smalkas un krietni smalkākas par tām, kas sānos. Plicim zvīņa ir viscaur vienāda. Nu un protams mute:D
Zvīņu un spuru krāsa nav labas pazīmes, jo atkarībā no dzīvesvietas un barības var mainīties kā vieniem, tā otriem... Pāri par kilo breksi ar rozā spurām pats esmu turējis rokās :DDD
Tev apendix ir vēl daudz jāmācās no tiem večiem kurus tu te apd**s .Tiešām Vieplim ir taisnība tu esi riktīgs pāķis.
Usi , es drīz pie Tevis braukšu ciemos , man šo to vajag .
Labi , es liekos uz auss .
Vēl varētu sarunāt ,ka es tā nejauši uzrodos,no Ventspils jau ātri atbraukt:)))
Gintsgg ,pirmoreiz solos to nedarīt.Nedaudz paprovēt var, varbūt džekam atveras trešā acs:)))
man tā nebūtu problēma, lai jau dara, ko grib, kaut viņu nekad nepatiesi neesmu nolicis, bet nu netaisos ar tādiem, kas normālus večus noliek aiz muguras, kūda mazākus un pēctam tēlo ka nekas nav bijis, un tagad ķip kruts veču barā, di***js viņs ir, nekas cits
Akmens , nevar , Tu taču Gagarinu nožņaugsi .
ar tādiem aizmugurdirsējiem kā akmeņiem man nekas nav kopīgs, bet ar gintu varētu ilkņainos pamedīt