vai ir vēl kāds veikals izņemot šo, kur no ASV var pasūtīt lietas?
Ar International Standard Surface parasti nedēļas laikā no izsūtīšanas brīža. Jaunedēļ svētku nedēļa, tātad pēc tam.
Es ta ka pasutiju Cabela ar piegādi:International Standard Surface shipping,tikia isit nesapratu kad jasak gatavoties skriet uz pasut,mos kads var pateikt cik ilgi ar sito sutisanas veidu nak!maksaju 20$ par piegadi!Paldies
Kautkāda mistika tur. 9 lati mazs vizulīts, par piegādi prasa 32 lati. + kautkāds nodoklis 2,30 kopā par vizuli 42 lati :D aapaac
vel jau laikam ari komisijas maksu paņem?
Kur tajā cabelis var apskatīties šipinga izmaksas?
Cik ilgā laikā viņi piegādā precīti?
Sasodīts- nav pirmā reize!!! :(
Klops_g, ja taisies iepirkties pirmo reizi, raksti jaunajā sadaļā "Iesaaceeja jautaajumi". Labprāt atbildēšu.
:)))
vispābā piezvani Vieplim - viņš ar kabelām visu laiku ņemas - viņš tās shēmas labi zin. Pārējo gan viņš nezin :))
Tev nedaudz palielinās transporta izdevumi bet vinnē uz nodokļiem.Nezinu ko pasūti bet dažreiz ja anķi piemet pie deguna(tulk.no kr.val."prikinul huj k nosu) ir vērts kaut kur pārmaksāt lai kopumā iegūtu. Esmu pats tā darījis.
Es ar to atlaidi nepalienu zem limita? Uz 2 daļām sanāks dārgāk + nedabūšu atlaidi! :D
Kolps taisi 2 pasūtījumus ar dienas intervālu,,tad palīdīsi zem limita .
Cik saprotu no kabeļiem var sūtīt preci, kas nepārsniedz 150EUR , kas ir ~200$. Man ar šipingu sanāk 220$. Ja ņem vērā atlaidi -30$ sanāk 190$ . Tad es drīkstu sūtīt savu grozu? Vai jāskatās bez atlaides? :o
Ja kas, Cabelī līdz 16.11. ir $30 atlaide pasūtījumiem virs $150.
:)
Te ir ausis un redz,personīgi.:))
papsis,man interesē vobleri.bet nu vismaz tur ir krāsu salikums pareizais.
Tad kāpēc interesējies? Statistikai?:)
papsis,nopirkt jau var daudzko,bet tās cenas ir domātas bagātākiem cilvēkiem kas pelna,600,ls menesī nevis mirstīgais.:))Ir jau labas lietas tur,bet nu lai paliek.kādam kam biezāks maks.