Urmaas-pat bail iedomāties, moš AK-47?:D:D:D
es jau pats var pateikt bet ja pateikšu tad būs kartējās padsmit lapas pierakstītas bezsoķī :D
papsi - par to okupantu ķiveri vēl parunāsim ;)
Pareizi, ashukaini, jaunie censoņi ir jāatbalsta.
Ashukaini :DD
Ka tik Dzērvēns nesāk to ļaunprātīgi izmantot - kā tik šis iečinkstās, uzreiz labie onkas visu ko sasūta ;)
Vajadzētu paģērēt no viņa vismaz normālu rakstīšanu un gramatiku pretī :)
Pietiek jau šeit tādu, kas visu ar mazo burtu raksta.
Ashukainis
kā domā,kas būs nākošais ko šamam savajadzēsies???
:)))
Papsi-vot vot-taisnība Tev Kilka -Laivaa+ vēl aizdomīgas saules brilles.....= kautkas līdzīgs pa Krievijs kanālurādija vienu cilvēku kuru apsūdz...:D:D:D
Kilka, don't worry:D:D:D
neesmu ļauns cilvēks, vienk gribas iepriecināt jauno copmani.....+ parejiem CL copmaniem nebus daudz jālasa Čingija palīgā saucieni -sadabūt svariņus......
Psihologi saka, ka tie bīstamie onkuļi esot dikti uzticību izraisoši, nu akurāt kā tas copmanis laivā:D
ashukaini - es nu gan no tāda onkuļa niko nepirktu, kam strīpaina zivs profila bildē! Tātad, ir ko slēpt!!!
:D
papsi - nea, esu piesardzīks :D
Oi, pavisam aizmirsu par maniaka faktoru! Sorre,
Čingij, tiec nu saviem spēkiem pie svariem.
:DD
Kilka, tu ir viens sabojāts tipiņš:)))
Kilka & pārējie copmaņi, netraumējiet jauno copmani! Viņam būs svariņi:)
Čingij - galvenais mammai parādi onkoļu vēstules, lai pārbauda!! Sasolīs te svarus pa 5-īti, a sagaidīs maņjaks!!
;))
Tas ir rīgā!! ko es tālu vilkšos?
Cingij tulitas nosutisu vēstuli:)
Čingij, vēlreiz - ss.lv elektroniskie svari par 5 LVL. Gribi linku?
:)
nu pagaidi, viņš reti CL, tak palūdz Rolim, lai ar viņu sarunā, atradis problēmu :))
kas i ko Viepli, nevari mazam, bezpalīdzīgam, nabaga bērnelim palīdzēt konfekti no augšējā plaukta nocelt? :)))
A es palūdzu man neatbild