...comes in 3,000-yard spools...
Rādās, ka tā ir viena 3000 jardu spole.
:)
pērc to, ko vari atļauties. Tas tikai latvieši atdod visu algu fišlietās. ( 50% no min algas) Nopērc to pašu tikai cita ražojumu.
zivis uz zaļajiem neķeras :D
A ko Tu darīsi ar 2.7432 km auklas?
Nu nav gan tas sanāktu man ap 60Ls tur es varu pa 20ls sapirkt. ....
nav vienkāršāk tepatās nopirkt?
Hmm un ja man atved 25 rullishus pa 100m tas neder ...
pitās tā pārdodas robinsonam līdz 1 km pa 10 rulīšiem
kad pirku 300 metrus atveda 3 rullīšus kopā saliktus
Vīri, paskaidrojiet man bišk ši aukla
TE!!
Visa nāks vienā ritulī vai kā savādāk ? Nekad tik lielus daudzumus neesmu sūtījis.
Gribētu redzēt 2,5km garu auklu vienā lielā ritulī satītu :D
Ko niekojies pērc x-rap magnum.
ja,izveidoju kontu,paldies tad jau kaut kā tikšu skaidrība..:)
aigariņ, šaprašanas pamaz, bet pamācīt gribās, vai ne? :DD
fallen, visvienkāršākais - saliec kārotās mantas "grozā", tad soli pa solim tiec līdz maksāšanai un apskaties, tur rādīs shipping izmaksas. Kā jau zivjunāve rakstīja, $20 būs minimālais. Ceru, ka kontu iekš Cabela's jau esi izveidojis.
:)
vispār 6$ bet lai nu paliek
lab,tencinu,jāizurbjās velreiz cauri....un x-rapi ir arī pa 9.00$
pārmaxāt nesanāks. salasi no čomiem pasūtījumi kkur pa 70-100ls un būs ideāli! un tas par sūtīšanu cik jāmaxā jau manliekas pirmajā lapā ir vai kkur tur! :)
kada nozīme cenai?pamatjautāums jau bija,cik sanāk pārmaksāt!!!?
kur tu redzi iksus pa 6ls? tur ir pa 3-4ls!!!
20$ vai 25% no cenas, ieteiktu ņemt nevis 1 vai 2 mantas bet tā vismaz liidz 100Ls tad jau atmaksāsies.
man viens jautājums,doma ir pirmoreizi pasūtīt no cabalām x-rap,pa 6.00ls,un solmo super light,cik tas varētu izmaksāt ar visu sūtīšanu?itkā skatījos,bet neatradu nekādu info,varbūt kāds ir sūtījis?cik aptuveni ir jāpārmaksā?
SS reklama pamanīju sludinājumu copmans.lv
šie piedāvā tikai robinson, unlaivas ar motoriem, bet cenas neteikšu ka lielas. Cerams ka piedāvās rapalu un shimano ar daiwu.