Davis-Di [29.03.21]: man eboat.lv tikai laba pieredze. bet visiem jau labs nevar būt un varbūt arī nevajag. citiem pat nepatīk, ja pārdevējs ne tā uz viņu paskatās. kaut kā jūtīgi tagad cilvēki palikuši ar visiem šiem covidiem
svens76, 29.marts 2021, 20:27
Es ja godīgi pat vairs nemēģinu.
Tracer aukla vēl joprojām stāv, bet veikalā nav vismaz 2. gadi, pagājušo gadu sūtīju no swensoniem un puikam liku Varivas.
katram sava pieredze. man tā ir laba un neko sliktu tāpēc nevaru teikt.zinu, ka Tev patīk Baloža bode, bet mani viņš kretinē kā cilvēks, tāpēc tur neeju.bet veikals vinam labs, neko teikt
man eboat.lv tikai laba pieredze. bet visiem jau labs nevar būt un varbūt arī nevajag. citiem pat nepatīk, ja pārdevējs ne tā uz viņu paskatās. kaut kā jūtīgi tagad cilvēki palikuši ar visiem šiem covidiem
svens76, 29.marts 2021, 20:27
Es ja godīgi pat vairs nemēģinu.
Tracer aukla vēl joprojām stāv, bet veikalā nav vismaz 2. gadi, pagājušo gadu sūtīju no swensoniem un puikam liku Varivas.
Agnams [29.03.21]: padalīšos arī ar labo. Daudziem te nepatika pret Eboat.lv internet veikalu. Nu nav tik traki, vakar pasūtīju pīto auklu spinim, šodien pienāk zvans - varat braukt pakaļ, pasūtījums sagatavots. Nu nebija gluži Finval cenā. :D Visiem priecīgas Lieldienas un ne asakas!
Minalgo, 29.marts 2021, 15:07
īsts veiksmes stāsts :D Laikam, paveicās. Bet nu jā, šeit slikta reputācija veikalam.
man eboat.lv tikai laba pieredze. bet visiem jau labs nevar būt un varbūt arī nevajag. citiem pat nepatīk, ja pārdevējs ne tā uz viņu paskatās. kaut kā jūtīgi tagad cilvēki palikuši ar visiem šiem covidiem
Varbūt kādā bodītē ir manīti RB atom vizuļi?
padalīšos arī ar labo. Daudziem te nepatika pret Eboat.lv internet veikalu. Nu nav tik traki, vakar pasūtīju pīto auklu spinim, šodien pienāk zvans - varat braukt pakaļ, pasūtījums sagatavots. Nu nebija gluži Finval cenā. :D Visiem priecīgas Lieldienas un ne asakas!
Minalgo, 29.marts 2021, 15:07
īsts veiksmes stāsts :D Laikam, paveicās. Bet nu jā, šeit slikta reputācija veikalam.
padalīšos arī ar labo. Daudziem te nepatika pret Eboat.lv internet veikalu. Nu nav tik traki, vakar pasūtīju pīto auklu spinim, šodien pienāk zvans - varat braukt pakaļ, pasūtījums sagatavots. Nu nebija gluži Finval cenā. :D Visiem priecīgas Lieldienas un ne asakas!
Nezināt Salmo uz Daugavgrīvas iela rīt strādās šai pandēmijas laikā?
Jautājums salmo piedrūjas darbiniekiem, ja te kāds ir. Šogad ir spēkā akcija par 10+kg sensas uz labo cenu?
Guntar, Tev pm uzrakstīju.
Bija pērn Jig.lv, tagad, liekas, nav vairs nekur (Latvijā).
andreiko, 31.janvāris 2021, 22:15
kāpēc "bija"? IR, veikalā pilna siena. no interneta gan sen izņēmām, pārāk grūti uzskaitīt un uzrādīt intermetā korektus datus, čakarēšanās. Ukraiņiem nav normālu svītrkodu, un produkts pārāk lēts (1.95EUR paka), lai ar viņu vēl mocītos manuāli visu laiku pārskaitot... a tā, gumijām nav ne vainas, zivi ķer...
Bija pērn Jig.lv, tagad, liekas, nav vairs nekur (Latvijā). Taču apgalvot, ka tie toitārpi būtu ahūni mānekļi, nevaru. Vienreiz vai divreiz zemmēra žanītis uz baltā toitārpa man ir pieteicies, taču tam līdzīgu mānekļu ir čupām. Tas pats toitārps taču ir pilnīgs fenderis (keitečs un latviskā tioga), tad jau lakijam džonam ir vairāk savējo orģinālu.
andis47 [31.01.21]: Varbūt kāds var ieteikt, kur var nopirkt ukraiņu Toirtap silikona mānekļus?
www.ribak24.lv bij
Varbūt kāds var ieteikt, kur var nopirkt ukraiņu Toirtap silikona mānekļus?
lai to aukstumu būtu patīkamāk gaidīt Salmo veikalos, arī www.salmo.lv, no šodienas daudziem apģērbiem ir 25-30% atlaides, tāpat arī VISIEM ziemas mānekļiem ir 25% atlade.
tiek pagarināti arī veikalu\pasūtījuma izsniegšanas punktu darba laiki, tagad Piedrujas iela 5a, Skandu 7 un t\cJuglas Centrs strādās arī sestdienās no 9 līdz 15
vairāk informācijas ir Salmo profilā Facebook
Normi, ta jau sarunāsim- uz copi nemaz i nebrauc. Sēdi mājā pie kamīna un džeki manā vietā tik velk Whatsapā. Es tik kriukšķi pēc kriukšķa kamēr ragi dūņās!
Ne asakas Jaunajā!
BrunoL, 5.janvāris 2021, 15:47
Tu jau tāpat maz copē :))), bet ja nopietni, tad tā ir reāla iespēja ātri nopirkt visu vajadzīgo, jo ne viss ir internerā un tapiegādes ir 1-3 dienas
Normi, ta jau sarunāsim- uz copi nemaz i nebrauc. Sēdi mājā pie kamīna un džeki manā vietā tik velk Whatsapā. Es tik kriukšķi pēc kriukšķa kamēr ragi dūņās!
Ne asakas Jaunajā!
..caur WhatsApp video zvanu, tad varat sēžot mājās, online režīmā, ar pārdevēju kopā izstaigāt veikalu un salasīt savu pirkumu..
NG-NG, 5.janvāris 2021, 15:18
Nu vai zin. Biju domās, ka Salmo tāds konservatīvs un inerts kantoris, bet te Tev. Ģeniāli. Kaut kā atsevišķu maksas pakalpojumu piedāvā.
SALMO veikalos aizvien populārāka paliek iepirkšanās caur WhatsApp video zvanu, tad varat sēžot mājās, online režīmā, ar pārdevēju kopā izstaigāt veikalu un salasīt savu pirkumu, tajā skaitā arī dzīvās ēsmas. Pārdevējs visu saskaita un nosūta jums pirkuma summu un pasūtījuma numuru, pasūtījumu varat saņemt jau minūtes 5-10 pēc tā nodošanas vai jebkurā citā laikā, kad veikali ir atvērti.
Jūs esat šādi iepircies :)???
Interesanti un "reāli prikolīgi" :)
Svina atsvari ,ausaiņi,džiggalvas ar āķiem,Big baitam ,ieskrūvējamas ,balansam,atsvari dropšotam,atsvari gruntsmakšķerēšanai,barotavas piegāde uz jebkuru vietu Latvijā ar Omniva visi modeļi un svari apskatāmi Copes lietu sludinājumos..
Kāds var iekomentēt par Salmo veikaliem? Kuri tad īsti ir tie, kas šodien un rīt pieņem un izpilda pasūtījumus? Man pagaidām sazināties nesanāk. Sinoptiķu solījumi par 'vinter iz kaming' vairoja optimismu un izdomāju pirmo reizi 8 gadu laikā ziemas makšķerītēm auklas nomainīt.