Var atbildēt neko nepasakot, var atbildēt 10g Noike lieku keitech 3 collu slagu un asari ķeras..
Martins....B, 29.jūlijs 2024, 16:48
Tā kā es ķeru seklā ezerā, man slagi, twisteri un vibroastes mazāk tīk, biežāk lietoju vēžveidīgos vai vardes imitāciju, lai būtu maksimāla prtestība ūdenī un lēnāk varētu novadīt... Dziļākos ūdeņos slagam vajadzētu būt tieši laikā, jo dažiem Nories čateriem tie pat komplektā nāk ;)
Martins....B [29.jūl]: Varbūt kāds var padalīties ar info, ko no gumijām varētu pamēģinat likt uz Chatterbait ? 2 sezonas, ne copes, izmantoju Z-Man 21g, Noike 7g un 10.5g un Savage Gear 14.5g, kam jau ir virsū gumijas māneklis. Rotiņš, vobleris ķer, chatters klusē, aizdomas, ka tomēr ir liela nozīme kāds gumijas mānrklis.
LJ Minnow
Ķīnas spineri ir vienreiz lietojami, jo ātri nodauza krāsu. Mam tas zaļais jau 50% bez krāsas
JK7 [29.jūl]: Ūdenstilpne tevi mīl, kad esi pie viņa bieži! :)
Paiet ilgs laiks, kamēr atkod konkrētu vietu, piemeklē mānekli un vēl dienas, kad copē un necopē!
Netālu no mājas ūdenstilpne, dzīvo tur pipec monstri, šo pavasar asarim 1,015 uzmetu uz galvas! Reāli no 10 paciņām gumijas, kas bija iepirktas, ar domu, ka būs ok., reāli tik 2 strādāja, bet tas prasīja 3 mēnešus reizi pa reizei pat vakaros ātri aizskriet, uzmest un mājās!:), tāpat arī brauca draugs, tad bija vienkāršāk!
Aizpagājušo gadu nopirku jaunu mānekli engurei, pāris reizes uzmetu un tà arī kastē nostāvēja, pagājušo gadu pārveidoju, un tagad kļuvis par mīļāko super mānekli lidakai :D , latvijà nav, sūtu no UK :)
Var atbildēt neko nepasakot, var atbildēt 10g Noike lieku keitech 3 collu slagu un asari ķeras..
Ūdenstilpne tevi mīl, kad esi pie viņa bieži! :)
Paiet ilgs laiks, kamēr atkod konkrētu vietu, piemeklē mānekli un vēl dienas, kad copē un necopē!
Netālu no mājas ūdenstilpne, dzīvo tur pipec monstri, šo pavasar asarim 1,015 uzmetu uz galvas! Reāli no 10 paciņām gumijas, kas bija iepirktas, ar domu, ka būs ok., reāli tik 2 strādāja, bet tas prasīja 3 mēnešus reizi pa reizei pat vakaros ātri aizskriet, uzmest un mājās!:), tāpat arī brauca draugs, tad bija vienkāršāk!
Aizpagājušo gadu nopirku jaunu mānekli engurei, pāris reizes uzmetu un tà arī kastē nostāvēja, pagājušo gadu pārveidoju, un tagad kļuvis par mīļāko super mānekli lidakai :D , latvijà nav, sūtu no UK :)
Varbūt kāds var padalīties ar info, ko no gumijām varētu pamēģinat likt uz Chatterbait ? 2 sezonas, ne copes, izmantoju Z-Man 21g, Noike 7g un 10.5g un Savage Gear 14.5g, kam jau ir virsū gumijas māneklis. Rotiņš, vobleris ķer, chatters klusē, aizdomas, ka tomēr ir liela nozīme kāds gumijas mānrklis.
Martins....B, 29.jūlijs 2024, 12:08
Nez, es tikai šogad iesāku čaterus (Salmo LJ) man līdz šim labi rezultāti uz "dajebkādu" piemērota izmēra gumiju.
Maijs-Burtnieks nerunāsim, tur arī uz dzēšgumija+nagla ķertos... bet piemājas ezerā un vēl šur tur, tīri neko ņem. Es gan viņu iemetu, nolieku uz grunts, tad uzvelku kādus 2m un atkal uz grunts... cope parasti tad, kad ceļas nos no grunts.
Dārgi :DDD, bet sarunāsim. Tev būs atlaide ;)
RaimisD, 29.jūlijs 2024, 11:27
Sarunājuši!! :) un vispār paldies par ideju!
Man šitādu čančaru nebija bijis. Pasūtīju tajā Temu 2 kastītes, 7 un 10g, mazdēlam (9) dzimene nāk. Varbūt iedos arī vectēvam kaut ko iemest, cik var ar Meppiem :))
Un ja nevari noķert copi, tad labāk nebraukt copēt vispār ? :D
Martins....B, 29.jūlijs 2024, 12:26
Tā gan ne, vienkārši es ķeru ar mānekļiem, uz kuriem man ķeras. Citreiz ir dienas, kad kāds no mānekļiem labāk ķer, citreiz vispār visu sezonu man kāds māneklis klusē. Tādēļ jau nav jāmokās, patestēji, nesanāk, nekas traks. Varbūt tieši tavās ūdenstilpēs tas nestrādā vai arī neīstās dienas izvēlies :) Man jau pirmajā reizē tas nostrādāja, toties savulaik Pele man ilgi stāvēja bez pielietojuma, kamēr vienā sezonā sāka labi strādāt...
MT9 [29.jūl]: Varbūt kāds var padalīties ar info, ko no gumijām varētu pamēģinat likt uz Chatterbait ? 2 sezonas, ne copes, izmantoju Z-Man 21g, Noike 7g un 10.5g un Savage Gear 14.5g, kam jau ir virsū gumijas māneklis. Rotiņš, vobleris ķer, chatters klusē, aizdomas, ka tomēr ir liela nozīme kāds gumijas mānrklis.
Man arī bez gumijas mānekļa sanāca tikt pie līdakas. Ja jau čaters klusē, ķer uz tiem mānekļiem, kuri tavām zivīm tīk ;)
Un ja nevari noķert copi, tad labāk nebraukt copēt vispār ? :D
Varbūt kāds var padalīties ar info, ko no gumijām varētu pamēģinat likt uz Chatterbait ? 2 sezonas, ne copes, izmantoju Z-Man 21g, Noike 7g un 10.5g un Savage Gear 14.5g, kam jau ir virsū gumijas māneklis. Rotiņš, vobleris ķer, chatters klusē, aizdomas, ka tomēr ir liela nozīme kāds gumijas mānrklis.
Man arī bez gumijas mānekļa sanāca tikt pie līdakas. Ja jau čaters klusē, ķer uz tiem mānekļiem, kuri tavām zivīm tīk ;)
daddy_j [29.jūl]: lai zinu ko Tu esi vērts, ja nu man arī ir kas reklamējams :)))
Dārgi :DDD, bet sarunāsim. Tev būs atlaide ;)
daddy_j [29.jūl]: jautājums, lai zinu ko Tu esi vērts, ja nu man arī ir kas reklamējams :)))
Kad saku spinerīši, domāju visus šī tipa grabuļus ar lapiņām.
Man labāk patīk Savage gear spintaili.
Raimi, 3 tēmās par vienu un to pašu - spinnerīši... čik šie Tev iedeva?
bez uzbrauciena, vnk jautājums, lai zinu ko Tu esi vērts, ja nu man arī ir kas reklamējams :)))
Noņemot lapiņu var uzlikt termoizolātoru. Tad ir ok. Prasītos vēl āķus nomainīt. Oriģinālajiem tāds dīvains izliekums.
Vai ir vērts pirkt un čakarēties ar uzlabošanu domājiet paši.
Čoms Temu uzsūtija 7g spinerīšus. Patestējām, ir ok zivi ķer. Nepatika mānekļa izpildījums.
Katrā otrā metienā āķis noķer lapiņu. Jāuzlabo.
Cena smieklīga.
Šis komplekts maksā 5eur.
Ar Temu tā uzmanīgāk. Viņi tirgo klientu datus....
Temu personīgi nepatīk, jo prece max lēta. Tas pats piedāvājums, kas aliexpress, tikai kārtojot no lētākās
kikizozo, 14.jūlijs 2024, 13:43
Tas, ka lētāk, nenozīmē, ka sūsliktāk. Es, par savu pleca copes somu no Temu un pavadiņu kaudzi par kapeikām, esmu pat ljoti apmierināts
Temu personīgi nepatīk, jo prece max lēta. Tas pats piedāvājums, kas aliexpress, tikai kārtojot no lētākās
JK7 [14.jūl]: RaimisD [12.jūl]: Citam Tatula mults par pāris simti euro skaitās budžetnieks.
Jūs budžetnieku neesat redzējuši :)))
12 eur šķiet stipri demokrātiska cena :D
Esiet Temu kaut ko sūtījuši ? Kaut bišķi lietojamas lietas ir ?No Temu esmu pircis dārzam, zāles laistāmo! Kā spiedienu padod, tā griežas uz riņķi tādi kā 3 propelleri, var pieregulēt leņķi, biju pārsteigts par 5 € pret kvalitāti! Viss godam!
Ūdens patēriņš mēmākais, bet galva vairs nesāp, uzliec un aizej, visas dobes un zālājs salaistīts tīri smuki!
Bet ar to Temu jābūt izmanīgiem, sākumā nopērc 1 lietu, pārbaudi, un tikai tad vairumā, ja nepieciešams!
Āra lampa depo 36€, Temu kopija 9€…man vajag 18…atkal 1 testam nopirku!
Vēl dārza mazos spīdekļus tur pirku, pagaidām kalpo!
Bet runa ir par lietām, ja pēc laika saplīsis, raudāt neiešu! :D
Spoli gan nepirktu!:D
Man Ryobi spole kalpo jau 4gadu,pirku ali,tagad no temu sūtīšu,kvalitāte apmierina(Ryobi pilot)