Baltijas robezhass ir cits cenniks, stipri leetaak.
zaraza, 16.janvāris 2019, 23:18[/quote]
Paldies par izskaidrojumu.Nevarēju saprast,kapēc tik lēti.
Man jamagu (469 eu) bait.lt no leišiem atsūtīja par apaļiem astoņiem eirikiem.
andreiko, 16.janvāris 2019, 22:44
Baltijas robezhass ir cits cenniks, stipri leetaak.
andreiko, 16.janvāris 2019, 22:44
Vo,redz Andreiko,tas apstiprina to,ka nemuldu,D
Ja gribās ko specifisku/ vērtīgāku, tad sūtijums atmaksājās. Ja budžeta klasi, tad nav ko iespringt-jāpērk uz vietas.
Vienā no LT veikaliem,piegāde kātam ir tikai 8Eu uz LV,uz EE-9Eu.
Protams,ka nav interesanti maksāt par 50Eu vērtībā kātu ap 25Eu.
Par laimi,tādus vairs nepērkam,D
Ir izvēle....
Man kāta sūtīšana izmaksāja 26 euro. Šaubos vai tas ir "kosmoss".
Maris_C, 16.janvāris 2019, 22:10
Es tikai minēju to, ka jebkurš lielgabarīts būtiski palielina izmaksas salīdzinājumā. 1kg smaga sīkpaka izmaksātu ap 5-6EUR, savukārt tik pat smaga (ar iepakojumu) kāta piegādes izmksas būs 5x lielākas.
Bet viss jau ir salīdzinājumā un abslolūtajā pirkuma vērtībā. Manuprāt normāli ir, ja piegāde nepārsniedz 10% no paša pirkuma cenas, vairāk jau ir dārgi. Ja pērc kātu pa 300EUR, tad 30EUR par piegādi maksāt ir pilnīgi normāli, a ja pa 50EUR, tad, manā uztverē, baigi dārgi.
Maris_C, 16.janvāris 2019, 22:10
Nju,tā arī ir.Tas ir normāli.....Biju pircis pie viņiem.
Salīdzinoši lēti sūtīt ir tikai sīkpakas (līdz 2kg) a tālāk jau cipari ceļas kosmosā, a ja vēl , nedo Dies' lielgabarīts (piemēram jebkurš kāts), tad vispār.
zaraza, 16.janvāris 2019, 21:42[/quote]
Protams,ka viss ir adekvāti par tādiem kilogramiem.
Par kātu viņi neko daudz neņem,salīdzinot ar to,ko jāmaksā par Shipping no USAs
A nu ja UPS tad pilnīgi noteikti dārgāk. Kipra ir sala, attiecīgi tikai avio express, ar sauzemes transportu neviens nevedīs.
Sveiki!Ir kāds sūtijis ko no tackle4all?Par to ka cenas ir bez pvn man ir skaidrs,bet kad salasīto grozu mēģināju noformēt-man izmet ka sūtīšana izmaksās 62eiro bez pvn(19proči)!Tā kā par traku!Svars pakai 8.9kg
ALNIS07, 16.janvāris 2019, 20:04
Absolūti normāla cena. Svars liels - es nupat iemetu Latvijas pasta lapā cik izmaksātu 9kg eksprespasta sūtījums uz Kipru - sanāca 42EUR. A tas no Latvijas uz āru, parasti uz otru pusi ir Eiropā ir dārgāk, Latvijas pasts ir viens no lētākajiem.
Salīdzinoši lēti sūtīt ir tikai sīkpakas (līdz 2kg) a tālāk jau cipari ceļas kosmosā, a ja vēl , nedo Dies' lielgabarīts (piemēram jebkurš kāts), tad vispār.
Sveiki!Ir kāds sūtijis ko no tackle4all?Par to ka cenas ir bez pvn man ir skaidrs,bet kad salasīto grozu mēģināju noformēt-man izmet ka sūtīšana izmaksās 62eiro bez pvn(19proči)!Tā kā par traku!Svars pakai 8.9kg
ALNIS07, 16.janvāris 2019, 20:04
Ir nācies sūtīt, bet ne tik smagu paku. Ja nemaldos piegāde mūsu pusē bija ar UPS. 10kg paka no Kipras tā arī varētu maksāt!
MT9, godīgi sakot, es nezinu! Man līdz Salmo bodēm pusotra stunda pie stūres...Cerēju izlīdzēties ar internetveikalu.
Hamurapi, 15.janvāris 2019, 15:06
Pamēģini caur www.neoshop.lv. Viņi vismaz fiziski ir blakus Salmo bāzei, var aiziet kājām :)
MT9, godīgi sakot, es nezinu! Man līdz Salmo bodēm pusotra stunda pie stūres...Cerēju izlīdzēties ar internetveikalu.
Kungi, kādam varbūt ir informācija, kur var pasūtīt Team Salmo Ice Perch Soft 51cm kātiņu.
Hamurapi, 15.janvāris 2019, 14:05
Vai tad Salmo bodēs nav? Vismaz šis kātiņam zem brenda LJ (izjaucamais variants) būtu jābūt. Man tieši šāds kātiņš Salmo bodē tika iegādāts...
Tie taču pārpircēji. Viņiem nav ne jausmas, kas notiek vairumnieka noliktavā.....
Kungi, kādam varbūt ir informācija, kur var pasūtīt Team Salmo Ice Perch Soft 51cm kātiņu. Tie 4 internetveikali, kas atradās caur kurpirkt.lv un salidzini.lv, izrādījās aplauziens. Vispār tiem veikaliem nevajadzētu likt internetveikalā preces, kuras reāli viņiem nav vai vismaz, kad pārdod pēdējo, pieliek uzrakstu, ka nav pieejams, vai kaut kā tā...Citādi sanāk - uztaisi pasūtījumu, tad saņem ziņu, ka nemaz nav. Labi, ja vēl drīzumā, bet nereti tas notiek tikai nākamās dienas vakarā vai vēl vēlāk, bet nu tas jau ir cits stāsts. :) Tagad gribas atrast to kātiņu