atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķernieku veikali internetā

krupits 08.05.14
JIG.LV:

Pasta mkp varbūt tādas lietas vēl iet cauri, bet lidostas mkp(tur bieži esmu darba darīšanās) - 100% tādas lietas neiet cauri, pilnīgi visiem sūtījumiem no e-bay/internetveikaliem utt., privātpersonām muita prasa uzrādīt pašu pasūtījumu un maksājuma izdruku no bankas. Cita lieta ka arī tos var noviltot, bet muita dažreiz skatās arī preču cenas attiecīgajās mājas lapās, un ja pieķers - labi nebūs )
micuks 08.05.14
THE, domā ka muitā sēž idioti. Viņi jau sen zina par visa veida shēmām, kā mēģina apiet muitas maksājumus. Jau pirms vairākiem gadiem bija gadījumi, kad cilvēkiem bija jāierodas muitā, ar maksājumus apstiprinošiem dokumentiem, izdrukām no e-veikaliem, un jāpierāda, ka spole, kuras kataloga vērtība ir 500$ ir nopirkta par 40$. Regulāri tika atplēstas pakas un pārbaudīts to saturs. Kāti, spoles ir zuduši arī agrāk, tikai apmēri bija mazāki.
THE 08.05.14
vot tagad dēļ dažu pī..., kas nedomā ar galvu cietīs tie, kuri mierīgi iepirkās japāņu veikalos un neskandinaja par to pa visu Latviju. Tagad japāņi vnk negribēs saskārties ar klientiem no Latvijas. Paldies netālredzīgajiem kungiem :)
micuks 08.05.14
Vispār jau ar EMS ir interesanta situācija. Ja atmiņa neviļ, tad EMS, 2012.gadā, tika atzīts par pasaulē labāko pasta servisu. Bija pat slavinoši raksti dažādos portālos. Vai nu Latvijas Pasta vadības maiņa ir nākusi par sliktu, vai arī laiki ir mainījušies, un EMS vairs nav pasaules labākais pasta serviss.
JIG.LV 08.05.14
as-r...

Portālu lasa ne mazums cilvēku, arī no struktūrām (viņu vidū tak arī ir makšķernieki, pats pāris pazīstu) nu un arī vienkārši gadās nelabi un skaudīgi cilvēki... Ja šo informāciju publiskā portālā kāds pī....... ar vienu pogas spiedienu nosūtīs "kur vajag", tad struktūrās pat gribēdami nedrīkst nereaģēt... Tādā gadījumā pilnīgi mierīgi var dzimt instrukcija par visu spoļu (vai vispār makšķerlietu) cenu pārbaudi pēc kataloga un maksājuma dokumenta utml. un , ja tagad kādam veicās un bija 50/50, tad pēc tam viss...

P.S. Man jau forši, vairāk pirks Varivas u.c. pie manis un maniem partneriem, bet nu vienkāršiem makšķerniekiem šitas var baigi iegriezt :(

JIG.LV, 8.maijs 2014, 07:12

Vai Tev šķiet, ka šī superslepenā shēma ar sūtīšanu no Japānas ir kaut kas varas iestādēm nezināms, ne tā vien šī tēma šeit ir iztirzāta, ja gribētu sen jau būtu nogriezuši un ja jau muitā sāk zust lietas, tad ir jau atrasts cits pielietojums šim caurumam :)

Azverins, 8.maijs 2014, 08:19

Nav runa par to, ka nezin, visi ir cilvēki un pa sīkumam galīgi negrib iespringt, reālu baigo ļaunumu jau ekonomikai nenodara un krimināls tas īsti nav ...Bet, ja kāds pī... iemet kļauzu "officiāli" ar linku uz publisku informāciju, tad gribi vai negribi, bet jāreaģē, jāatbild, jāatrakstās, var iekrist acīs priekšniecībai utt.
Azverins 08.05.14
as-r...

Portālu lasa ne mazums cilvēku, arī no struktūrām (viņu vidū tak arī ir makšķernieki, pats pāris pazīstu) nu un arī vienkārši gadās nelabi un skaudīgi cilvēki... Ja šo informāciju publiskā portālā kāds pī....... ar vienu pogas spiedienu nosūtīs "kur vajag", tad struktūrās pat gribēdami nedrīkst nereaģēt... Tādā gadījumā pilnīgi mierīgi var dzimt instrukcija par visu spoļu (vai vispār makšķerlietu) cenu pārbaudi pēc kataloga un maksājuma dokumenta utml. un , ja tagad kādam veicās un bija 50/50, tad pēc tam viss...

P.S. Man jau forši, vairāk pirks Varivas u.c. pie manis un maniem partneriem, bet nu vienkāršiem makšķerniekiem šitas var baigi iegriezt :(

JIG.LV, 8.maijs 2014, 07:12

Vai Tev šķiet, ka šī superslepenā shēma ar sūtīšanu no Japānas ir kaut kas varas iestādēm nezināms, ne tā vien šī tēma šeit ir iztirzāta, ja gribētu sen jau būtu nogriezuši un ja jau muitā sāk zust lietas, tad ir jau atrasts cits pielietojums šim caurumam :)
JIG.LV 08.05.14
as-r...

Tava vēlme izskaidrot situāciju ir saprotama un apsveicama, bet nu vajag domāt kaut par soli uz priekšu pirms pa tiešo publicēt savu e-pasta saraksti, pie tam konkrēti ar visiem vārdiem... Nupat Tu, iespējams, izdarīji milzīgu "lāča pakalpojumu" visiem letiņu makšķerniekiem, kas sūta kaut ko no ārzemēm... Portālu lasa ne mazums cilvēku, arī no struktūrām (viņu vidū tak arī ir makšķernieki, pats pāris pazīstu) nu un arī vienkārši gadās nelabi un skaudīgi cilvēki... Ja šo informāciju publiskā portālā kāds pī....... ar vienu pogas spiedienu nosūtīs "kur vajag", tad struktūrās pat gribēdami nedrīkst nereaģēt... Tādā gadījumā pilnīgi mierīgi var dzimt instrukcija par visu spoļu (vai vispār makšķerlietu) cenu pārbaudi pēc kataloga un maksājuma dokumenta utml. un , ja tagad kādam veicās un bija 50/50, tad pēc tam viss...

as-r 08.05.14
Par jpangler.com atbilde uz radušos situāciju.
Thank you for email.

There has been too many shipping accident send EMS to Latvia.

There is one Lativa customer asked to write low price on invoice.
Then I explained about insurance risk because when write lower price, EMS insurance is same price as invoice price.
So I explained him that I can not take responsible when he asked for lower price.
But this customer confirmed to accept risk.
After that I shipped order and he claim me that there is missing items and he threaten me to claim paypal.
He said he never confirm to take responsible.
But I have email he replied.

Therefore I stopped shipping to Latvia to avoid trouble.

I can still send order only when you can accept risk of EMS.
If you agree to write full price for EMS invoice, then it's no problem.
But if you ask for lower price, I have to ask you to take all responsible for shipping accident.

Best Regards
Japan Angler
Kazu
http://jpangler.com/
kvoks 06.05.14
Savus jp hlamus likvidēšu un viss.

moose, 6.maijs 2014, 14:02[/quote]

Var būt nevajag likvidēt,es paņemšu:)))
Vigulis 06.05.14
Rēciet ņirdziet man vienalga:)
mans jp laiks ir beidzies! Ja kādam kautko gribās dzīvē pamainīt tad uzreiz jārēc/jāņird utt.
Savus jp hlamus likvidēšu un viss. Izmeiģināšu ko jaunu. Savu zivi tā pat izvilkšu ar to! Tāpēc nu rēc vien tālāk, seko pelēkai masai-pērc jp, audi bmw utt vai labāk šķībacaino gara darbu nissan juke:)))
:)))

moose, 6.maijs 2014, 14:02

Nu nu- parēķini labi, tie nav japaņi, kas sūta gandrīz par velti. No tackledirect,com shipings vien būs 60$. Rēķini kā gribi, Tavs Quantums te ar muitu beigsies ap 200 eur. Un vēl sūtīs ar FedEx- dabūsi pats braukt uz lidostu muitot.
V.S.O.P. 06.05.14
mans jp laiks ir beidzies! Ja kādam kautko gribās dzīvē pamainīt tad uzreiz jārēc/jāņird utt.
Savus jp hlamus likvidēšu un viss. Izmeiģināšu ko jaunu. Savu zivi tā pat izvilkšu ar to! Tāpēc nu rēc vien tālāk, seko pelēkai masai-pērc jp, audi bmw utt vai labāk šķībacaino gara darbu nissan juke:)))

moose, 6.maijs 2014, 14:02

Klau , Fiestas fan, ja nu kāds šeit uzvedās kā losis, tad tu esi Nr.1

Šeit neviens nevienam neko neuztiepj. Neuztiepa līdz šim, kamēr tev verbālija nepaspruka....
moose 06.05.14
papsis 06.05.14
Man bija tas gods un izbrīns sestdien FR copes bodē pataustīt/pagriezt Smoke 25PTi...
Aizvilku uz mājām un iečekoju Quantum offic saitu. Nekas nestāv uz vietas.
Varu teikt tā Quantums ļoti labi mani pārsteidza.
Savu Quantum Smoke 10PTi sūtīšu no tackledirect.com, tad kad būs rokā mazulītis tad aizvilkšu uz copi ietestēt un padalīšos ar sajūtām:)
Nost ar šķībajiem, lai ēd savas sojas nūdeles:D

moose, 6.maijs 2014, 13:37

konkrēta ņirga parāva par šito cepienu:DDD Un ja kas, tad japīši lieto rīsu nūdeles, bet kā piedevu izmanto SOJAS mērci. Tā lūk kulinārijas korifej!:DDD
moose 06.05.14
Kāpēc smieklīgi? Ja tev vēl uz jp stāv, tad man vairs ne!:)
jig.lv tie kvantumi laikam kuri atnāk līdz mums ir lētie buďžetnieki, apm tā kā visādas sedonas,symetres un saharas.
kristsKG 06.05.14
moose, smiekliigi tie apgalvojumi :))) bet nu, lai taa buutu.
moose 06.05.14
Man bija tas gods un izbrīns sestdien FR copes bodē pataustīt/pagriezt Smoke 25PTi...
Aizvilku uz mājām un iečekoju Quantum offic saitu. Nekas nestāv uz vietas.
Varu teikt tā Quantums ļoti labi mani pārsteidza.
Savu Quantum Smoke 10PTi sūtīšu no tackledirect.com, tad kad būs rokā mazulītis tad aizvilkšu uz copi ietestēt un padalīšos ar sajūtām:)
Nost ar šķībajiem, lai ēd savas sojas nūdeles:D
JIG.LV 06.05.14
paskaties quantumfishing.com tad redzēsi kā džeki no Oklahomas ir progresējuši! )

moose, 6.maijs 2014, 12:56

Ļoti var būt, nekas jau nestāv uz vietas... Amerikāņiem Quantum vienmēr ir kotējies, bet nu viņiem ir izteikts patriotisms uz Made in US... a tas ko esmu redžejis dabā likās nu tā stipri vidēji...
moose 06.05.14
Un ne visi jeņķi dragā ar MJ kā Tu te apraksti;)
Viņiem arī ir ļoti lielā cieņā crappie panfish cope, ar bagātīgu klāstu U.L loriņiem.
japānis/eiropietis 80"os vēl neslānija zivtiņas ar mini spolītēm un kātiņiem ap/zem 5" :)
moose 06.05.14
paskaties quantumfishing.com tad redzēsi kā džeki no Oklahomas ir progresējuši! Pietam ļoti man interesē Quantum smoke 10PTi ar 6.2oz svaru forelēm. Un paņemšu sev mini ziepeni ašukiem.
Šovasar bija doma ņemt m.craft 5"6 kātu, bet pēc savas dzimenes nolēmu pāriet jeņķu ''pusē'' un ņemšu svēto krustu 5"2 vai 5"6.
savus u.l šimjus un daiwas kātus pret celi jāsalauž būs:)
vai vēl labāk-iemainīšu pret kautko citu:)
JIG.LV 06.05.14
Daiwa un Shimano itkā ''tikai'' varot spoli uzcept?!
Jā nekam nederīgie jeņķi neko neprot...ja Van Staal ceptu U.L spoli nopirktu to!
Vakar samainīju augstā gala 2010-2014g modeļa šķībacaino spoli, pret Ford Fiesta 83g šķūnī nostāvējušu retro autiņu ar 56tkm nobraukumu, kā jauna.
Visas šķībacaino spoles nahrenizēšu. Atradu labu alternīvu šķībacaino spolēm-Quantum Smoke 25PTi. Turpmāk tikai un vienīgi lietošu nekam nederīgos ''made in usa'' copes rīkus:)
Piegriezusies šitā te mode/mānija ar šķībacaino spolēm un kātiem:)

moose, 6.maijs 2014, 12:05

Made in USA copes rīki (vismaz kāti) nav nebūt "nekam nederīgi", viņi vienkārši ir pilnīgi radikāli savādākai makšķerēšanas koncepcijai (ja runājam par džigu). Jeņkeim galvenā zivs ir bass, kas bliež kātā kā zvērs, attiecīgi nav nepieciešamas nekādas ļurīgas ielīmētas spices. Viņi džigo vai nu vertikālo džigu vai ļoti seklās vietās, attiecīgi grami mazi, bet nu tas nav mikrodžigs vai light mūsu izpratnē. Lielākā daļa izmanto multiplikatora kastinga spoles un fluorkarbonu, pītā aukla ir reta parādība.

Par spolēm... Nu manā uztverē tiešām ir DAIWA, SHIMANO un "pārējie"... Ko tik neesmu izmēģinājis, tas viss tagad pa katiem mētājas, vai nu sadalījies vai uzlikts gruntenēm vtml. Manam vecākajm Twinpoweram (pie tam Malaizijas) ir 9 gadi un joprojām iet kā pulkstenis, citas spoles ilgāk par 1-2 sezonām nav gājušas.
JDM jau nav pašmērķis, Eiropas un ASV tirgus modeļiem šo pašu brendu spolēm nev ne vainas, bet JDM ir lielāka modeļu izvēle, ātrāk pardās jauni modeļi nu un, protams, cenas..

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs