No kuriem Japānas veikaliem jūs sūtat, gribas izmēģināt pār lietas no japānas veikalu plauktiem.
Mana niecīgā pieredze ar Japānas veikaliem ir tāda- Uztaisi orderu, prece tiek izsūtīta, aptuveni nedēļas laikā ienāk zvans no nezināma numura, sarunā tikšanos, pie mājas piebrauc busiņš, iemet terminālī karti, samaksā nodokļus, pako vaļā mantas.
Nekur nav speciāli jabrauc savākt prece vai atmuitot. Preces trackošana vispār easy, patiesībā tas kuģošanas ātrumu nepaātrinās :) tikai nomierinās prātu + iedos aptuveno orientieri, kad labumi atnāks.
Te piemērs no pēdējā sūtijuma.
Ja 26. datums būtu bijis darbadiena, tad prece no Japānas līdz manām durvīm atnāktu 4 dienu laikā.
PS
Busiņš atbrauca šodien. :)
Paldies visiem, kas izteica rekomendācijas un objektīvu kritiku! Esam centušies to ņemt vērā un pilnveidot savu lapu.
- Pēc klientu izteiktām rekomendācijām esam samainījuši attēlus "ēdamgumijām", tagad uzspiežot uz attēla pie produkta tas palielinās, lai pilnīgi precīzi varētu saprast krāsu toni.
- Pievienoti alternatīvi piegādes noteikumi Latvijas teritorijā
+ nākuši klāt jauni "gumiju" modeļi un svina "čeburaškas"
Nu jā... (šo palaidu garām) ja trāpa uz muitu tad piekrītu tas laiku paņem:)
Bija man cedele par muitu atnākusi vienam mazsvarīgam sūtījumam no ASV, bet tad visus jautājumus man izdevas atrisināt pa tālr. un ar e-pasta starpniecību... un sūtījums nonāca līdz pasta nodaļai:)
2 Moose ,
Alni
...aizņem kopumā vismaz 4-8 stundas. Ja uz 200-300EUR spoli par šadu pakalpojumu prasa 10% tad tas ir offigenno lēti - mūsdienās maz var atrast cilvēkus kas būtu gatavi strādāt pilnu darba dienu par 20-30EUR . Tu strādātu?
Atkal pērkot priekš sevis sava brīvā laika cenu katrs rēķina pats...
Cienīsim viens otru...
JIG.LV, 27.aprīlis 2014, 13:19
Nu šite tu gan pāršāvi!!! Nu tik daudz laika nu gan nevajag. Pats daudz ko sūtu no JP un piem. spoles pasūtīšana (pie nosacījuma ja zini ko vajag) man aizņēma max 5 min. ja ne mazāk:) un spole bija klāt pēc 5 dienām. Parasti no JP pakas nāk nedēļas laikā. Kā arī nu nav nekādi tur baigie Paypal kursi ja defoltā (Paypal ir divi norēķinu veidi) ir ielikts ka norēķins notiek pēc tavas bankas kartes kursa... tad nu nekādas komisijas nav. Konvertācija notiek pēc VISA kursa kurs ir diezgan "darudzīgs".
Te var redzēt: http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx
kaspars71, 28.aprīlis 2014, 09:24
kaspars71...
Nu iemest grozā un nospiest pogu aizņem tiešām aizņem 5cas minūtes, vairāk laika aizņem atrast kur ir noliktavā un kur labākā cena, skatīties trekingu, pēc tam maksāt nodokļu un muitas un braukt pakaļ, nogādāt utt. Nu man mazāk par 4 stundām toč nesanāk...
Negribu strīdēties, varbūt esmu lēns bremze :)
2 Moose ,
Alni
...aizņem kopumā vismaz 4-8 stundas. Ja uz 200-300EUR spoli par šadu pakalpojumu prasa 10% tad tas ir offigenno lēti - mūsdienās maz var atrast cilvēkus kas būtu gatavi strādāt pilnu darba dienu par 20-30EUR . Tu strādātu?
Cienīsim viens otru...
Nu šite tu gan pāršāvi!!! Nu tik daudz laika nu gan nevajag. Pats daudz ko sūtu no JP un piem. spoles pasūtīšana (pie nosacījuma ja zini ko vajag) man aizņēma max 5 min. ja ne mazāk:) un spole bija klāt pēc 5 dienām. Parasti no JP pakas nāk nedēļas laikā. Kā arī nu nav nekādi tur baigie Paypal kursi ja defoltā (Paypal ir divi norēķinu veidi) ir ielikts ka norēķins notiek pēc tavas bankas kartes kursa... tad nu nekādas komisijas nav. Konvertācija notiek pēc VISA kursa kurs ir diezgan "darudzīgs".
Te var redzēt:
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx
2 Moose ,
Alni
Nu JIG.LV viss pareizi tev raksta. 315 Eur ar muitām un tt. Ver pareiķini ja tirgo veikalā caur kasi + vēļ 21% PVN = jau 381eur !
Tagad skaidrs kā veidojās cena?
Tapēc iemācies precīzi skaitīt, pirms "Vērot bildītes" un internetā Gala cena sanāk pavisam savādāka :))
Tā kā nāksies tev ienumurēt savu pēcpusi pašam:))
Fishermanns, 26.aprīlis 2014, 14:55
Paldies tev, tagad Alnim viss ir skaidrs par cenām!
Skaitīt mācīšos jau šovakar:) un bildītes arī vairs neskatīšos...
Tagad iesmērēšu savu Zebco spoles vienīgo gultni ar sviestu un došos uz copi:)
Ne asakas, Fišermann'!
moose, 27.aprīlis 2014, 12:26
Moose, neņem galvā. Par to pēcpusi Tu mazliet par asu pateici, nu un cilvēks arī noreaģēja asāk...Neviens nevienam nevar aizliegt meklēt sev izdevīgāko variantu un ļoti daudzos gadījumos vietējie tirgotāji var vienkārši būt bezspēcīgi pret tiešu pirkumu no Interneta, ne jau tāpēc, ka negausīgi... Internetā var nopirkt visu un viena no JIG.LV idejām ir samzināt šo nedekvāto šķirbu starp Āzijas internetveikaliem un Latvijas plauktiem, bet nu nevar visu uzreiz ar visiem brendiem un produktiem ... Pagaidām, pie normāla psūtījuma un sakarīgas savstarpējās komunikācijas, Varivas auklas sanāk nedaudz dārgākas nekā JP, bet, pa lielam ņemot, vilkt no Japānas vairs nav jēgas - patērētais laiks un ieguldījumu formalitāšu kārtošanā, benzīns, riebīgi PayPal kursi utt. Varbūt kādreiz tā būs arī ar spolēm, kātiem utt., laiks rādīs...
Pat rēķinot tā pa lielam vienas spoles pašutīšana internetā - atrast labāko cenu, pārbaudīt pieejamību, izdarīt maksājumu, nočekot trackingu, samaksātt nodokļu un savākt mantu utt. aizņem kopumā vismaz 4-8 stundas. Ja uz 200-300EUR spoli par šadu pakalpojumu prasa 10% tad tas ir offigenno lēti - mūsdienās maz var atrast cilvēkus kas būtu gatavi strādāt pilnu darba dienu par 20-30EUR . Tu strādātu?
Cienīsim viens otru...
JIG! :) viss ir oki;)
Kā pats redzi es saspraudu smailijus, probz nav!:)
Runājot par Tevi, man ir patīkami palasīt to ko Tu raksti un apskaidro. Tev ļoti labi padodas komunicēšanās ar cilvēkiem/klientiem, vai ar topošajiem klientiem. Tāpēc kā jau teicu, visu cieņu un lai veicas ar JIG.LV veikaliņu!:)
2 Moose ,
Alni
Nu JIG.LV viss pareizi tev raksta. 315 Eur ar muitām un tt. Ver pareiķini ja tirgo veikalā caur kasi + vēļ 21% PVN = jau 381eur !
Tapēc iemācies precīzi skaitīt, pirms "Vērot bildītes" un internetā Gala cena sanāk pavisam savādāka :))
Ne asakas, Fišermann'!
moose, 27.aprīlis 2014, 12:26
Moose, neņem galvā. Par to pēcpusi Tu mazliet par asu pateici, nu un cilvēks arī noreaģēja asāk...Neviens nevienam nevar aizliegt meklēt sev izdevīgāko variantu un ļoti daudzos gadījumos vietējie tirgotāji var vienkārši būt bezspēcīgi pret tiešu pirkumu no Interneta, ne jau tāpēc, ka negausīgi... Internetā var nopirkt visu un viena no JIG.LV idejām ir samzināt šo nedekvāto šķirbu starp Āzijas internetveikaliem un Latvijas plauktiem, bet nu nevar visu uzreiz ar visiem brendiem un produktiem ... Pagaidām, pie normāla psūtījuma un sakarīgas savstarpējās komunikācijas, Varivas auklas sanāk nedaudz dārgākas nekā JP, bet, pa lielam ņemot, vilkt no Japānas vairs nav jēgas - patērētais laiks un ieguldījumu formalitāšu kārtošanā, benzīns, riebīgi PayPal kursi utt. Varbūt kādreiz tā būs arī ar spolēm, kātiem utt., laiks rādīs...
Pat rēķinot tā pa lielam vienas spoles pašutīšana internetā - atrast labāko cenu, pārbaudīt pieejamību, izdarīt maksājumu, nočekot trackingu, samaksātt nodokļu un savākt mantu utt. aizņem kopumā vismaz 4-8 stundas. Ja uz 200-300EUR spoli par šadu pakalpojumu prasa 10% tad tas ir offigenno lēti - mūsdienās maz var atrast cilvēkus kas būtu gatavi strādāt pilnu darba dienu par 20-30EUR . Tu strādātu?
Cienīsim viens otru...
2 Moose ,
Alni
Ne asakas, Fišermann'!
2 JIG.LV
Tu pašlaik skaidro man to ko esmu jau sapratis vairāk ka 10 gadus atpakaļ :)
Paskaties manās galerijās un visu sapratīsi pats
Un starp citu Jig.lv Welkome~!
Fishermanns, 26.aprīlis 2014, 22:46
Es jau Tev neskaidroju, bet cilvēkiem, kas lasa... Par Tevi šaubu nav, ka saproti, mēs( jas tas biji Tu), jau vienreiz veikalā aci pret aci tur gudri parunājām par JDM spolēm, es tad Luvias priekš sevis meklēju ātri :)
:) Par Welcome paldies! Droši vien ieskriešu ciemos aprunāties pa kādu brīdi...
2 JIG.LV
Tu pašlaik skaidro man to ko esmu jau sapratis vairāk ka 10 gadus atpakaļ :)
Paskaties manās galerijās un visu sapratīsi pats
Un starp citu Jig.lv Welkome~!
2 Moose
Lūdzu ir risinājums :
http://www.fishbon.lv/site/product/lv/938/420
199,20 eur
Fishermanns, 26.aprīlis 2014, 21:34
:) RA...No Twinpower tur tikai nosaukums... Var palasīt...http://www.daily-fishing.ru/snasti/reels/shimano_11_twin_power/
Aizmugurējās bremzes spole vispār ir kā autiņš ar motoru aizmugurē... Braukt jau var, bet nu daudzas iespējas zūd... Daudz neprecizāka bremzes regulācija, dēļ bremzes mehānisma smagnējās konstrukcijas palielinās svars, izmainās balanss utt. Tas der spēka tehnikām , gruntenēm, fīderim utt. bet nu nesmagam spiningam un īpaši viegili-vidējam džigam(runa ta iet par 1000 izmēru) nezinu..
2 Moose ,
Alni
http://www.fishbon.lv ir laba cena Tiogām!
norca777, 25.aprīlis 2014, 14:05
Nevis laba, bet beidzot normāla cena Tiogām.
Iepriekš bija dārgāk nekā Salmo veikalos ...
Vai kāds plāno no sakurafishing ko pasūtīt tuvākajā laikā? Vai dalot pasūtījumu var ieekonomēt pie viņiem par atsūtīšanu? Cik ilgi jāgaida piegāde?
moose...
Nu jā, kaut kur pa maximumu 315EUR nostājās ar muitām, nodokļiem , un Payplala kursiem.
Šo veikalu gan personīgi nezinu, palasi atsauksmes pirms sūti krievu vtml. forumos.
Cena gan arī nav pati labākā, JPAngler pat pa 282 bakšiem stāv uz akciju, bet nu tiem nav stokā.
Un viss viņam esot numurēts utt:) Lai ienumurē sev pēcpusi!:)
Pareiķinot 385€ vai 322$+ 24$ (sūtīšana)+muita, makten letāk nekā ''numurētās'':)))