www.779.lv, cenas gan varēja būt draudzīgākas.
Feins veikals :) man vislabāk patika
Motorlaiva Raft :)))
Pontoon vobleriem gan cenas prātīgas..
Atvēries jauns veikals www.779.lv, Rēzeknes un apkaimes copmaņiem jau pazīstams!!!
Šodien Cabelas kaut kādas īpašas cenas daļai preču.Varbūt kādam kaut kas noder.
akcijs tur notiek ,, īsti nezinu bet 3,95$
Un cik tur sanāk shippinga izmaksas uz Latviju?!
Varētu lūdzu kāds ieteikt kādu adresi [linku] kur ir normālas spoles?
preces cena un sūtīšanas cena katram pārdevējam ir savādāka
Nav vidējās sūtīšanas cenas. Pat vienia mantai no dažādiem pārdevējiem ir atšķirīgas sūtīšanas cenas.
Sveiki, cik vidēji maksā sūtīšana no ebay.com?
Ja kāds plāno no Cabelas ko sūtīt, padot ziņu(pm) intresē auklas ziemai un citi sīki loriņi, labprāt piemestos klāt?
Auklas vajag nomainīt 15gb,bet pēc Lv cenām un metrāžas pirkt šeit nav izdevīgi:))
Jāpiekrīt "Andis47" un "dzhi"!... Arī jau divas reizes tā uzrāvos... :-(
Nu ko, es tādos gadījumos izlasu viņu veikala nosaukumu krievu valodā un dodos uz citu... :-)
Secinājums: turpmāk turp braukšu tikai tad, kad citur vairs nebūs variantu.
Nu drusku tur ir eboatam problēmas.Man pāris reizes ir bijis ka piebraucu no rīta,bet veikals vēl ciet,kaut arī darba laiks jau sācies.Pazvanu pa norādīto telefonu un tur atbild,ka kuru katru brīdi jau jābūt.Varbūt laukos var tā darīt,bet es aizbraucu uz citiem veikaliem.
>>>>>DZHI
Eboat - ir internetveikals, ja uzzvanītu un parunātu - domāju ka preci varētu tev piegādāt arī līdz durvīm!!!
ieteikums eboat parskatiit darba laiku. braucu divas reizes uz turieni abas bija ciet, jo redz sestdienaas vispaar nestraadaa un darba dienaas liidz tikai 18.00, bet man ir darbs liidz 18.00 Rezultaataa ziemas kostiimu nopirku Eesmaa.