atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Usmas ezers

bums 08.09.10
Šodienas rezultāts 11 zandarti un 6 brekši Vakardiena 11 kg baraviku :DDDDDDD
wimba 05.09.10
Es ar poperiem pagaidām esmu uz ''Jūs'', bet esmu dzirdējis 2 teorijas - ka tas strādā tikai blieķī (tas kas notika Engurē 1. septembrī), citi saka ka tikai vējā (ne tikai Bums).
Starp citu, WTF ir 1/2poperis? Esmu dzirdējis tikai par 1/2 automātiem - jāpaceļ augšā ar roku, bet pēc tam nolaižās pats...
1/2 poperim un 1/2 automātam ir kas kopējs?
bums 04.09.10
Ar poperiem iet labi it sevišķi ar ,,pusprperi'' trako suni wolkeri Jāpiebilst kas pats intresantākais vējainā laikā uz sēkļiem.Domājams -vējš zāles pieliec un hišņikiem lielāks apskates lauks.
wimba 04.09.10
Pateicoties Cien. Buma ieteikumiem 1. septembrī izmēģināju Blue Fox rotiņus. Gan ne Usmā, bet Engurē. Pat neskatoties uz 3 kāršu laika maiņu viens tik tiešām sevi parādīja no labās puses. Gan ne gluži Buma demonstrētais, bet līdzīgs - ar seklāku gājumu (sarkans Nr 3). Blue Foxam izrādās ir marķējums uz iepakojuma (dļa osoba tupyh) kurā norādīts cik dziļi tas iet.
Vēl viens vizulis pievienojies ''strādājošo'' plejādei, un protams, Bumam - respekc un pačoc un 3 reizes Q!
Vēl negaidīti labi nostrādāja čomam piederošais Strike Pro poperis.
Atgriežoties pie tēmas par Usmu - te man ir strādājuši tikvien kā Rapalas un Kuusamo pretzāļinieki karotītes. Braucu gan reti - 2-3 reizes gadā.
Līdz ar to varbūt padalīsieties pierdzē kā Usmā ar poperiem gājis?
bums 01.09.10
cienīgu ļidaķu vēl naf Pirmās salnas un būs Aukla tā pati no Viepļa pēzdīgā sūtijuma
vieplis 01.09.10
Mirtin, kamēr tu tausti, vīri zvetē un slavē, saprati!
:DD
mirtins 01.09.10
bums - tu pajēmi PP vai to kabeļu šņori, ko nupatām Vieplis atvilka? Neesmu vēl pamēģinājis, bet uz tausti laba:D

Piekrītu vieplim... par šādām bildēm, tevi ne tikai tadā vārdā nosaukt :DDD

P.S. Labi ka pakautrējies un neieliki pilnu vannīti ar beiktiem ļīdakiem :DDDD
vieplis 01.09.10
Viņš šodien žēlojās, ka tu esot savācis un neatdod.
:))))
bums 01.09.10
Esmu- bet aukla laba :)))))))))
Vaira aukla vēl pie manis autiņā Bet tas ir labi veselākas būs :DDDDDDDDD
vieplis 01.09.10
Bums, tu esi riebeklis!
:)))
bums 01.09.10
Nu ko nobumbulēts no svētdienas vakara lidz trešdienas pēcpusdienai Rezuļtat :Asaru leiputrija pagaidām beigusies dabeju mānīt dziļumniekus 350 -550 gr sameklēju viņus 4 metros sēkļa kantī Tur arī tie sīroja salīdzinājumam 100 gramnieks autsaiders :DD
Bet tomēr nākošais rīts deva piderēšanas paraugstundu Brekši 5 m dziļumā Tā ka laiks bija mierīgs ar šo nodarbi veicu no laivas Dzelzi ir lielie Viens ruksis man ielika kloķi Izvilktos brekšus neturu sadokā bet laivā spannī un noteikti pēc kārtējās copes gandrīz vai dezinficēju pavadu no brekšu gļotām
Un na posļedok sāku copi ar sliņķu rīku Daunrriger Cik savilku to zin tikai Sienāzis Aleluja šis skatiņš tāda brokastu uzsildīšanās.Galvenais zandarts ir aktīvs vismaz Usmā.
tehnadzor 01.09.10
Piektdien, uz 1.5 h biju ezerā - rezultāti: 800 g (1 gab.), 500 g (3 gab.) brekši + asarīši un raudiņas
skiperis 31.08.10
Dzelzi. Bet kautko jau Tu pagājušo sestdien vilki. Tiešām tas ko es redzēju arī bija viss?
Dzelzis 31.08.10
Kaut kas nav ar to Usmu kā vajag. Brekši pazuduši. Copes galīgi nav. Var barot var nebarot - rezultāts vienāds.
Bebrs 29.08.10
Bums
Nu neliec ar, man Tavas bildes nevajag :)
p.s. Atstāj kādu asari lai ir pa ziemu man ko pacopēt.
bums 28.08.10
Downrigers 4 zandarti 47-55-59 cm 1 amnestēts
Asari aktkal daudz Visi zandarti no rīta vējā Pēcpusdienu asari Bildes nelikšu.:DDDDDDDDD
bums 27.08.10
Mēģini Es pagaidām zandarus neķeru Lai paliek vēsākas naktis.Kad nakts tmb būs ap 5-8 tad iešu viņus tramdīt
Zivnieks 27.08.10
bums
kā Tavā galā ar zanderiem??? moš varētu kādu dienu ciemā uzprasīties un paprovēt kaut ko uz pludiem izsēdēt?? :))))
bums 27.08.10
Un kapēc tu viņus tur neķer Dzelzi ??
sienaazis 27.08.10
Pilnīgi tev piekrītu Dzelzis.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs