atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Usmas ezers

bums 16.06.10
Viss notiek zuši vēl ņem Linim tūlit būs dipadu dapadu
tapēc prāts nenesās uz paiku Līdakas ,kā vienmēr steriem .Breksis jau nonārstojis un iet no zālēm uz sēkļiem baroties .Tagad jāgaida maiļu nārstu tad sāks zandarts un pēdejie krasta zuši.Ja atrod šo zifteļu nārsta vietu Tur var saskalpēt visu veidu plēsoņas.
ever 16.06.10
Sveiki, Bums! Būtu pateicīgs par kādu atskaiti no Usmas. Kā ar līņiem, zušiem, līdakām? Taisos te pēcjāņu nedēļā aizlaist uz savu laipiņu Engures upē..
Biju pirms pāris nedēļām, dabūjām 3 zušus, 1 pat uz pluda:)Bet no līņiem ne vēsts, lai gan pirms gada vasarā pavilku normāli..Paldies! Līgo, līgo:)
cilveks 11.06.10
Aizsūtīju tev savu privāto pastu :)
Veiksmi copē un ieliec arī atskaiti, lai var nojaust, kas šobrīd Usmā darās!
bums 11.06.10
Nu tad čau es laižos Līdakas un līņi gaida Līdz pirmdienai tad jau redzēs ,kā būs gājis ;DDDDDDDDDDDDDDD
bums 11.06.10
Es jau šovakar cīnīšos pa usmu jābūt labam jo laiks spiedīgs Parasti pirms negaisiem cops labs
bums 11.06.10
Ezeros mērogs ir maziņš Es lietoju lielāka meroga Privāto pastu un aizsūtīšu 5 gab
Dzelzis 11.06.10
ES www.ezeri.lv
cilveks 11.06.10
Sveiks Bums!
Ir doma sestdien, svētdien doties uz Usmu izmēģināt savus spēkus :) Vai nevari man aizsūtīt normālu Usmas dziļuma karti? Ļoti noderētu ;) Paldies Jau iepriekš :)
bums 06.06.10
Zonas atklāšana 17 līdakas + 1 zutis.šorīt uz Zirgusēkļa nārstoja brekši /skats skaists/
bums 24.05.10
Laipa saremontēta jāsāk taisīt brekšu galds :))))
Dzelzis 24.05.10
Sestdien brekši klusēja, toties raudas (nevis raudiņas) ņēma aktīvi. Pa to baru trāpījās pa smukam ašukam. Tas viss uz balto + slieka. Pie pašām niedrēm 2.5 m dziļumā. Iebarošana neizpalika.
Chakijs 24.05.10
Sasējām Buma ieteiktās sistēmas gruntenei un 6dien 3 zušus dabūjām. Tad jau mums japriecājas, ka kautko dabūjām:)) uz pludu bija raudas, ruduļi un breksīši. Līņi un normāla izmēra brekši netrāpījās, bet cope bija ok:)
bums 23.05.10
Sestdien klusums Tagad laikam tikai jūnija vidus uz mailei un dziļumā.Laiks sapurgājās un rauda jau nonārstojusi Tagad zutim paika atliektiem galiem
zaceps 22.05.10
Bums,sveiks,vestule aizskrēja.
sienaazis 21.05.10
Tie būtu upes zuši ? Mega lieli.
aakkis 21.05.10
Nu pirkstiem jābūt..........
daddy_j 21.05.10
bums - video par zušu ņemšanu smuks, BET kādiem gan pirkstiem jābūt, lai ZUTI šitā paņemtu... :)) tie tam ķīnietim filmiņā jau tādi zīmulīši ~40cm garumā
Chakijs 21.05.10
Bums
Paļdīs! Nu jau gandrīz pavisam skaidrība ir:) tikai štukoju kā tik garas gruntenes stāvus uzritkēt uz tās laipas.. zvani laikam arī jāpieliek. ā.. nu varētu jau arī grabuļus likt spicē.
bums 21.05.10
karta pošol :DDDDDDDDDDDDD
zaceps 21.05.10
Bums,vēstule aizskrēja.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs