Katru gadu man Jāņos uz galda ir kūpināti zuši un nedrikst būt piergarša /mazuma/ Vienīgā nelaime ka daudz dropes vajag ar tādu zaceni šņabuks galīgi nekāpj.:DDDDD
Tikai Usma maile citas neder.Vienīgais ir karūsiņa tās gan ņem vienalga no kurienes ,bet tikai naktī.
Bums buus Tev jaanos saslika vietaa zusi :)))
Ņem jau vēlāk ar,tikai vajag likt uz āķa Usmas mailīti.Nezinu kā viņi atšķir tās mailes,vai tā man tikai tāda sagadīšanās.
Uz jāņiem tie būs ar uguni meklējami Vēlāk jau tikai pa retam 12 metros uz dzīvo kādu var savaņģot.
Bums
vēl tak Jāņi un Ziemassvētki naf a Tu jau ziemai gatavojies:)
Laikam visu nedēļu sitīšos ar zušiem jāsagatavo rezerves Jāņiem un ziemai ;DDDDDDDDDD
Bums loti labs loms Tev :)
Zušuki parādījušies sāk jemt ;)))))))))
Izmēri nu ļoti pateicīgi lielākajam 1,6 kg
Ja kāds uz Usmas ezeru brauc spiningot un ir laiva varbūt varam ko sarunāt, kad mani līdzi paņem laivā?
Jā ir gadījies arī pa tādam tārpam. Labs video. Tikai pēc ziemas viņi tagad sīksti kā gumijzivs. Jūlijā, augustā - tad gan tauki tek pa elkoņiem. Tā kā lai vēl bišķi apveļas.
sestdien Usmā 6 līdakas (mērā gan tikai viena). Čomam 5ce aizgāja zālēs. Uz āķa tik lūpa palika. Vēl tagad nevar nomierināties. Kopumā bija ok.
Too skipers
Brekšiem vēl ūdens par vēsu noķertajiem tikai vienam tēviņam galva pumpaina -pārējie gludi kā jaunas meičas dupsis.:DDDDDDD
Ar to atklāšanu švaki jātaisa talka- laipa bičiņ sašķobijusies Brīvdienās sola labu siltu laiku jāsalabo
Zvani tad jau saspriedīsim
Paldies Augstajam! Usma gan šai ziņā diezgan ļauna... bums, brekši, kā ''mirtins'' saka, uz dipada-dapada netaisās? Klubā sestdien sezonas atklāšana. Ja nav labāka piedāvājuma - atairē.
Laivai saimnieks ari atradies dieva laime ,ka spēks pieticis izpeldēt krastā -sargeņģelis nebija nogulējis.:))
Nu nezinu kad būs +16*C,vispār tās zivis ar to vēlo pavasari tādas savādas.Vienīgais karūsas dīķī ēd nenormāli.
Ņea Ja atklāti tad uz Engures upi biju tikai izlūkot Rezultāts 3 brekši raudas ,bet neviena lunkanā Jāgaida vismaz lai ūdens būtu +16.Ja jau zveiniekiem murdos un tacī tukšums tas nozīmē ,ka nav vēl gājiens
bums;Fīderejot tās voblas ar neviens glumais nepieteicās? Vai zaceni neuzliki viņam piemērotu?