atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Usmas ezers

Tonis 03.02.14
Nu tak...,saki pretim Buma mājai?....:)A ta es domāju ,ko šams vairs uz Zviedriem nemauc....:)
Zivis tirgū jāpērk,makšķerēšana ir tikai laba iespēja izlocīt kājas un pabezdēt svaigā gaisā...:))
gb3332 03.02.14
Brīvdienās no 10 līdz 16 ne piesitiena. arī iepriekšējās tas pats, toties tīkli priecē iepretīm Buma mājām trīs ap 500m salikti un vel kādus 5 pa ceļam redzēju.
skiperis 25.01.14
Par kļovu- fifty-fifty, bet, kā Jānītis teica skolotājai: man patīk Jūsu domu gājiens...
Dzelzis 25.01.14
BUMS, zelta vārdi!!! Nākamās brīvdienas būs ohūnais kļovs!!!!
bums 25.01.14
Mani a, mani a ;)))

skiperis, 25.janvāris 2014, 20:39

BUMS. Kad brauksi, paņem līdzi!!! Palīdzēšu meklēt!:):):)

Dzelzis, 25.janvāris 2014, 20:28

Jāpadomā varētu tādu nelielu 2 diennieku sarīkot :DD
Bet lai vismaz vēl ned piekniebj
buksx 25.01.14
Cope normāla,1.5 st 14 raudas, 1panenieks asaris.Ņēma bedres malās 3-4m dziļumā.Ēsma baltais,motilis. Kempings Dižāpas.
skiperis 25.01.14
Mani a, mani a ;)))
Andress 25.01.14
No 11 līdz 16 paris cepamas raudas... parējās vēl augs.. ledus ~20 cm
Dzelzis 25.01.14
BUMS. Kad brauksi, paņem līdzi!!! Palīdzēšu meklēt!:):):)
arcus 25.01.14
paldies par info,rita jameigina tad
bums 25.01.14
Ledus viscaur 15 cm. Cope - nu tā, ir bijis labāk...

Dzelzis, 25.janvāris 2014, 18:44

Tad jau drīz ar Ņivu varēs doties meklējumos :D
Dzelzis 25.01.14
Ledus viscaur 15 cm. Cope - nu tā, ir bijis labāk...
arcus 25.01.14
sveiki tauta,kas usma ar ledu un copi? rit doma aizbaukt
skiperis 11.01.14
Vecos laikos dzirdēju vecos usmeniekus runājam, ka Usma esot pa pazemi savienota ar Mordangas ezeriem!? Tikai baumu līmenis, bet virpuļus tiešām esmu redzējis savām acīm starp Strazdiņiem un Usmas ciema pludmali. Neesmu ihtiologs, bet dzirdēju vēl vienu skaidrojuma, ka tādus virpuļus varot uztaisīt nārstojošs zandartu bars.
skiperis 11.01.14
marti. Nav jahtai airu;)))
Dzelzis 11.01.14
Šodien 3 līdakas- 2 peld, 1 cepsies. Paņemtajai vēderā 26 zivtiņas. Rīma ne pa jokam. Pirmo reizi mūžā noķēru zivi uz Sebiles vobleri. Tas viss jahtkluba līcī.
artis72 11.01.14
šodien ar kolegu ,bijam usma,viena lidaka mazliet pari kg,un protams ka neiztikam bez neaizķerta nelegalo tiklu,kura bij zandartsapmeram pusotr kg varej but,pec skata ju krietnu laiku tur atradies,tiešam usma sen nebiju bijis uz copi,un ka jau daudzi teikuši tīkli tiek likti uz nebedu,skumji bet patiesiba
marti 07.01.14
skiperis - tu domāji tos virpuļus, kas paliek aiz airiem vai aiz laivas? :)))
Dzelzis 07.01.14
Straume reizēm parādās tas tiesa - kad sēž uz brekšiem ar ziemenēm noenkurotā laivā, auklu reizēm diezgan spēcīgi velk sāņus, neskatoties uz to, ka lietoju smagus murmuļus... No enkuriem gan vēl pagaidām nost neceļ.:):):)
skiperis 07.01.14
Vēl viens nesaprotams Usmas ūnikums ir ūdens virpuļi. Izskats tāds, ka vannā kāds izrāvis korķi un ūdens ar virpuli iet lejā. Parasti ķeras nelielas raudiņas, bet var uzrasties arī skaista izmēra, no kurienes? Usmas rekords ir rauda 1,2 kg.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs