Karlis_K [05.02.23]: Šādi gadījumi liek aizdomāties cik dzīvība ir trausla viens moments un viss beidzies:(
bandiiits, 5.februāris 2023, 21:55
Tas gan, bet šādā laikā laivojot der arī pamatīgi piedomāt pie savas drošības, kā izdzīvot ja iekrīti ūdenī un saviem spēkiem ārā netiec. Labs kombis, veste, vismaz stundu jānoturās, kamēr kāds atsteidz palīgā.
stundu diez vai...
Šādi gadījumi liek aizdomāties cik dzīvība ir trausla viens moments un viss beidzies:(
bandiiits, 5.februāris 2023, 21:55
Tas gan, bet šādā laikā laivojot der arī pamatīgi piedomāt pie savas drošības, kā izdzīvot ja iekrīti ūdenī un saviem spēkiem ārā netiec. Labs kombis, veste, vismaz stundu jānoturās, kamēr kāds atsteidz palīgā.
Da nu bļ.......puikas....bļinnnnn, nu kā šitā..... Jurģi, Otiņ !!!!!!
Turās, ģimene un draugi! Tiem ir grūti. Aizgājējiem viss ir labi.
Šī ir tava pēdējā bilde, ar dievu mans senais draugs!
Līdzjūtība tuviniekiem!
Šādi gadījumi liek aizdomāties cik dzīvība ir trausla viens moments un viss beidzies:(
Pizdjec, es nevaru atiet Prātam neaptverami! Līdzjūtība visiem tuvajiem...
Ak Kungs Otiņ! Jurģi... ko Jūs tur darījāt? Aizlūgsim par ģimenēm.
Maksim ar šoks čomus atrast....
Karlis_K [05.02.23]: Otiņš, tas kurs lika superīgas copes atskaites? Bāc skumji, kas tieši notika?
jā, Atis Gaiduks
Bēdīgi. Līdzjūtība tuviniekiem.
Līdzjūtība visiem tuviniekiem!
Briesmīga traģēdija, līdzjūtības tuviniekiem
nelietotaajs [05.02.23]: Sk. Jautāju, jo apm 4h atpakaļ pie manis ar bij' piebraucis čalis ar motoreni un interesējās vai neesmu manījis pellu ar diviem čaļiem.
Traģiski!:(
Ari redzēju to motoreni,jau gāju uz krastu...ledus bij daudz uz upes,sesvišķi no rìta!
Džekus žēl!līdzjutība tuviniekiem...
Sk. Jautāju, jo apm 4h atpakaļ pie manis ar bij' piebraucis čalis ar motoreni un interesējās vai neesmu manījis pellu ar diviem čaļiem.
Traģiski!:(
Otiņš, tas kurs lika superīgas copes atskaites? Bāc skumji, kas tieši notika?
Karlis_K, 5.februāris 2023, 17:57
Man Jurģa brālis piezvanīja ka Jurģis ar Otiņu/bet kurš otiņš nezinu jo viņu nepazinu/
Otiņš, tas kurs lika superīgas copes atskaites? Bāc skumji, kas tieši notika?