Trijkāju ūdas man 3.riez ir apsitas otrādi un ja nebūtu tuvumā ,būtu čau... ,ja vēl iesalst ,tad neko ,bet atkusnī, nu nezinu doma ir mainīt, vienīgas labums -kompaktas !!
es šorīt redzēju patrolu grāvī, šis džips ir sūds, nekam neder:)
Nekam tie trīskāji neder , es redzēju kā trīskāja kājas aizgāja pa gaisu un spole ar visu karodziņu pazuda āliņģī .
Brusi, varētu vēl kādus 6us izstrādājumus vai sastāvdaļas ieviest :D Savādāk baigi maz jāņem līdz uz copi! :D
Vispār jau 3-kāju ūdām nav ne vainas, vajag tik pietikoši daudz auklu uztīt? Gribētu uzzināt cik daudz ļaužiem tās ūdas mega līdakas ir ierāvušas āliņģī?? :DD
Sir,netērē naudu.Visdrošākais slotas kāta gabals,pāri ālinģim,uz kuras gumijas šļauka. Uz šļaukas uztin auklu.Ja vēlies iespraud sniegā autiņa loga tīrītāja metālu,piesien karodziņu un atbalsti pret gumiju.Ja vēlies vēl papildus nosegt ālinģi, mājās no kartona izgriez ripu ar caurumu.
Redzēju copes veikalā Rīgā Brasā, bet tas trijkājis tiesam priekš lidakas tāds biški nenopietns liekas.
Tev pilnīgi pareizi liekās . Kurā veikalā redzēji ?
Veikalā esmu noskatijis diva veida ūdas, viena kā plācenis pār visu caurumu ( ar garāku sardziņu ) un otra ērti saliekama uz trejām kājam, abām cena 2 ls.
Gribētos zināt no pieredzes, jo lai ari tas plastmasas trijkājis ir daudz kompaktāks, man vieš bažas ka tās
plastmasas kājas pie lielas līdakas ( ja nu gadās ) vienkārši neizturēs. Kāds no savas pieredzes vai viedokļa var ko paskaidrot ?
avtt!
Nestāsti pasakas, ielikt (likt) var un bez problēmām, bet noteikumi aizliedz- tātad NEDRĪKST!
XXXXXXXX,nāvīgi jau sarezģīti,gribi iztaisīties,ne?
Tavā gadījienē-nē,tā nevar~!
izlasi noteikumus.tad varbūt neuzdosi jancīgus jautājienus!!!
:)
bet pieņemsim ja es iebraucu ar plostu ~30m no krasta pie zālēm un ielieku viņu , bet pats no krasta copēju , tad arī var?
Tad galu galā vienu ūdu var likt?
mūsdienu jaunatne....:D:D:D
Senos laikos jau 7klases bija Oi,Oi,tik pat kā maģistrs!
Raksti -ūdas,toč jāsāk būs lamāties,ko 3 klasē mācies?