kas tā?
nu ok gribās
kaut gan nezinu kas :)))
aigar - baigi gribas zināt, kāpēc tā?
nu ko tu mocies
nomaini atpakaļ :))
Kāpēc kāds ir nomainījis manu jauno profila bildi uz veco???
Tiešām,šķiet ka viss darbojas raitāk.Paldies!!!
Esam veiksmīgi pārcēluši portālu CopesLietas.lv uz citu serveri. Neizdevās šis process tik ātrs kā bija gribēts, bet esam to izdarījuši.
Ko ar to iegūstat jūs?
1) Atrisinājām problēmu ar servera diska brīvo vietu, lai jūs turpmāk varētu parādīt citiem visus savus labākos makšķerēšanas mirkļus, jo tieši bilžu lielā apjoma dēļ portāls nestrādāja korekti pāris reizes decembrī.
2) Tā kā portāls tagad atrodas uz atsevišķa servera (nav kopā ar citām web-lapām), tad ātrdarbībai arī jābūt lielākai.
Iespējams vēl kādas stundas atsevišķiem portāla apmeklētājiem portāls var neparādīties vai strādāt nekorekti, jo ir jāpaiet zināmam laikam kamēr visas izmaiņas līdz katram nonāk.
Par visām nepilnībām, kļūdām ziņojiet šeit vai rakstiet uz cl[at]copeslietas[dot]lv
Normāla tēma - "runājam par visu ko". Kur problēma?
Vienu laiciņu jau bija,bet izplūda pārāk aplami-likvidēja.
varbūt varētu padomāt par tādu iespēju kā čats, jo reizēm gadās, ka kāda tēma tiek pārvērsta par čatu...
Nu vai bija 20 000 gramu ??? es domāju par ķeņķi ;))
No laimes vai no kreņķa ????
Man gan liekas, ka viņš ir pillā:)))
Un laimes mirklis bij tik īss 20 kg ķeņķis aizpeldēja mammītes mīcīt. ;))
Ķeņķi izņēmu, lai grūtgalvītim vieglāka dzīve.
:DD
Viepli, nezinu ko Tev rāda, bet pie bildēm tava albūma nav, tikai profilā, un izdzēsta ir tava bilde ar ķeņķi, nevis sapala:DDD
Un neizdzēsīsi Tagad visādi pipuki var tavā albūmā porņukus salikt lai laulene priecājās .Man arī ir tāda paša situācija ,kāds ir ielicis kaut kādu vobleri un tagad tas tur viens pats stāv ,kā sērdienītis un niko nevaru padarīt. ;((
Āķi, tāpat rādās. Un nevaru izdzēst.