atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par CopesLietas.lv iespējām

aakkis 27.05.09
Tikai nepasaki dienvidu kaimiņiem(broļiem L...)
Šādos apstākļos butes Liepājā ( ja zina kur) var vilkt atspēries , no krasta vai moļa jurā gan ir sūdīgi ....
Gribētos jau tādas laika prognozes lasīt , kurām var daudz maz ticēt ! Par to Gismeteo.ru Liepājai labāk derēja nevis , kas rakstīts par Liepāju , bet Klaipēdu ...
aakkis 27.05.09
Rolis,ja esi tuvumā mājām,tad jau poveri.Bet vīri,kas grib aizlaist ~300km teiksim uz Liepāju,mājās izšķirstījuši prognozes,viss-jālaiž,bet galā-kā tu saki.Lietus,vējš,viļņi un pārējais,tad nu gan jāsāk kost cepumi no dusmām.
serijss 27.05.09
Labi pierunajat,ta ir mana darishana ticet vai ne. :)
AAkkis, ka var ticēt prognozēm , kur raksta ka visu dienu līs lietus un būs vēss, ja patiesībā visu dienu spīdēja saule un pile pat nenopilēja un patīkami silta visa diena ? Kaimiņš manējais jau sen pēc barometra dzīvo ....
Man Sergejs sanāca smiekli , ko Tu vispār raksti pats saproti ? :)) " Un arī gismeteo.ru var skatīties ne talāk par 3 dienām " - tad es Tev vēlreiz pasaku ka gismeteo.ru var redzēt arī vairāk uz priekšu, vai Tu tici vai netici laika prognozēm tā ir tava darīšana !
serijss 27.05.09
Es nesaku ka es neticu tev,es neticu tam prognozem kas ir uz divam nedelam.
aakkis 27.05.09
Tas tiesa,izskatās ka visi tos datus špiko viens no otra.Un CL,lai ieliek,ja ir viņiem tāda iespēja,tas netraucē.
Sergejs man ir vienalga vai Tu tam tici vai netici , bet nestāsti brīnumus ka nevar redzēt ne tālāk kā 3 dienām !
Akkis -pēdējā laikā man smiekli nāk par šijām prognozēm , gandrīz vai sentēvu metodes jāizmanto ...
serijss 27.05.09
Ja jus neatbalstat manu ierosinajumu lai copeslietas butu laika prognoze tad taisam ciet sho temu.
serijss 27.05.09
Ja bet tam nevar ticet,pavero tur katru dienu mainas tas prognozes.Bet vot 3 dienam ir diezgan precizi.
aakkis 27.05.09
Nu saglabājiet sev favorītos laika prognožu lapas un šķirstiet pēc patikas.Varēsiet salīdzināt,cik maza atsķirība.
Par tām , ar kurām var vērot laika prognozes arī nedēļu uz priekšu !
serijss 27.05.09
Par kuram opcijam iet runa?
Nrestāsti brīnumus, pavēro kādas ir opcijas gismeteo.ru.
serijss 27.05.09
Un ari gismeteo.ru var skatities ne talak ka 3 dienam.
serijss 27.05.09
To ka ir citos saitos es zinu,bet sheit ta nav:(
kuzijs 27.05.09
labas ir www.gismeteo.ru rāda precīzi un prognozes maina trīs reizes diena.
serijss 27.05.09
Vai ir iespeja copeslietas.lv ielikt linku ar laika zinam tuvakajam 3 dienam?Butu loti noderigi salidzinat copeskalendaru ar realiem laikam apstakliem.
Wiltniex, jādzēš pa vienai bildei, pēc tam kad visas bildes izdzēstas, tad var izdzēst albumu - parādīsies poga dzēst pie albumā (blakus pogai labot). Nosaukumus albumam un aprakstus bildēm var mainīt bez dzēšanas - nospiežot "Labot" vai nu albumam vai bildei.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs