atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Par CopesLietas.lv iespējām

Wiltniex 08.05.09
Paldies Roli, tas nu tā kā būtu skaidrs, bet visu uzreiz un kopā ar nosaukumu? Rādās nesanāks, tikai pa vienai un nosaukums jāpārsauc vai jāatstāj. kaut kā jocīgi.
Ieeji savās bildēs, nospiedi uz bildi un dzēsi kaut pa vienai !
Wiltniex 08.05.09
Vajag Helpu! šķiet, esmu apmaldījies pāris priedēs :) vai kāds var paskaidrot, kā lai izdzēšu no sava profila nevajadzīgu bilžu albūmu?!
aigaigars 07.05.09
nu paldies par to pasu nakamreiz pateiksu vai sanaca!
aigaigars, varbūt tagad strādā jaunākās bildes - pamēģini tik pa jaunam pievienot (izdzēs ārā kādu)?
aigaigars 07.05.09
paldies ka vismaz komentaru sadalja strada tagad redzu kad kads kko uzraxta un varu atbildet nav ka agrak menesiem vecus komentarus var palasit! :)
aigaigars 07.05.09
SAPALI
aigaigars, kuram albumam pievienoji bildi?
aigaigars 07.05.09
es pievienoju bildes vecajam albumam bet tas vienalga nerada ka butu tiko pieliktas! kad to beidzot salabos?!
aigaigars 06.05.09
nee viss ok paldies :)
aigaigars, vēl jo projām rādās paziņojumi par jauniem komentāriem no februāra?
aigaigars 05.05.09
nezinu gan kas tur ar tiem komentariem ir sataisits man veljoprojam radas 3 jauni komentari no 5. febuara un vienalga skatos vai ne vinji paliek ka neskatiti un to ka man tagad pedejas dienas ir jauni komntari nemaz nezinu :(
aakkis, šodien esi pievienojis divas bildes tikai albumā "Jaunie mānekļi", tas arī parādās sākuma lapā. Citos albūmos nav šodien pievienotas bildes.
Liels paldies !
aakkis 05.05.09
Jā tas jau skaidrs,bet šodien pievienoju divos albūmos bildes,vienā parādās pie jaunajām-otrā nē.
Rolis, sataisījām lai atkal rādās paziņojumi par jauniem komentāriem pie bildēm sadaļā "Mans profils".

ARCHA un aakkis, tur viss ir kārtībā (pārbaudīju Rolis albumu "Butes"), vienīgi jāņem vērā tas, ka sākuma lapa sadaļā "Bildes" pārlādējas reizi minūtē. Tas nozīmē, ja pievienoju jaunas bildes, tad tās bilžu sadaļas sākuma lapā parādās pēc 1 minūtes.
aakkis 05.05.09
Interesanti,citam esošam albūmam pievienojas kā tiko ielikts,citam nē.
karpulens 04.05.09
Atradu
Rolis 04.05.09
tā pat kā agrāk.nekas tajaa zinjā nav mainījies.
pats tiko pārbaudīju.
karpulens 04.05.09
Varat pateikt kā izveidot jaunu galeriju,tobiš kur atrast kur izveidot galīgi neko vairs nevaru saprast...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs